کتاب تست و کمک آموزشی
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh ممنون
-
Setayesh H1382
سلام خوش اومدین فکر میکنم کتاب خیلی سبز کتاب خوبی باشه هم درسنامه هاش خوبه هم نکات ترکیبی خوبی داره حالا خودتون برین سایت چی بخونم بخشی از کتاب ها هست یه نگاهی بهش بندازین ببینین از بین منابع مدنظرتون کدومش با توجه به سلیقه خودتون مفید و کارآمده و میتونه کمکتون کنهنوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 ممنون از کمکتون
-
یا خیلی سبز یا الگو
اگه سطح تون بالاست الگو و اگه متوسط هستید خیلی سبزنوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی راستش خودمم نظرم رو خیلی سبز بود اما از چند نفر ک میپرسیدم میگفتن خیلی سبز خوب نیست و گیج میکنه آدمو
️
کمک ک نکردن هیچ گمراهمم کردن
ممنون🥰 -
Setayesh H1382 سلام به نظر من میکرو خوبه هم تستاش خوب و مفهومیه هم درسنامش کامله ...تستاشم به سوالای ازمونا نزدیکه......موفق باشیدد
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمد اخگری ممنون
-
Setayesh H1382 خیلی سبز نشر الگو میکرو ....مسعله این است!
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمد اخگری
️
-
سلام دوستان!
کتاب تست و کمک آموزشی زیست ۱۱تجربی چی معرفی میکنید؟نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh H1382 سلام من میکرو دارم ازش راضیم.
-
Setayesh H1382 سلام من میکرو دارم ازش راضیم.
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650 تستاش چطوره؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و یه سوال دیگه
شما فقط با ویدیوهای آلا پیش میرید یا کلاس هم میرید؟
یعنی واسه کنکور میشه فقط به ویدیو های آلا تکیه کرد و موفق شد؟؟؟. -
و یه سوال دیگه
شما فقط با ویدیوهای آلا پیش میرید یا کلاس هم میرید؟
یعنی واسه کنکور میشه فقط به ویدیو های آلا تکیه کرد و موفق شد؟؟؟.نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شدهSetayesh H1382 بستگی به خود فرد و نیاز اون فرد داره
مثلا من برای زیست از وقتی با اقای موقاری شروع نکردم توی تستا به مشکلی برنخوردم(منظور از برنخوردن این نیست که همرو درست میزنم،منظور اینه نکات مهم و تستی کتاب رو میگن)و به دبیر اضافه ای هم نیاز پیدا نکردم،حتی دبیر مدرسه رو هم نرفتم سرکلاسش و مشکلی هم ندارم توی این درس
ولی خب مثلا برای فیزیک که انگار من مادرزادی توش ضعیفمکلاس میرم
البته این به این منظور نیست که اساتید فیزیک آلا بَدَن !
نه،من وقتی فیزیک درس میدن خیلی خوب نمیتونم متوجه بشم و حتما باید با دبیرم در ارتباط باشم و هرجا سوال داشتم بپرسم ازشون،و اِلّا دبیرای آلا عالین -
Setayesh H1382 بستگی به خود فرد و نیاز اون فرد داره
مثلا من برای زیست از وقتی با اقای موقاری شروع نکردم توی تستا به مشکلی برنخوردم(منظور از برنخوردن این نیست که همرو درست میزنم،منظور اینه نکات مهم و تستی کتاب رو میگن)و به دبیر اضافه ای هم نیاز پیدا نکردم،حتی دبیر مدرسه رو هم نرفتم سرکلاسش و مشکلی هم ندارم توی این درس
ولی خب مثلا برای فیزیک که انگار من مادرزادی توش ضعیفمکلاس میرم
البته این به این منظور نیست که اساتید فیزیک آلا بَدَن !
نه،من وقتی فیزیک درس میدن خیلی خوب نمیتونم متوجه بشم و حتما باید با دبیرم در ارتباط باشم و هرجا سوال داشتم بپرسم ازشون،و اِلّا دبیرای آلا عالیننوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A آها بله. الان شما دروسی رو ک با آلا جلو میرید رو مشکلی ندارید؟
امسال کنکور میدید؟ -
@Infinitie-A آها بله. الان شما دروسی رو ک با آلا جلو میرید رو مشکلی ندارید؟
امسال کنکور میدید؟نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh H1382 بله امسال کنکور میدم
خیر،من ریاضی و زیست و بعضی وقتا هم شیمی رو از آلا میبینم و البته از عمومیا از زبان و ادبیات استفاده میکنم و به مشکلی هم برنخوردم،بقیه درسا هم یا خودم میخونم یا اگه دبیر مدرسم تو اون درس توان علمیشو داشته باشه باهاش میخونم -
@Elham650 تستاش چطوره؟؟؟
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh H1382 برای هر درس تست جداگانه داره آزمون پایان فصل و یک بخش هم داره که دارای تستهای ترکیبیه
-
سلام دوستان!
کتاب تست و کمک آموزشی زیست ۱۱تجربی چی معرفی میکنید؟نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده@M-an romisa
-
@M-an romisa
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A چیزی شده؟
-
Setayesh H1382 بله امسال کنکور میدم
خیر،من ریاضی و زیست و بعضی وقتا هم شیمی رو از آلا میبینم و البته از عمومیا از زبان و ادبیات استفاده میکنم و به مشکلی هم برنخوردم،بقیه درسا هم یا خودم میخونم یا اگه دبیر مدرسم تو اون درس توان علمیشو داشته باشه باهاش میخونمنوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A ممنون
موفق باشید. -
@Infinitie-A چیزی شده؟
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKing Hichkas لینک ممنوعه،سریع لینک کانالی که گذاشتید رو پاک کنید
-
Setayesh H1382 برای هر درس تست جداگانه داره آزمون پایان فصل و یک بخش هم داره که دارای تستهای ترکیبیه
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650 ممنون
موفق باشید. -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKing Hichkas بله ممنون
-
King Hichkas لینک ممنوعه،سریع لینک کانالی که گذاشتید رو پاک کنید
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A آها باشه