زیست راه ابریشم
-
سلام
توی قسمت هفتم درسنامه استاد موقاری میگن لایه بیرونی بخشی از صفاق هست (نه اینکه صفاق بخشی از لایهٔ بیرونی)
و اما سوال من : مگر نه اینکه لایهٔ بیرونی مربوط به کل دستگاه گوارش هست؟
و مگر نه اینکه صفاق فقط اندامهای شکمی رو در بر گرفته ؟
پس اون بخشهایی که صفاق ندارن لایه بیرونی ندارن یا چی؟
یکی کمک کنه من از ظلمت در بیام .. -
حرفی که استاد موقاری زدن، متن کتابه.
من فکر میکنم لایه ی بیرونی، در اندام های شکمی، بخشی از صفاق محسوب میشه و در باقی بخش ها ( مثل مری ) ربطی به صفاق نداره. که اگه غیر این باشه منطقی در نمیاد. -
حرفی که استاد موقاری زدن، متن کتابه.
من فکر میکنم لایه ی بیرونی، در اندام های شکمی، بخشی از صفاق محسوب میشه و در باقی بخش ها ( مثل مری ) ربطی به صفاق نداره. که اگه غیر این باشه منطقی در نمیاد.Parsa Ghaffari درسته ، احتمالا هینطوره ..
-
سلام
توی قسمت هفتم درسنامه استاد موقاری میگن لایه بیرونی بخشی از صفاق هست (نه اینکه صفاق بخشی از لایهٔ بیرونی)
و اما سوال من : مگر نه اینکه لایهٔ بیرونی مربوط به کل دستگاه گوارش هست؟
و مگر نه اینکه صفاق فقط اندامهای شکمی رو در بر گرفته ؟
پس اون بخشهایی که صفاق ندارن لایه بیرونی ندارن یا چی؟
یکی کمک کنه من از ظلمت در بیام ..@e-m
توی شکم خیلی چیز ها هست فقط که دستگاه گوارش نیست
برای مثال تخمدان و رحم رو در فصل 7-11 دیدید و مثانه رو در فصل 5-10دیدید و کلیه ها رو هم در فصل 5-10 دیدید
اینا هم جزوه اندام های درون شکم هستن که از خارج به صفاق متصل اند -
سلام دوست عزیز ببین حرف آقای موقاری کاملا درسته و تصور تو غلطه تو فکر میکنی چون در سراسر لوله گوارش لایه بیرونی رو میبینی و صفاق فقط قسمت اندام های درون شکمه، لایه بیرونی بیشتره و بزرگتره و در نتیجه صفاق زیر مجموعه اینه ولی اینطور نیس توی شکم اون قسمتی که صفاق اندام ها رو به هم وصل کرده و باعث حفظ موقعیتشون شده علاوه بر اون لایه بیرونیشون رو هم تشکیل داده، اگه اونطوری فک کنی یعنی لایه بیرونی رشد کرده و تمام اندام های درون شکم رو بهم متصل کرده اون وقت صفاق میشه بخشی از لایه بیرونی که اینطور نیس
-
@e-m
توی شکم خیلی چیز ها هست فقط که دستگاه گوارش نیست
برای مثال تخمدان و رحم رو در فصل 7-11 دیدید و مثانه رو در فصل 5-10دیدید و کلیه ها رو هم در فصل 5-10 دیدید
اینا هم جزوه اندام های درون شکم هستن که از خارج به صفاق متصل اندAli Nemati 0 واقعا ؟ چه خوب که گفتین ؛ من فقط اندامهای گوارشی داخل شکم رو حساب میکردم ..
-
سلام دوست عزیز ببین حرف آقای موقاری کاملا درسته و تصور تو غلطه تو فکر میکنی چون در سراسر لوله گوارش لایه بیرونی رو میبینی و صفاق فقط قسمت اندام های درون شکمه، لایه بیرونی بیشتره و بزرگتره و در نتیجه صفاق زیر مجموعه اینه ولی اینطور نیس توی شکم اون قسمتی که صفاق اندام ها رو به هم وصل کرده و باعث حفظ موقعیتشون شده علاوه بر اون لایه بیرونیشون رو هم تشکیل داده، اگه اونطوری فک کنی یعنی لایه بیرونی رشد کرده و تمام اندام های درون شکم رو بهم متصل کرده اون وقت صفاق میشه بخشی از لایه بیرونی که اینطور نیس
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد