اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Amir Tajfar
اینکه شما نمی تونید با دبیری ارتباط برقرار کنید ربطی به کیفیت دوره نداره !@M-an خانم میگم ناقص من کاری به ارتباط با دبیر ندارم واقعا ناقصه به موضوعات نپرداخته اصلا کاری به ارتباط نداره که
-
@M-an خیر گفته نشده اصلا به معادله حرکت نپرداخته مثال هم حل نکرده، سرعت متوسط هم همینطور خیلی درسنامه ناقص اصلا صفر تاصد نیست اخه مگه میشه فصل اول فیزیک دوازدهم رو توی پنج جلسه گفت؟
Amir Tajfar بله میشه توی ۵ جلسه جمع کرد حتی استاد کازرانیان با بهترین کیفیت توی ۴ جلسه تدریس کردن
-
@M-an کی تست های اموزشی فیزیک ریاضی بخش دوازدهم قرار میگیره؟
-
-
@M-an خیر گفته نشده اصلا به معادله حرکت نپرداخته مثال هم حل نکرده، سرعت متوسط هم همینطور خیلی درسنامه ناقص اصلا صفر تاصد نیست اخه مگه میشه فصل اول فیزیک دوازدهم رو توی پنج جلسه گفت؟
-
-
Amir Tajfar بله میشه توی ۵ جلسه جمع کرد حتی استاد کازرانیان با بهترین کیفیت توی ۴ جلسه تدریس کردن
-
Amir Tajfar
صفحه 28 جزوه درسنامه@M-an این تیکه و صفحه ۲۶ رو (سرعت ثابت ) رو اصلا توضیح ندادن، وگرنه خداشاهده من تک تک کلمات رو یادداشت کردم و نکته نوشتم و چند صفحه خارج از جزوه پرکردم ولی اصلا درباره این ها نه مثالی زدن نه توضیحی دادن هرجارو که توضیح دادن من راحت تست هاشو میزنم هرجارو هم نگفتن اصلا نمیدونم چیه و چطوری هیچ ایده ای ندارم
-
H_R امکان نداره
یه فصل رو تو ۵ تا ویدیو نیم ساعته بخواهی جمع کنی میدونی دبیر باید چقد مثال بزنه همه نوع تست حل کنه هم روش تستی بگه هم روش تشریحی -
@M-an این تیکه و صفحه ۲۶ رو (سرعت ثابت ) رو اصلا توضیح ندادن، وگرنه خداشاهده من تک تک کلمات رو یادداشت کردم و نکته نوشتم و چند صفحه خارج از جزوه پرکردم ولی اصلا درباره این ها نه مثالی زدن نه توضیحی دادن هرجارو که توضیح دادن من راحت تست هاشو میزنم هرجارو هم نگفتن اصلا نمیدونم چیه و چطوری هیچ ایده ای ندارم
Amir Tajfar
ببخشید تو چه مبحثی مشکل دارین ؟ -
Amir Tajfar
ببخشید تو چه مبحثی مشکل دارین ؟ -
حس-یخی خب منم برای همین میگم هیچی نفهمیدم
Amir Tajfar من که استادم کلی ویدیو فرستاده هنوز نرسیدم نگاه کنم امروزم کلی دعوا کرده کو ازمونات چرا جواب نمیدی
خلاصه باید برا یه فصل خیلی وقت بزاره استاد و گرنه بخواهد تو ۵ جلسه تموم کنه کیفیت تدریس خیلی پایین میاد -
H_R امکان نداره
یه فصل رو تو ۵ تا ویدیو نیم ساعته بخواهی جمع کنی میدونی دبیر باید چقد مثال بزنه همه نوع تست حل کنه هم روش تستی بگه هم روش تشریحیحس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
H_R امکان نداره
یه فصل رو تو ۵ تا ویدیو نیم ساعته بخواهی جمع کنی میدونی دبیر باید چقد مثال بزنه همه نوع تست حل کنه هم روش تستی بگه هم روش تشریحیدوست عزیز این فقطدرس نامه هستا
...
-
حس-یخی معادله های حرکت چه سرعت ثابت چه شتاب ثابت خلاصه خیلی جاها چون اصلا ایشون کلا ده تا مثال شاید حل کردن خیلی جاهارو هم توضیح ندادن
Amir Tajfar معادله های حرکت که اسونه من تا همین جا خوندم فردا انشالله شروع کنم فیزیک خیلی عقب افتادم
-
حس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
H_R امکان نداره
یه فصل رو تو ۵ تا ویدیو نیم ساعته بخواهی جمع کنی میدونی دبیر باید چقد مثال بزنه همه نوع تست حل کنه هم روش تستی بگه هم روش تشریحیدوست عزیز این فقطدرس نامه هستا
...
-
H_R امکان نداره
...
-
H_R منم منظورم درس نامه است حرف اولو آموزش میزنه
تدریس ایشون کافی و کامل بود تا الان هم همه چیز رو تحت پوشش قرار میده
-
@M-an خانوم تست های آموزشی فیزیک ریاضی کی قرار میگیره؟
-
H_R منم منظورم درس نامه است حرف اولو آموزش میزنه
تدریس ایشون کافی و کامل بود تا الان هم همه چیز رو تحت پوشش قرار میده