راه ابریشمی ها
-
سلام من شنیدم این راه ابریشم فقط انگار یه تحلیل تستای گزینه دو و قلمچی داره و جزوه
وگرنه بقیشو تو گزینه های لیگان میتونیم پیدا کنیم
واقن درسته یا ن
قصد خرید داشتم ولی الان دودل شدم نمیدونم لطفا راهنمایی کنید :((((( -
سلام من شنیدم این راه ابریشم فقط انگار یه تحلیل تستای گزینه دو و قلمچی داره و جزوه
واقن درسته یا ن
قصد خرید داشتم ولی الان دودل شدم نمیدونم لطفا راهنمایی کنید :(((((Maryam Ghavidel سلام نه تست زنی مهارتی هم داره همایش گدار رو هم جایزه دادن من که خیلی راضی هستم عالیه درکل
-
واقن درسته یا ن
قصد خرید داشتم ولی الان دودل شدم نمیدونم لطفا راهنمایی کنید :(((((Maryam Ghavidel در راه ابریشمی ها گفته است:
واقن درسته یا ن
قصد خرید داشتم ولی الان دودل شدم نمیدونم لطفا راهنمایی کنید :(((((خیلی خوبه مخصوصا درسنامهاش وجزوه ها چون تو صفر تا صد ها باید دو برابر یا بیشتر واسه فیلم ها وقت بذاری و کلی جزوه بنویسی
-
آره من که خیلی از زیست و شیمیش راضیم ولی فیزیکشو عقبم هنوز ندیدم
-
من فصل سوم شیمی یازدهم را به خاطر کرونا کامل نخوندم ...به نظرتون الان بخونمش یا منتظر باشم فرسنگ بهش برسه بعد با راه ابریشم بخونم
-
من فصل سوم شیمی یازدهم را به خاطر کرونا کامل نخوندم ...به نظرتون الان بخونمش یا منتظر باشم فرسنگ بهش برسه بعد با راه ابریشم بخونم
Mohammad Javad Mo Ja اگه وقت اضافه اوردین در حد یه روخونی که قالبش تو دست تون بیاد بخونید ولی اگه وقت نداشتید بزارید تا فرسنگ
-
سلام وقتتون بخیر دوستان
ببخشید توی پیامکی که برای من اومده گفته برای اطلاع از برنامه ریزی راه ابریشم به صفحه توضیحات لحظه ای مراجعه کنیم. من پیدا نکردم اون صفحه رو میشه راهنماییم کنید؟ -
سلام وقتتون بخیر دوستان
ببخشید توی پیامکی که برای من اومده گفته برای اطلاع از برنامه ریزی راه ابریشم به صفحه توضیحات لحظه ای مراجعه کنیم. من پیدا نکردم اون صفحه رو میشه راهنماییم کنید؟Chekav Chekav سلام به نسخه سایت و نه اپ برو تو صفحه خرید راه ابریشم پایین بری نوشته توضیحات لحظه ای
-
سلام وقتتون بخیر دوستان
ببخشید توی پیامکی که برای من اومده گفته برای اطلاع از برنامه ریزی راه ابریشم به صفحه توضیحات لحظه ای مراجعه کنیم. من پیدا نکردم اون صفحه رو میشه راهنماییم کنید؟Chekav Chekav در راه ابریشمی ها گفته است:
سلام وقتتون بخیر دوستان
ببخشید توی پیامکی که برای من اومده گفته برای اطلاع از برنامه ریزی راه ابریشم به صفحه توضیحات لحظه ای مراجعه کنیم. من پیدا نکردم اون صفحه رو میشه راهنماییم کنید؟https://alaatv.com/product/442
https://alaatv.com/product/441
https://alaatv.com/product/443 -
سلام
پس جزوه زیست کی درست میشه؟ -
طبق گفته مدیر پیله های راه ابریشم ریاضی تجربی و زیست جزوه ندارن .....پیله های زیست گه فعلا چیز خاصی ندارن اما اگر کسی از دوستان از پیله های ریاضی تجربی جزوه تهیه کرده لطف کنه برا مدیر بفرسته تا ایشون اونها را واسه راه ابریشمی ها قرار بدن ...ممنون
Mohammad Javad Mo Ja من پیله ریاضیو تمیز نوشتم اما نمیدونم چطوری برا مدیر بفرستم
-
سلام امیدوارم همه خوب،سلامت و شاد باشید
به نظرم وجود این تاپیک نیاز بود...... در اینجا راه ابریشمی ها جمع میشن و در مورد را ابریشم با هم گفتگو میکنن از پیله ها گرفته تا جزوات و فرسنگ ها و هر چیز دیگه ای ........ 1-ادب را رعایت کنید 2- از بحث ها و گفتگو های بی ربط پرهیز کنید....ممنون
بچه ها همه ی درسنامه ها همین بود یا بازم میفرستن
-
Mohammad Javad Mo Ja اره ولی زودتر بدن دیگه هم 18 ام ازمون هست و هم دبیرا مدرسه میخوان امتحان بگیرن و کلن مباحث سنگینی هم هست
lAmir hossein آزمون گزینه 2 25ام نیست مگه؟؟؟
-
این پست پاک شده!
-
Mohammad Javad Mo Ja من پیله ریاضیو تمیز نوشتم اما نمیدونم چطوری برا مدیر بفرستم
farzaneh sadeghi در راه ابریشمی ها گفته است:
M.an -
سلام من گوشیم خراب بود نتونستم فیلما رو ببسنم کامل الان از شنبه باید تست بزنیم؟من فیلما رو ببینم یعنی؟ میشه راهنماییم کنید فیلما رو کامل ندیدم
-
این پست پاک شده!
amir teymoori بشين درستو بخون ..!
-
farzaneh sadeghi در راه ابریشمی ها گفته است:
برا من بفرست من برا مدیر میفرستم
-
سلام...به نظرتون با توجه به تعداد بالا فیلم های راه ابریشم اونارو دانلود کنم یا به صورت انلاین از سایت ببینم؟کدوم راه مصرف اینترنت کمتری داره؟
-
سلام...به نظرتون با توجه به تعداد بالا فیلم های راه ابریشم اونارو دانلود کنم یا به صورت انلاین از سایت ببینم؟کدوم راه مصرف اینترنت کمتری داره؟
Mohammad Javad Mo Ja دانلود کنین