زیست رو قورت بده👈قسمت دوم
-
FaMi راستش در رابطه با نورون رابط میلین دار نمیدونم اکسون یا دندریت میلین داره اما نمونش رابط پینه ای و سه گوشه که دو نمیکره مخ رو بهم وصل میکنه
این رابط ها داخل کتاب های ساله ای پیشم بودن و حتی به سفید رنگ بودنش هم اشاره شده بود اما متن کتاب چون نورون رابط و بدون میلین در نظر میگرفت امسال اصلاح شده -
Amin Mojarradi مرسی متوجه شدم 🙂فقط حرف استاد موقاری بود که فکر میکنم فعلا باید ازش صرف نظر کنم😕
FaMi خاهش میکنم ..کاری نکردم
این جمله کتاب...
«غلاف میلین را یاخته های پشتیبان میسازند» این رو من هم فکر میکردم ینی نوروگلیا ها با یه سری کارا اونو میسازن...
ولی در واقع منظورش اینه که با پیچیدن دور یاخته عصبی غلاف میلین رو میسازن...
اگر کتاب رو با دقت بیشتر بخونی (فکر کنم صفحه اول گفتار یک هست) میبینی که کتاب دقیقا گفته : «یاخته های عصبی با پیچیدن دور یاخته های عصبی غلاف میلین رو به وجود میارن»
امیدوارم حرفام تونسته باشه کمکت کرده باشه 🙂 -
سلام
در رابطه با سوال۳ .آقای موقاری چند روز پیش ی فیلم اصلاحیه درباره این موضوع ظبط کردن که میتونید ببینید.Hhh Hh در زیست رو قورت بده👈قسمت دوم گفته است:
سلام
در رابطه با سوال۳ .آقای موقاری چند روز پیش ی فیلم اصلاحیه درباره این موضوع ظبط کردن که میتونید ببینید.سلام فیلم اصلاحیه دقیقا کجا هستش ؟
-
Hhh Hh در زیست رو قورت بده👈قسمت دوم گفته است:
سلام
در رابطه با سوال۳ .آقای موقاری چند روز پیش ی فیلم اصلاحیه درباره این موضوع ظبط کردن که میتونید ببینید.سلام فیلم اصلاحیه دقیقا کجا هستش ؟
Nazanin Shahsavan
این فیلم اصلاحیه آقای موقاری درباره نورون هاست.
https://alaatv.com/c/8121
تجربیا یازدهم دوازدهم -
FaMi خاهش میکنم ..کاری نکردم
این جمله کتاب...
«غلاف میلین را یاخته های پشتیبان میسازند» این رو من هم فکر میکردم ینی نوروگلیا ها با یه سری کارا اونو میسازن...
ولی در واقع منظورش اینه که با پیچیدن دور یاخته عصبی غلاف میلین رو میسازن...
اگر کتاب رو با دقت بیشتر بخونی (فکر کنم صفحه اول گفتار یک هست) میبینی که کتاب دقیقا گفته : «یاخته های عصبی با پیچیدن دور یاخته های عصبی غلاف میلین رو به وجود میارن»
امیدوارم حرفام تونسته باشه کمکت کرده باشه 🙂 -
Amin Mojarradi من کتاب رو دقیق خوندم اما مشکل صحبت استاد موقاری بود!!!
بازم ممنون🌻FaMi خاهش :)
-
سلام من حال نداشتم تمام نظرات دوستان را بخونم ولی همون چند تا اولی را که خوندم بیشتر نظرشون درباره این بود که هسته در این میلین وجود داره ؟؟؟؟
میشه محبت کنید بگید درست متوجه شدم یا نه ؟؟؟؟
Amin Mojarradi
Hhh Hh
FaMi
H_R@mitra-ism-rahmani در زیست رو قورت بده👈قسمت دوم گفته است:
سلام من حال نداشتم تمام نظرات دوستان را بخونم ولی همون چند تا اولی را که خوندم بیشتر نظرشون درباره این بود که هسته در این میلین وجود داره ؟؟؟؟
Amin Mojarradi
Hhh Hh
FaMi
H_Rاره دیگه هست وجود داره
-
@mitra-ism-rahmani در زیست رو قورت بده👈قسمت دوم گفته است:
Amin Mojarradi
Hhh Hh
FaMi
H_Rاره دیگه هست وجود داره
-
@mitra-ism-rahmani نه دیگه اخه میلین خودش یه سلول کامله
-
Amin Mojarradi
Hhh Hh
FaMi
H_R@mitra-ism-rahmani درسته ....
بزار کامل بگم همینجا...
نوروگلیا وقتی به دور یاخته عصبی میپیچه غلاف میلین درست میشه...
حالا خود نوروگلیا به نوع یاخته هست و ما تو فصل دو دهم خوندیم که یاخته هسته و اندامک داره....
پس اینجا همین یاخته نوروگلیا که میپیچه دور یاخته عصبی و میلین رو درست میکنه؛ هسته و بقیه اجزاش هم همراهش هستن و توی غلاف میلین دیده میشه...
امیدوارم متوجه شده باشی :) -
@mitra-ism-rahmani مثال😀
من مطمئنم میلین هسته داره حتی استاد امینی راد هم گفت
-
H_R ببینید سلول کامل دور نورون میپیچه اما هسته و سیتوپلاسم را کنار میزنه نمیتونیم بگیم قسمتی از غلافه
@mitra-ism-rahmani کل سلول پیچیده شده میلین محسوب میشه
-
دوستان در قسمت دوم تعداد دیگری از سوالات رو مطرح میکنم😉
سوالات:
1.عزیزان با توجه به این شکل میشه گفت غلاف میلین میتواند یک یا چند لایه باشد?احتمالا درسته🤔

2.استاد موقاری گفتن که غلاف میلین غشای نوروگلیا میلین ساز هست.اما چند روز پیش یکی از دوستان تستی رو مطرح کردن که یک سری از عزیزان آلایی گفتن غلاف میلین شامل هسته هست .میخواستم اگر میشه این ابهام رو اینجا رفع کنیم.مطلب درست دقیقا چی هست?همونی که استاد گفتن?

اینم شکل کتاب درسی 👆
3.همونطور که احتمالا تابه حال با توجه به فراوانی سوالات در رابطه با میلین دار بودن یا فاقد میلین بودن نورون رابط متوجه شدید.کتاب چاپ 99 عرض کرده که هر سه نورون میتوانند میلین دار یا فاقد میلین باشند.سوالی که اینجا مطرح میشه این هست که اگر قرار باشد نورون رابط میلین دار باشد فقط دنریت یا اکسون یا هردو میلین دار هست?به کدام شکل خواهد بود?
همچنین با توجه به این جمله ما نورون حرکتی و حسی ای هم داریم که کلن فاقد میلین باشد. درسته?FaMi بچا...
خود کتاب براش هسته نشون داده...وقتی خود کتاب هسته کشیده ینی هسته داره...
حالا اگر بزرگترین زیست شناس روی کره زمین هم بگه ندارع و واقعن هم راست بگه ما فقط باید کتابو قبول کنیم.... -
FaMi بچا...
حالا اگر بزرگترین زیست شناس روی کره زمین هم بگه ندارع و واقعن هم راست بگه ما فقط باید کتابو قبول کنیم....Amin Mojarradi در زیست رو قورت بده👈قسمت دوم گفته است:
FaMi بچا...
حالا اگر بزرگترین زیست شناس روی کره زمین هم بگه ندارع و واقعن هم راست بگه ما فقط باید کتابو قبول کنیم....👌🏻👍🏻