کم کردن تعداد صفحات جزوه(درخواست)
-
پاسخ: درخواست یک راه ابریشمی از آلا
سلام الا لطفا تعداد صفحات جزوه ها را کم کنید یکم کوچک تر بنویسید بابا بیرون هر صفحه 1000 تومان میگیرن مثلا خیلی صفحه الکی گزاشتید درسنامه شیمی دهم صفحه 26 و 29 اصلا هیچی داخلش نیست فقط یه تست و یه جمع بندی -
سلام الا لطفا تعداد صفحات جزوه ها را کم کنید یکم کوچک تر بنویسید بابا بیرون هر صفحه 1000 تومان میگیرن مثلا خیلی صفحه الکی گزاشتید درسنامه شیمی دهم صفحه 26 و 29 اصلا هیچی داخلش نیست فقط یه تست و یه جمع بندیعرفان مام خضری سلام خودتون میتونید با یه سری نرم افزار این کار رو بکنید و صفحاتی رو که داخلش چیزی نیست حذف کنید.
-
سلام الا لطفا تعداد صفحات جزوه ها را کم کنید یکم کوچک تر بنویسید بابا بیرون هر صفحه 1000 تومان میگیرن مثلا خیلی صفحه الکی گزاشتید درسنامه شیمی دهم صفحه 26 و 29 اصلا هیچی داخلش نیست فقط یه تست و یه جمع بندی -
چطور می دی پرینت بشه که 1000 می گیرن ..؟ انداختن بت ..
-
چطور می دی پرینت بشه که 1000 می گیرن ..؟ انداختن بت ..
-
Matin_k خب الکی پول گرفتن
برگه ی رنگی مگه میخوای چاپ کنی؟تازه رنگیم هزار و پونصده
-
سلام الا لطفا تعداد صفحات جزوه ها را کم کنید یکم کوچک تر بنویسید بابا بیرون هر صفحه 1000 تومان میگیرن مثلا خیلی صفحه الکی گزاشتید درسنامه شیمی دهم صفحه 26 و 29 اصلا هیچی داخلش نیست فقط یه تست و یه جمع بندیعرفان مام خضری خودتون میتونید تعداد برگه چاپی رو مدیریت کنید
در ضمن یه نفر میگه جا کمه،یه نفر میگه جا زیاده! خب این دیگه فکر نکنم تقصیر آلا باشه -
Matin_k خب الکی پول گرفتن
برگه ی رنگی مگه میخوای چاپ کنی؟تازه رنگیم هزار و پونصده
-
امیر دقتی
چه قد کم منم پرسیدم کافی نت گفت ۱۵۰۰ برگه پشت و رو
-
امیر دقتی
چه قد کم منم پرسیدم کافی نت گفت ۱۵۰۰ برگه پشت و رو
Fatemeh H 0 تازه رنگی نه شما هم رفتید کافی نت اینقد کم گرفته بعد اینکه میشه نرم افزاری که میگید فونتو کوچیک میکنه رو بگید چیه
-
@Infinitie-A
اشتباهم این بود قیمت رو نپرسیدم،چاپ کرد مجبور شدم پولش رو بدم.
حساب کردم سوار ماشین میشدم 10 تومن کرایه میدادم.
انقلاب کپی میگرفتم میومدم کمتر میشد -
به خدا انداختن بهتون ..! چه خبره .. من اخیرا 2000 صفحه رو حدودا (50 تاش رنگی) بردم پشت و رو پرینت گرفتم .. قیمت کلی ازم 370 هزار تومن گرفتن .. جای خوب پرینت گرفتن رو پیدا کنید و لطفا هی گیر ندید به آلا .. عه ..
-
به خدا انداختن بهتون ..! چه خبره .. من اخیرا 2000 صفحه رو حدودا (50 تاش رنگی) بردم پشت و رو پرینت گرفتم .. قیمت کلی ازم 370 هزار تومن گرفتن .. جای خوب پرینت گرفتن رو پیدا کنید و لطفا هی گیر ندید به آلا .. عه ..
@BlAcK-W0_oLF نه من که هیچی نگفتم ربطی به آلا نداره آخه دیدم شما اینجوری نوشتین گفتم سوال کنم ببینم کجا رفتین واسه پرینت کافی نت بوده یا نه؟؟
-
@BlAcK-W0_oLF شما مال کدوم شهرین؟؟
-
الا جا بذاره بهتره ... حالا اگه خواستید میتونید خودتون مطابق میل تغییرشون بدین ،،، من کپی رو صفحه ای 200 تومن میدم
خوشبحالم
-
الا جا بذاره بهتره ... حالا اگه خواستید میتونید خودتون مطابق میل تغییرشون بدین ،،، من کپی رو صفحه ای 200 تومن میدم
خوشبحالم
Mohammad Javad Mo Ja در گفته است:
خوشبحالم
اونجا کجاست؟:|
-
امیر دقتی خوشبحالت
من اینجا خودمو کشتم تا قبول کنه با هزارتا منت صفحه هزار برام پشت رو بزنه -
سلام الا لطفا تعداد صفحات جزوه ها را کم کنید یکم کوچک تر بنویسید بابا بیرون هر صفحه 1000 تومان میگیرن مثلا خیلی صفحه الکی گزاشتید درسنامه شیمی دهم صفحه 26 و 29 اصلا هیچی داخلش نیست فقط یه تست و یه جمع بندیهرکی جایی کهپرینت ارزونمیگیره کرج معرفی کنه
-
خوشبحالم
سلام میتونید کپی ها تونو با یک کتاب فروش قرار بزارین فایلشو تو واتساپ بفرستین پرینت بگیره براتون تو اینجا پشت و رو یک ورق 220 تومن میگیرن ساه سفید