زیست رو قورت بده👈قسمت چهارم
-
دوستان میرسیم به قسمت چهارم از مجموعه تاپیک های زیست رو قورت بده😊
سوالات:
1.کسی مثال نقضی در این مورد میدونه?چرا گفته تقریبا?

2.با توجه به این جمله امکان دارد که نورون رابط رابط بین دو نورون حسی یا حرکتی باشد?امکان دارد که هم سلول پس سیناپسی و هم سلول پیش سیناپسی نورون رابط باشند?

3.ایا این جمله درست هست که :هموارهپتاسیم داخل سلول بیشتر از بیرون و سدیم بیرون سلول بیشتر از داخل ان است?!!!
4.اکسون هم میتواند سیناپس بدهد یا فقط پایانه اکسونی در سیناپس شرکت میکند? -
سوالات:

2.با توجه به این جمله امکان دارد که نورون رابط رابط بین دو نورون حسی یا حرکتی باشد?امکان دارد که هم سلول پس سیناپسی و هم سلول پیش سیناپسی نورون رابط باشند?

3.ایا این جمله درست هست که :هموارهپتاسیم داخل سلول بیشتر از بیرون و سدیم بیرون سلول بیشتر از داخل ان است?!!!
سوالات:

4.اکسون هم میتواند سیناپس بدهد یا فقط پایانه اکسونی در سیناپس شرکت میکند?FaMi راجع به سوال دومتون:
بله میتونه باشه چون این قانون که میگیم یه نورون پیش سیناپسی و پس سیناپسیه یه قانون نسبیه...
حالا یعنی چی
ببین یه نورون مثل همون نورون رابط میتونه برای سلول بعد از خودش یه سلول پیش سیناپسی باشه،درحالی که همزمان برای سلول قبل از خودش یه سلول پس سیناپسیه.
امیدوارم متوجه بشید که چی گفتم🙏🏻
درست بلد نیستم توضیح بدم😁 -
FaMi راجع به سوال دومتون:
بله میتونه باشه چون این قانون که میگیم یه نورون پیش سیناپسی و پس سیناپسیه یه قانون نسبیه...
حالا یعنی چی
ببین یه نورون مثل همون نورون رابط میتونه برای سلول بعد از خودش یه سلول پیش سیناپسی باشه،درحالی که همزمان برای سلول قبل از خودش یه سلول پس سیناپسیه.
امیدوارم متوجه بشید که چی گفتم🙏🏻
درست بلد نیستم توضیح بدم😁زهرا بنده خدا بله متوجه شدم منظورتون چی هست.مثلا شما میگید الان نورون حسی با نورون رابط سیناپس میده و اینجا نورون رابط میشه سلول پس سیناپسی .زمانیکه نورون رابط با نورون حرکتی سیناپس میده میشه پیش سیناپسی.اما منظور من این بود که واقعا دو تا نورون رابط با هم سیناپس بدن.جمله کتاب گفته نورون رابط رابط بین سلول های عصبی هست .میخواستم بدونم نورون رابط با یک نورون رابط دیگه هم سیناپس میده?
-
سوالات:

4.اکسون هم میتواند سیناپس بدهد یا فقط پایانه اکسونی در سیناپس شرکت میکند?FaMi سوال اولتو نمیدونم راستش😂
سوال دومت در این حد میدونم که نورون رابط ،رابط بین نورون حسی و حرکتی هست وقاعدتا نمیتونه همزمان هم پیش سیناپسی و هم پس سیناپسی باشه یعنی کلا قک کنم هیچ نورونی همزمان پیش سیناپسی و پس سیناپسی نیس چون سیناپس بین دوتا سلول اتفاق میوفته ولی اگه ما نورون حسی و نورون رابط رو در نظر بگیریم نورون حسی پیش و نورون رابط پس سیناپسیه و اگه رابط و حرکتی رو در نظر بگیری رابط پیش و حرکتی پس سیناپسیه
سوال سومت پایانه آکسونی بخشی از آکسونه ولی اگه بگه آکسون در سیناپس شرکت میکنه فک کنم اشتباهه ولی اگه بگه بخشی از آکسون درست باشه -
FaMi سوال اولتو نمیدونم راستش😂
سوال دومت در این حد میدونم که نورون رابط ،رابط بین نورون حسی و حرکتی هست وقاعدتا نمیتونه همزمان هم پیش سیناپسی و هم پس سیناپسی باشه یعنی کلا قک کنم هیچ نورونی همزمان پیش سیناپسی و پس سیناپسی نیس چون سیناپس بین دوتا سلول اتفاق میوفته ولی اگه ما نورون حسی و نورون رابط رو در نظر بگیریم نورون حسی پیش و نورون رابط پس سیناپسیه و اگه رابط و حرکتی رو در نظر بگیری رابط پیش و حرکتی پس سیناپسیه
سوال سومت پایانه آکسونی بخشی از آکسونه ولی اگه بگه آکسون در سیناپس شرکت میکنه فک کنم اشتباهه ولی اگه بگه بخشی از آکسون درست باشه -
mahla bpz در رابطه با سوال اخر علت سوالم این بود که در درسنامه زیست خیلی سبز گفته بود الکسون و پایانه اکسونی نورون پیش سیناپسی میتوانپ با دنریت و جسم سلولی نورون پس سیناپسی سیناپس بدن
-
زهرا بنده خدا بله متوجه شدم منظورتون چی هست.مثلا شما میگید الان نورون حسی با نورون رابط سیناپس میده و اینجا نورون رابط میشه سلول پس سیناپسی .زمانیکه نورون رابط با نورون حرکتی سیناپس میده میشه پیش سیناپسی.اما منظور من این بود که واقعا دو تا نورون رابط با هم سیناپس بدن.جمله کتاب گفته نورون رابط رابط بین سلول های عصبی هست .میخواستم بدونم نورون رابط با یک نورون رابط دیگه هم سیناپس میده?
FaMi نمیدونم دیگه😁
ولی خب ببین ما توی بدنمون کلی نورون داریم دیگه،
الان دستمون داره میسوزه، فقط سه تا نورون (از نظر تعداد)نیستن که بخوان این مسیر طولانی رو تا مغز طی کنن و دوباره برگردن به دست و بگن که آهای سوختی بچه ور دار اون دست رو.
برا همین به نظرم آره میشه دوتا نورون هم نام باهم سیناپس تشکیل بدن. -
FaMi نمیدونم دیگه😁
الان دستمون داره میسوزه، فقط سه تا نورون (از نظر تعداد)نیستن که بخوان این مسیر طولانی رو تا مغز طی کنن و دوباره برگردن به دست و بگن که آهای سوختی بچه ور دار اون دست رو.
برا همین به نظرم آره میشه دوتا نورون هم نام باهم سیناپس تشکیل بدن.زهرا بنده خدا در زیست رو قورت بده👈قسمت چهارم گفته است:
FaMi نمیدونم دیگه😁
برا همین به نظرم آره میشه دوتا نورون هم نام باهم سیناپس تشکیل بدن.نورون های حرکتی با حرکتی و حسی با حسی که قطعا سیناپس دارن.اما رابط با رابط رو فکر نمیکنم🤔
-
زهرا بنده خدا در زیست رو قورت بده👈قسمت چهارم گفته است:
FaMi نمیدونم دیگه😁
برا همین به نظرم آره میشه دوتا نورون هم نام باهم سیناپس تشکیل بدن.نورون های حرکتی با حرکتی و حسی با حسی که قطعا سیناپس دارن.اما رابط با رابط رو فکر نمیکنم🤔
-
FaMi دیگه واقعا نمیدونم🙏🏻🤦🏻♀️
-
زهرا بنده خدا ببخشید شما رو هم اذیت کردم.ممنون از راهنماییتون💕
-
زهرا بنده خدا بله متوجه شدم منظورتون چی هست.مثلا شما میگید الان نورون حسی با نورون رابط سیناپس میده و اینجا نورون رابط میشه سلول پس سیناپسی .زمانیکه نورون رابط با نورون حرکتی سیناپس میده میشه پیش سیناپسی.اما منظور من این بود که واقعا دو تا نورون رابط با هم سیناپس بدن.جمله کتاب گفته نورون رابط رابط بین سلول های عصبی هست .میخواستم بدونم نورون رابط با یک نورون رابط دیگه هم سیناپس میده?
FaMi سلام.... ارع گاهی اوقات ببین نورون حرکتی و حسی میتونه چنتا نورون رابط باشه بنابراینن میتونه سیناپس بده
-
سوالات:

FaMi فکر میکنم با این نکته جوابتونو بگیرین:نورون های رابط میتوانند ارتباط بین انواع نورون ها را برقرار کنند بدین شرح:بین نورون حسی و حرکتی
بین دو نورون حرکتی
بین دو نورون حسی
و حتی بین دو نورون رابط -
FaMi یکی از اساتید زیست شناسی گفتن
عکس هم ارسال کرده بودن واسه این نکته ک الان ندارم اجازه بدین اگه پیدا کردم میفرستم :grinning_face: -
سوالات:

FaMi بله همواره پتاسیم داخل سلول و سدیم خارج سلول بیشتره
اکسون هم میتونه تو سیناپس شرکت کنه