اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Amir Tajfar اون قسمتی که شیمیو آخرش سانسور نکردن دیدی
باحال بود
از اینا بزارن خیلی باحالهAlireza K 1 نه من تازه شیمی دوازدهم تموم شد شیمی دهم خیلیه
-
Alireza K 1 نه من تازه شیمی دوازدهم تموم شد شیمی دهم خیلیه
Amir Tajfar شیمی دهم رو اگر تو تابستون خوب میخوندید اینقدر نگران تموم نکردن نمیشدید
-
@amin_Rm
داداش ب این چیزا نیس
اینا کلا باید ی چیزی برای غر زدن داشته باشن ربطی خوندن یا نخوندشون نداره
خود آلاء هم فهمیده دیگه واکنشی بهشون نشون نمیده اصلا -
من دیر شروع کردم الان باید روزی ده یازده تا ببینم تازه یکشنبه فقط فرسنگ اول تموم میشه پیله ریاصی مونده...خسته شدم
تازه زیر لب میگفتم تابع وارون و تابع یک ب یک... -
باحال بود
از اینا بزارن خیلی باحالهAlireza K 1 در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
باحال بود
از اینا بزارن خیلی باحالهتصحیح شد
-
من دیر شروع کردم الان باید روزی ده یازده تا ببینم تازه یکشنبه فقط فرسنگ اول تموم میشه پیله ریاصی مونده...خسته شدم
تازه زیر لب میگفتم تابع وارون و تابع یک ب یک...Amir Ezadpanah چند شنبه تست ها رو میزارن؟
-
من نمیدونم ملت چقد فضولن بهشون کار نداری بازم باید زهرشون بریزن خلاصه اون خارشی که دارن برطرف نمیشه و باید اساسی درستش کرد
و فقط یه مشت حرف مفت دارن که هر جار رو گیر میارن حرفاشونو از تو فرغون میریزن پایین و یه مشت اراجیففففف
-
Amir Tajfar شیمی دهم رو اگر تو تابستون خوب میخوندید اینقدر نگران تموم نکردن نمیشدید
-
@amin_Rm
شنبه یا یکشنبه -
@alireza_k_1
کی با تو بود؟
شما نق بزن ب جون آلا با قدرت -
@amin_Rm
شنبه یا یکشنبه -
@Amir-Ezadpanahچرا تست های اموزشی اینقدر کم هستند برای هر مبحث . شما خودتون گفتید حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ تا تست حل خواهد شد.ولی مثلا ریاضیات رشته ریاضی حدود ۱۶۰ ۷۰ تا تست حل شده . M.an
Amin Rm در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
@Amir-Ezadpanahچرا تست های اموزشی اینقدر کم هستند برای هر مبحث . شما خودتون گفتید حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ تا تست حل خواهد شد.ولی مثلا ریاضیات رشته ریاضی حدود ۱۶۰ ۷۰ تا تست حل شده . M.an
الان یعنی تو میتونی تموم کنی اون همرو
بعدم کنکورچه ها هستن
اگه بازم وقت داشتی بیا سوالای کتاب تستام میفرستم واست -
-
Amin Rm
تست آموزشی به تعداد کافی هست
بعدش میریم سراغ فقط تست زنی و کنکورچه ها اونجا تست های بیشتری هستن@M-an این هفته فقط همین تستان یعنی دیگه بیشترش نمیکنید ما رو عمومی برنامه ریزی کنیم؟
-
@M-an این هفته فقط همین تستان یعنی دیگه بیشترش نمیکنید ما رو عمومی برنامه ریزی کنیم؟
Alireza K 1 ریاضی تست های اموزیشش تکمیله اما تست های اموزشی فیزیک و شیمی مونده
-
Alireza K 1 ریاضی تست های اموزیشش تکمیله اما تست های اموزشی فیزیک و شیمی مونده
این پست پاک شده! -
Amin Rm
تست آموزشی به تعداد کافی هست
بعدش میریم سراغ فقط تست زنی و کنکورچه ها اونجا تست های بیشتری هستن@M-an مدیر من چون دیر تر از بقیه تهیه کردم واقعا به برنامه ای که الا داد نرسیدم حالا چیکار کنم
این هفته هم باید درسنامه ببینم
-
@M-an مدیر من چون دیر تر از بقیه تهیه کردم واقعا به برنامه ای که الا داد نرسیدم حالا چیکار کنم
این هفته هم باید درسنامه ببینم
Fereshteh Jahangiri اشکال نداره گهفته سوم فرسنگ فقط کنکورچه هست که اونجا وقتمون ازاد تره
-
Amin Rm در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
الان یعنی تو میتونی تموم کنی اون همرو
بعدم کنکورچه ها هستن
اگه بازم وقت داشتی بیا سوالای کتاب تستام میفرستم واستAlireza K 1 خب من الان کله تست های ریاضی یعنی هم حسابان ها و هندسه و گسسته تقریبا تموم شده. چون تست هاش اسونن