شیمی اشتباه نشده؟🤔
-
@Sahar-tuo ![متن جایگزین]

Amin Mojarradi دقیقا منم همینو بدست اوردم پس اشتباه شده
-
بچه ها این تست راه ابریشم شیمی اشتباه نشده؟اخه به جا n مگه نباید بزاریم n+1? چرا n گذاشتن؟

تجربیا
ریاضیا
دوازدهم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@Sahar-tuo اون عکسی که فرستادم یجاشو نوشتم پس پروتون هم n-1 الکترون داشته...
اشتباه نوشتم منظورم این بود که تعداد پروتون هم n-1 هیت -

-
Shadow Runner دوست عزیز این n-1 ماله صورت سوالشه
-
Shadow Runner صحیح متشکر
-
Shadow Runner دوست عزیز این n-1 ماله صورت سوالشه
@Sahar-tuo بله میدونم اول فکر کردم اصن با تست کاری ندارید سوالتون رو تختس
ولی خب فهمیدم مشکلتون سواله که واستون حلشم کردم -
Shadow Runner صحیح متشکر
@Sahar-tuo خواهش
-
دقیقا کدوم n😅😅😅😅😅 پر n هست
-
H_R منظورم برا عدد جرمیه که باید نوترون رو میزاشتند n_1ولی خب اشتباهی n گذاشتن و گزینه اشتباه شد..
@Sahar-tuo نوترون که خود سوال گفته n+1
-
میگم من دیشب کلا مغزم قفل شده بود:grinning_face_with_sweat: :grinning_squinting_face: الان که چک کردم دیدم آقای پویان نظر درست حل کردن که
-
میگم من دیشب کلا مغزم قفل شده بود:grinning_face_with_sweat: :grinning_squinting_face: الان که چک کردم دیدم آقای پویان نظر درست حل کردن که
-
H_R نه عزیزم به جا n-1 گذاشتن n ..
منم اول فکر کردم من اشتباه کردم ولی دوستان هم دقیقا شبیه من حل کردن و گ1 جواب میشده@Sahar-tuo در شیمی اشتباه نشده؟🤔 گفته است:
منم اول فکر کردم من اشتباه کردم ولی دوستان هم دقیقا شبیه من حل کردن و گ1 جواب میشدهمیشه روی برگه بنویسی من دقیق متوجه نمیشم کجاش رو میگی
-
@Sahar-tuo در شیمی اشتباه نشده؟🤔 گفته است:
منم اول فکر کردم من اشتباه کردم ولی دوستان هم دقیقا شبیه من حل کردن و گ1 جواب میشدهمیشه روی برگه بنویسی من دقیق متوجه نمیشم کجاش رو میگی
-

منم اینطوری نوشتم مشکلش چیه؟🤔
-
@Sahar-tuo در شیمی اشتباه نشده؟🤔 گفته است:
H_R

من اینو نوشتم و خب سوالم نوترون رو داده خودش n+1سوال نوترون رو دادهn_1 پروتون رو که خودمون باید به دست بیاریم
-
H_R در شیمی اشتباه نشده؟🤔 گفته است:

منم اینطوری نوشتم مشکلش چیه؟🤔
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه ها درسته یا خراب؟ -
@Sahar-tuo فیلم شماره چنده؟؟؟