زیست رو قورت بده👈قسمت دوم
-
H_R ولی من اصلا نه تاحالا استدلال های ایشون را دیدم نه میشناسمشون ولی امید وارم مشکل حل بشه
@mitra-ism-rahmani ایشون راهنما زیستمونن استاد ما😊 دانشجو دندان تهران
-
Amin Mojarradi بله منم قبول دارم که هسته داره و خب این سلولی کامله ولی اینکه عضوی از غلاف باشه را نمیتونم قبول کنم
@mitra-ism-rahmani
هر قسمت از نوروگلیا ک بپیچه به دور یاخته عصبی غلاف میلین هست ...(وقتی خود نوروگلیا غلاف میلین رو تشکیل داده و به غلاف میلین تبدیل میشه پس قطعا اجزائش هم جز غلاف میلین هست ....)
دوست خوب من با تستا و ازمون هایی که دادم به این نکته رسیدم که همین الان گفتم ...
برای کنمور و همه ازمون های ازمایشی این مورد قابل قبوله و اینجوری هست -
@mitra-ism-rahmani
هر قسمت از نوروگلیا ک بپیچه به دور یاخته عصبی غلاف میلین هست ...(وقتی خود نوروگلیا غلاف میلین رو تشکیل داده و به غلاف میلین تبدیل میشه پس قطعا اجزائش هم جز غلاف میلین هست ....)
دوست خوب من با تستا و ازمون هایی که دادم به این نکته رسیدم که همین الان گفتم ...
برای کنمور و همه ازمون های ازمایشی این مورد قابل قبوله و اینجوری هستAmin Mojarradi نمیدونم من بیشتر به خاطر صحبت استاد موقاری نمیتونم قبول کنم 😣😣😣
وگرنه حرف شما کاملا متینه -
Amin Mojarradi نمیدونم من بیشتر به خاطر صحبت استاد موقاری نمیتونم قبول کنم 😣😣😣
وگرنه حرف شما کاملا متینه@mitra-ism-rahmani چیز کاملا طبیعیه شاید علمی باشه ولی اینطور نیست...
حالا عیب ندارع تو تستا و ازمونا خودت با اینجور سوالا برخورد میکنی و متوجهشون میشی🙂 -
@mitra-ism-rahmani چیز کاملا طبیعیه شاید علمی باشه ولی اینطور نیست...
حالا عیب ندارع تو تستا و ازمونا خودت با اینجور سوالا برخورد میکنی و متوجهشون میشی🙂Amin Mojarradi بازم نمیدونم 😣😑
-
@mitra-ism-rahmani چیز کاملا طبیعیه شاید علمی باشه ولی اینطور نیست...
حالا عیب ندارع تو تستا و ازمونا خودت با اینجور سوالا برخورد میکنی و متوجهشون میشی🙂 -
Amin Mojarradi خیلی سبز هم گفته غلاف میلین هسته و سیتوپلاسم داره.اما چرا کتاب اومده داخل شکل دورنگ استفاده کرده😕
-
FaMi اصلا من میگم چرا کتاب میگه غلاف میلین ساخته میشه خب اگه همون نوروگلیا بود که فقط کافی بود بپیچه دورش چه الزامی به ساخته شدن داره؟؟؟؟
@mitra-ism-rahmani در زیست رو قورت بده👈قسمت دوم گفته است:
FaMi اصلا من میگم چرا کتاب میگه غلاف میلین ساخته میشه خب اگه همون نوروگلیا بود که فقط کافی بود بپیچه دورش چه الزامی به ساخته شدن داره؟؟؟؟
چون هر نوروگلیایی میلین نیست
-
-
@mitra-ism-rahmani
منظورش اینه که با پیچیده شدن دور یاخته عصبی غلاف میلین رو میسازه...
اره یکم بد توضیح داده -
Amin Mojarradi خیلی سبز هم گفته غلاف میلین هسته و سیتوپلاسم داره.اما چرا کتاب اومده داخل شکل دورنگ استفاده کرده😕
FaMi خب رنگ متفاوتی دارن. اندامکا و هیته و سیتوپلاسم
-
-
Amin Mojarradi نه کلا لایه بندی شده
-
-
Amin Mojarradi اگه بخواییم طبق صحبت خودتون بگیریم که کلا غلاف همون نوروگلیاس خب پس در کل قسمت ها من جمله غلاف باید سیتوپلاسم باشه پس اگه همه جا هست پس باید رنگ یکسان داشته باشن .
-
Amin Mojarradi بعد نشر الگو اینا گفته

خب اگه هسته داره پس باید جنسش شامل موارد دیگه هم باشه
-
Amin Mojarradi بعد نشر الگو اینا گفته

خب اگه هسته داره پس باید جنسش شامل موارد دیگه هم باشه
-
FaMi خب مشکل اینجاس که این همون صحبت استاد موقاری درباره جنس میلینه و البته تو کنکور های آزمایشی هم همین مدنظر بوده
@mitra-ism-rahmani اخه مشکل اینجاست که هرسال نظر طراح ها عوض میشه.الان خیلی سبز که با همکاری ماز کتاب نوشته کاملا تاکید کرده که میلین همون نوروگلیاست.بر همین اساس هم تست طرح کرده.
بچه ها من هفته دیگه ازمون دارم.کدومشو در نظر بگیرم?😬