نوسان مطالعه دارم....
-
Masih shirdel
سلام دوست آلایی
خب خود شما میدونید مشکلتون چیه
کم خوابی
از الان باید ساعت خوابتون رو تنظیم کنید
وگرنه دچار مشکل میشید
۴۰ دقیقه درس و ۲۰ دقیقه استراحت هم زیاده
از ساعت ۶تا۷ یه عمومی بزارید که دیگه معمولا هیچی نباشه :)sandiiii ممنون از پیگیریتون اما راستشو بخواین با کمک یک مشاور فهمیدم مشکلم کم خوابی نیست تنبلیه ولی شاید برای خیلیا 20 دقیقه استراحت خیلی زیاده برای 40 دقیقه ولی امروز با یه برنامه منسجم امروز با همین مقدار درس و استراحت 7 ساعت مطالعه داشتم که فکر میکنم برای یه روز اولی تو برنامه خیلی خوب باشه (البته ته یه روز به این خوبی یادم رفت برنج و هم بزنم الان شام نداریم -_- )
-
sandiiii ممنون از پیگیریتون اما راستشو بخواین با کمک یک مشاور فهمیدم مشکلم کم خوابی نیست تنبلیه ولی شاید برای خیلیا 20 دقیقه استراحت خیلی زیاده برای 40 دقیقه ولی امروز با یه برنامه منسجم امروز با همین مقدار درس و استراحت 7 ساعت مطالعه داشتم که فکر میکنم برای یه روز اولی تو برنامه خیلی خوب باشه (البته ته یه روز به این خوبی یادم رفت برنج و هم بزنم الان شام نداریم -_- )
Masih shirdel
خواهش میکنم :)
همین ۷ ساعت رو مستمر داشته باشین عالی میشه -
sandiiii ممنون از پیگیریتون اما راستشو بخواین با کمک یک مشاور فهمیدم مشکلم کم خوابی نیست تنبلیه ولی شاید برای خیلیا 20 دقیقه استراحت خیلی زیاده برای 40 دقیقه ولی امروز با یه برنامه منسجم امروز با همین مقدار درس و استراحت 7 ساعت مطالعه داشتم که فکر میکنم برای یه روز اولی تو برنامه خیلی خوب باشه (البته ته یه روز به این خوبی یادم رفت برنج و هم بزنم الان شام نداریم -_- )
Masih shirdel خوشحالم موفق بودین:crown:
-
Masih shirdel خوشحالم موفق بودین:crown:
zeinabmaghsoudi ممنون
-
zeinabmaghsoudi ممنون
-
یه چیز میگم دوستانه ناراحت نشین!
عملا دارین خودتون رو گول میزنید😐 -
H_R چطور؟
Masih shirdel شما الان دیگه یه کنکوری واقعی هستین فک نمیکنید ساعت بیداری دیر و استراحتتون خیلیه...
و اینکه شما مثل اینکه نمیخواید از خیلی از برنامه هایی که قبلا داشتین،بزنید -
Masih shirdel شما الان دیگه یه کنکوری واقعی هستین فک نمیکنید ساعت بیداری دیر و استراحتتون خیلیه...
و اینکه شما مثل اینکه نمیخواید از خیلی از برنامه هایی که قبلا داشتین،بزنید -
من خودمم گاهی دچار این مشکل میشم و چیز عادیه بنظرم منتها شما بهتره انگیزت رو بالاتر ببری و به هدفت بیشتر اهمیت بدی مثلا اگر نوده شما انگیزت رو ببر سر 110. مسئله بعدی مشکل خوابه که اکثر دانش اموزا دچارشن. در آخر هم فکر کنم یه برنامه ریزی دقیق و منظم و اراده بالا و دوری از چیزایی که باعث میشه تمرکز نداشته باشی مثل موبایلللللل بهتون کمک کنه.
-
H_R لطفا تاپیک های امشب رو هم مطالعه کنید ممنون :grinning_face_with_smiling_eyes:
Masih shirdel در نوسان مطالعه دارم.... گفته است:
H_R لطفا تاپیک های امشب رو هم مطالعه کنید ممنون :grinning_face_with_smiling_eyes:
دیدم🙂
-
سلام من یه مشکلی دارم بعضی روزا انگار امادم برای درس و میتونم چندیدن ساعت با انگیزه درس بخونم یه روزایی از درس دارم فرار می کنم (مثل امروز) بعضی وقتا احساس میکنم با خوابم ارتباط مستقیم داره شبایی که خوب میخوابم خیلی خوب میتونم درس بخونم ولی روزایی که خوابم زیاد خوب نیست همش میندازم عقب
دلم میخواد برایندم افزایشی باشه ولی در حال حاضر نوسانیه
برنامه خودم معمولا برای درس خوندن تقربیا میشه گفت عشقیه :/
یعنی حال کنم یه ساعت میخونم اگه حال نداشته باشم تو یه ربع هم خسته میشم البته برنامه نوشتنی دارم و تو ساعتیایی که برای خودم گذاشتم این شکلی درس میخونم
این یه مشکلم
حالا مشکل بعدیم اینه نمیتونم اهمیت درسا رو برای خودم تو مطالعه مشخص کنم البته راه ابریشم تا اینجای کار برای من عالی بوده برای دروس تخصصی کاملا برنامه داره(رشته م ریاضی) تو این مشکلم اگه کمکم کنید که بتونم دروس عمومی رو توش برنامم جا بدم ممنون میشم
برنامم:
از ساعت معمولا یه ربع به 8 بیدار میشم و تا 12 و نیم مدرسه م فعاله اما اگه ببینم معلم کار خاصی نداره ویدو های آلا رو میبینم ولی خوب الان یه هفته اس بکوب چسبیدن به پرسش پاسخ و زیاد کاری نمیتونم بکنم
از ساعت 12و نیم تا 3 به سرگرمی های خودم مشغولم
از 3 تا 4 و 4 تا 5 و 5 تا 6 درسه به صورت 40 دقیقه درس و 20 دقیقه استراحت از 6تا 7 معمولا هیچی و از اینجا به بعد 90 درصد میپیچونم درس خوندنو /: اگه نپیچونم از 7 تا 8 همون برنامه س بعدش از 8 تا موقع شام باید ببینم چقدر میشه خوند اگه بشه40 دقیقه رو تکمیل میکنم ولی خوب تا حالا به اینجا هاش نرسیدم -_- بعدشم که شامه و شب بخیر
خودم تا اینجا که رسیدم احساس میکنم برنامه من اصلا وقت اینو نداره برنامه درس های عمومی رو اضافه کنم لطفا کمکم کنیدMasih shirdel سلام رفیق....
اینو نه فقط ب ت بلکع به همه میگم....
این بدترین چیزیه که یه کنکوری میتونه دچارش بشع
شما اگه روزی چهار ساعت پیوسته بخونی بهتر از اینه ک ی روز دوازده ساعت بخونی و ی روز 2 ساعت....ی ساعت مطالعه داشته باشین ولی پیوسته.....خیلی بهتر از اینه که نوسانی باشه ساعت مطالعتون حتی اگه خیلی هم بالا باشع :|
وگرنه انگار هیچی نخوندین..... -
Masih shirdel سلام رفیق....
اینو نه فقط ب ت بلکع به همه میگم....
این بدترین چیزیه که یه کنکوری میتونه دچارش بشع
شما اگه روزی چهار ساعت پیوسته بخونی بهتر از اینه ک ی روز دوازده ساعت بخونی و ی روز 2 ساعت....ی ساعت مطالعه داشته باشین ولی پیوسته.....خیلی بهتر از اینه که نوسانی باشه ساعت مطالعتون حتی اگه خیلی هم بالا باشع :|
وگرنه انگار هیچی نخوندین.....Amin Mojarradi ممنون از راهنمایی تون :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
Amin Mojarradi ممنون از راهنمایی تون :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
Masih shirdel خاهش سعی کن ی ساعت مطالعه ای داشته باشی که پیوسته باشه..هر چی هم میخاد باشه...ولی به مرور زمان باید بالا برع... :)