امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشمی ها
-
Mohammad Javad Mo Ja اره ولی زودتر بدن دیگه هم 18 ام ازمون هست و هم دبیرا مدرسه میخوان امتحان بگیرن و کلن مباحث سنگینی هم هست
-
Mohammad Javad Mo Ja اره اونا خوبه ولی کاشکی مثل شیمی اول دوازدهم میدادن بیرون بعد پایه . پایه قبلا خوندیم ولی دوازدهم هیچیییییی
-
lAmir hossein من پایه رو نخوندم
-
lAmir hossein فکر کنم باید فردا باشه چون پیامک اومده تا سه شنبه شب باید فیلمایی که الان هست ببینیم
-
Fatemeh H 0 پایه راحت تر و سریع تر بسته میشه(بالاخره شما سال دهمتون خونده بودین و ی آمادگی ذهنی دارین) ولی دوازدهم ...
-
lAmir hossein آره خب کنکوری نخوندم وگرنه اینم هست
-
Fatemeh H 0 خداکنه
-
lAmir hossein اره باید اول دوازدهم رو تدریس کنن بعد پایه .....حالا انشاالله از فرسنگ بعد دست میشه@M.an
-
کسی جزوات پیله زیست رو داره ؟؟
-
Mohammad Javad Mo Ja
سلام .. جزوه پیله ها با تمامی نکات گفته شده در پیله ها و بخشی به اسم پیله پلاس (مطالب مهم اضافی) تایپ شده و برای مدیر ارسال شده .. منتظر باشید تا روی سایت قرار بگیره .. -
@BlAcK-W0_oLF در راه ابریشمی ها گفته است:
Mohammad Javad Mo Ja
سلام .. جزوه پیله ها با تمامی نکات گفته شده در پیله ها و بخشی به اسم پیله پلاس (مطالب مهم اضافی) تایپ شده و برای مدیر ارسال شده .. منتظر باشید تا روی سایت قرار بگیره ..خیلی ممنون......شما خودتون تایپ کردین؟؟
-
سلام بچه ها آیا درسته که برای راه ابریشم ریاضی باید صفر تا صد رو قبلش ببینیم؟ اگر اینطوره پس چه سودی میتونه داشته باشه بجز تست کار کردن؟
آیا راه ابریشم فیزیک و شیمی هم اینطوره؟
من وقتم محدوده و نمیتونم جدا صفر تا صد رو هم ببینم به یک چیز کامل و جامع نیاز دارم که از صفر بهم یاد بده نه فقط تستاگه اینطوره که راه ابریشم ریاضی فقط تسته و نه تدریس کانل پس هزینشم باید خیلی کمتر میبود طبیعتا -
Golnoush Gh ریاضی که اینطوره ولی بقیه درسها کاملن ....تو ریاضی هم یادم مدیر گفتن درسنامه ظبط میشه ولی فعلا که خبری نیست
-
بچه ها برای ریاضی راه ابریشم نیازه که قبلش کامل کامل صفر تا صد رو ببینیم یا نه فقط قسمتایی که خود آقای ثابتی میگن کافیه؟
و یه سوال دیگه اینکه فیزیک و شیمی هم مثل ریاضی لازمه که قبلش صفر تا صد رو دید یا نه کامل و جامعن ممنون میشم جواب بدید چون من میخوام تغییر نظام بدم و نیاز به اموزش کامل و جامع دارم آیا راه ابریشم مناسبه برای اموزش کامل یا نه @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @راهنما-فیزیک @راهنما-ریاضی @راهنما-شیمی M.an -
Golnoush Gh در راه ابریشمی ها گفته است:
بچه ها برای ریاضی راه ابریشم نیازه که قبلش کامل کامل صفر تا صد رو ببینیم یا نه فقط قسمتایی که خود آقای ثابتی میگن کافیه؟
و یه سوال دیگه اینکه فیزیک و شیمی هم مثل ریاضی لازمه که قبلش صفر تا صد رو دید یا نه کامل و جامعن ممنون میشم جواب بدید چون من میخوام تغییر نظام بدم و نیاز به اموزش کامل و جامع دارم آیا راه ابریشم مناسبه برای اموزش کامل یا نه @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @راهنما-فیزیک @راهنما-ریاضی @راهنما-شیمی M.anقسمتهایی رو خود استاد میگن ببینید مثلا تو فرسنگ اول جلسات ۱ تا ۴ و جلسه ۶ و جلسات ۱۵ تا ۲۷ رو باید ببینید ولی بقیه درسها کامل و بدون نیاز به چیز دیگه ای هستن
Golnoush Gh -
ابوالفضل ریسی پس یعنی نیاز نیست که صفر تا صد رو کامل ببینم؟
-
Golnoush Gh چرا باید کامل دیده بشن ولی در طول سال همونطور که استاد میگن
-