Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
درخواست راهنمایی درباره ی انتخاب كتاب تست
-
سلام !! راستش من كتاب فيزيك مي خوام بگيرم كه مثل مبتكران شيمي بهترين كتاب عرصه شده در بازار تا الان باشه ايا مي تونين كمكم كنين؟؟:8:
-
بنده هم كه هيچ گونه ... ... ندارم و نداشته ام ميكرو طبقه بندي گاج فيزيك كه پايه و پيشش جداست پيشنهاد مي كنم.
-
سلام
برای سطح خوب و متوسط گاج نقره ای خوبه برای سطح بالاتر فیزیک 3 فریئد شهریاری و نشر الگو مناسب و تستاش به کنکور نزدیکتره.
-
خیلی سبز چطوره؟؟؟؟
-
سوال ما بی جواب موند!!!!
-
@mehran2014;17822 said:
سوال ما بی جواب موند!!!!
جواب سوالات رو چشم.خيلي سبز منم دارم احمد مصلايي مولفشه از نظر پاسخ تشريحي حرف نداره اما من خودم از بين خيلي سبز مصلايي و گاج ميكرو واسه فيزيك گاج رو ترجيح ميدم .
-
@farifari;17823 said:
جواب سوالات رو چشم.خيلي سبز منم دارم احمد مصلايي مولفشه از نظر پاسخ تشريحي حرف نداره اما من خودم از بين خيلي سبز مصلايي و گاج ميكرو واسه فيزيك گاج رو ترجيح ميدم .
ممون ااقا فریبرز
من کتاب فیزیک جامع خریدم از انتشارات خیلی سبز برا همین پرسیدم! -
سلام کتاب میکرو طبقه بندی گاج هم خوبه
-
فیزیک مبتکران اینطوره! متاسفانه خودم میکرو گاج دارم!