سرعت تست پایین
-
من تست زدنم خیلی کنده به حدی که شاید سر یه تست نیم ساعت یا بیشتر یا کمتر بستگی به موضوعش داره بمونم. من دهم تجربی ام و تازه شروع به تست زنی کردم بنظرتون عادیه یا نه باید به فکر این وضعیت باشم؟؟
کلا تست بزنم یا نگه دارم برای سال بعد؟؟ و روزی چند ساعت درس بخونم؟؟
دانش-آموزان-آلاء و همیار -
من تست زدنم خیلی کنده به حدی که شاید سر یه تست نیم ساعت یا بیشتر یا کمتر بستگی به موضوعش داره بمونم. من دهم تجربی ام و تازه شروع به تست زنی کردم بنظرتون عادیه یا نه باید به فکر این وضعیت باشم؟؟
دانش-آموزان-آلاء و همیارفاطمه زهرا قائمی نسب شما تازه دهم هستید مشکلی نیست همه اولش گیر دارن بعد خوب میشن پیشنهاد میکنم از فیلم های الا استفاده کنید
-
فاطمه زهرا قائمی نسب شما تازه دهم هستید مشکلی نیست همه اولش گیر دارن بعد خوب میشن پیشنهاد میکنم از فیلم های الا استفاده کنید
هادی رحیمی ممنون
-
هادی رحیمی ممنون
فاطمه زهرا قائمی نسب خواهش میکنم
-
دانش-آموزان-آلاء و همیارفاطمه زهرا قائمی نسب
سلام دوست آلایی
از الان مهارت تست زنی رو باید تقویت کنید
اول تستهای آموزشی بزنید تا مطلب رو بفهمید
اینکه حتی یه تست دوساعت زمان بگیره ولی بتونید
در آخر حلش کنید باارزش تر از اینِ که بدون وقت گذاشتن
سراغ پاسخنامه برید
بعد از تست آموزشی باید تستهای زماندار بزنید
برای مثال توی ۲۰ دقیقه ۱۵ تا تست بزنید
اینجوری هم مطلب رو میفهمین هم سرعتتون بالا میره -
فاطمه زهرا قائمی نسب
سلام دوست آلایی
از الان مهارت تست زنی رو باید تقویت کنید
اول تستهای آموزشی بزنید تا مطلب رو بفهمید
اینکه حتی یه تست دوساعت زمان بگیره ولی بتونید
در آخر حلش کنید باارزش تر از اینِ که بدون وقت گذاشتن
سراغ پاسخنامه برید
بعد از تست آموزشی باید تستهای زماندار بزنید
برای مثال توی ۲۰ دقیقه ۱۵ تا تست بزنید
اینجوری هم مطلب رو میفهمین هم سرعتتون بالا میرهsandiiii تشکر
-
اره خب
ولی نیم ساعت زیاده برا یه تست
سعی کنین به مرور زمان اختصاصی تون به یه سوال رو کم و کمتر بکنین تا اینکه به استاندارد کنکور
ینی برا دروس عمومی( فارسی، عربی،دینی، زبان) حدود 45 الی 50 ثانیه
برا دروس اختصاصی (شیمی 60 ثانیه،ریاضی 90 ،فیزیک 75 ثانیه) بزنین
البته بازم میگم اولویت اولتون با فهم مفاهیم باشه -
اره خب
ولی نیم ساعت زیاده برا یه تست
سعی کنین به مرور زمان اختصاصی تون به یه سوال رو کم و کمتر بکنین تا اینکه به استاندارد کنکور
ینی برا دروس عمومی( فارسی، عربی،دینی، زبان) حدود 45 الی 50 ثانیه
برا دروس اختصاصی (شیمی 60 ثانیه،ریاضی 90 ،فیزیک 75 ثانیه) بزنین
البته بازم میگم اولویت اولتون با فهم مفاهیم باشهamirh_hmyf متوجهم ممنونم
-
دانش-آموزان-آلاء و همیارفاطمه زهرا قائمی نسب خیلی عادی هست این موضوع ..شما دهمی....هر چه بیشتر تست یزنی سرعتت هم بالاتر میرع...ب مرور زمان درست میشه....
اگر ی تستی زهنتو درگیر میکنع تا ربع ساعت اگر میبینی ارزش موندن دارع بمون و فکر کن اگر به جواب و نتیجه خاصی نرسیدی....بپرس تا بقیع توضیح بدن و متوجه بشی....
درضمن ساعت مطالعه به خودتون بستگی دارع ولی چون دهمی پنج تا شیش ساعت هم برا نتیجه خوب کافیع...میتونی بیشتر از این بخونی ولی خب شش ساعت کافیه بنظرم ...هفت ساعت هم مشکلی ندارع:) -
فاطمه زهرا قائمی نسب خیلی عادی هست این موضوع ..شما دهمی....هر چه بیشتر تست یزنی سرعتت هم بالاتر میرع...ب مرور زمان درست میشه....
اگر ی تستی زهنتو درگیر میکنع تا ربع ساعت اگر میبینی ارزش موندن دارع بمون و فکر کن اگر به جواب و نتیجه خاصی نرسیدی....بپرس تا بقیع توضیح بدن و متوجه بشی....
درضمن ساعت مطالعه به خودتون بستگی دارع ولی چون دهمی پنج تا شیش ساعت هم برا نتیجه خوب کافیع...میتونی بیشتر از این بخونی ولی خب شش ساعت کافیه بنظرم ...هفت ساعت هم مشکلی ندارع:)Amin Mojarradi ممنون