تغییر رشته و تکرار پایه
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من دهمو انسانیو تموم کردم امسال باید یازدهمو میخونم که بخاطر شرایط و شیوع ویروس کرونا مدرسه نمیرم آنلاین هم چون متوجه نمیشم نمیخونم در اصل چون علاقه ای به رشتم ندارم نمیخونم بنظرتون میتونم امسال دهمو تجربیو بخونم شهریور امتحان تغغیر رشته بدم و تکرار پایه کنم برم یازدهم تجربی🤔
ممنون میشم جواب بدین💖 -
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من دهمو انسانیو تموم کردم امسال باید یازدهمو میخونم که بخاطر شرایط و شیوع ویروس کرونا مدرسه نمیرم آنلاین هم چون متوجه نمیشم نمیخونم در اصل چون علاقه ای به رشتم ندارم نمیخونم بنظرتون میتونم امسال دهمو تجربیو بخونم شهریور امتحان تغغیر رشته بدم و تکرار پایه کنم برم یازدهم تجربی🤔
ممنون میشم جواب بدین💖 -
@Hadis-Jalalat. برو سمت علاقت. الان که میتونی اینکارو انجام بده. به این فک کن که این کار 2 سال دیگه سخت تره انجام دادنش.
S RADFAR یعنی میتونم تکرارپایه کنم؟
-
S RADFAR یعنی میتونم تکرارپایه کنم؟
Hadis Jalalat نمیدونم بپرسید. ولی اگر شد حتما انجام بده
-
تا جایی که میدونم شما باید شهریور دروس اختصاصی رشته ی مورد علاقه تون رو میخوندید و بعد امتحان میدادید در صورت قبولی مجاز میشدید از سال بعد تو اون رشته تحصیل کنید
-
ممنون میشم جواب بدین💖Hadis Jalalat سلام منم دقیقا شرایط تو رو داشتم ولی تا شهریور چهارتا درس تخصصی دهمو یعنی فیزیک شیمی زیست و ریاضیو خوندم و رفتم امتحان دادم...الانم یازدهم تجربیم🥰فقط باید زیاد آموزش پرورش و مدرسه بری و فرم اینور و اونور کنی!