سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
درخواست یک راه ابریشمی از آلا
-
lAmir hossein چقدره مگه؟؟
نمیشد همونارو هم جزوه کنن؟؟ -
lAmir hossein من میخوام راه ابریشم رو بخرم ولی واقعا دارم با حرفایی که ازش میزنید دو دل میشم
-
Golnoush Gh در درخواست یک راه ابریشمی از آلا گفته است:
lAmir hossein من میخوام راه ابریشم رو بخرم ولی واقعا دارم با حرفایی که ازش میزنید دو دل میشم
منم همین طور
-
بچه ها جزوه شیمی که کامله
-
Golnoush Gh نه راه ابریشم خیلی خوبه من منظورم اینه که اگه توی فرسنگ های بعدی جای بیشتری بزارن برای نوشتن نکات خیلی عالی تر میشه
-
AM G در درخواست یک راه ابریشمی از آلا گفته است:
H_R ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حرفاتون منو گیج کرد.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از چ نظر
-
بچه ها به این گروه درخواست بدین تا خانوادمون بزرگ تر بشه
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
ببینید بچه ها راه ابریشم خیلی عالیه اصن حرف نداره منتها باید با برنامه پیش رفت...اگه کسی بتونه با برنامه پیش بره حتما حتما نتیجه کارشو میبینه.
-
AM G در درخواست یک راه ابریشمی از آلا گفته است:
H_R این پایین میگن بعد جزوه ای که هست خودمون باید نکته بنویسیم
شما هم میگید جزوه کامل هست.
من یه کنکوری رشته تجربی ام اگه 4تا اختصاصی رو با راه ابریشم ببینم وقتی نمیمونه برای عمومی ها.چه برسه خودم هنوز نکته بنویسمآها
خب باید بگم از نظر من جزوه استاد کامل هست و نیاز به جزوه نویسی آنچنانی نیست مگر اینکه مثلا استاد میگه بچه ها این کلمه رو جا به جا ندنا اونوقت هست که مثلا یه کلمه بالای یه جمله مینویسی و یه خط روش میکشی یا خیلی خیلی کم پیش میاد من واقعا نمیدونم بچه ها چرا میگن شیمی کامل نیست
زیست خود استاد گفتن خودتون هم نکته ای رو دوست داشتین در حین فیلم اضافه کنید ...
راستی اگر میخواید تهیه کنید زود تر این کار رو انجام بدین چون ممکنه به برنامه نرسین چون برنامه خیلی دقیق چیده شده -
سیدمحمد مهدی حسن زاده
سلام
موافقم با شما
من ک فقط زیست دارم و به نظرم حجمش خیلی مناسب بود و از صفر تا صد کمتر بود ولی در عین حال جامع تر
ولی درمورد درسای دیگه اطلاعی ندارم وب ه هر حال دروس عمومی هم خیلی مهم هستن و بعضی درساش مثل فارسی اندازه یه اختصاصی باید روش وقت گذاشت تو هفته -
lAmir hossein در درخواست یک راه ابریشمی از آلا گفته است:
AM G ببین 90درصد جزوه کامله ی 10 درصد از نکات استاد حین تدریس بیان میکنن اون 10درصد باید بنویسی. حالا جا برا نوشتن اون 10درصد کمه.
فهمیدی؟میشه یه مثال از اون ۱۰ درصد بزنید
-
AM G ببین 90درصد جزوه کامله ی 10 درصد از نکات استاد حین تدریس بیان میکنن اون 10درصد باید بنویسی. حالا جا برا نوشتن اون 10درصد کمه.
فهمیدی؟خب اینو ز اول بگو دیگه
-
H_R ریاضیش کامله یا نه خیلیا میگن ریاضیش ناقصه و باید صفر تا صدم باهاش دید من وقت ندارم که صفر تا صدم جدا ببینم️
بقیش چی شیمی و فیزیکش کامل و جامع هستن؟من یچیزی میخوام که از پایه و قشنگ کامل درس بده نه اینکه فقط تست زنی باشه الان با این حرفا که از ریاضیش گفتن دو دل شدم -
Golnoush Gh در درخواست یک راه ابریشمی از آلا گفته است:
H_R ریاضیش کامله یا نه خیلیا میگن ریاضیش ناقصه و باید صفر تا صدم باهاش دید من وقت ندارم که صفر تا صدم جدا ببینم️
بقیش چی شیمی و فیزیکش کامل و جامع هستن؟من یچیزی میخوام که از پایه و قشنگ کامل درس بده نه اینکه فقط تست زنی باشه الان با این حرفا که از ریاضیش گفتن دو دل شدمب ای ریاضی تجربی نیاز نیست کل صفر تا صد رو یه جا ببینید که مثلا استاد جلسه صفر میگه بچه ها باید فلان شماره های صفر تا صد و پیله رو ببینید بعد بیاید فرسنگ رو شروع کنید ...
شیمی میتونم بگم عالی عالی عالی
فیزیک استاد کازرانیان هم حرکت شناسی که یکی از درش های سنگین هست مثل آب خوردن درس دادن -
H_R کلیپ 4 فرسنگ اول که چند تا فرمول عمومی میگن
اون فرمول ها شاید کمتر از ۳۰ ثانیه طول بکشه نوشتنش
این خیلی زمان آنچنانی نمیگیره برای جا هم میتوانید از نوت استیک استفاده کنید