اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Amir Tajfar یعنی صبحا از ساعت ۷تا ۱۲ فیلم ببینی تموم نمیشه
من کل فیلمارو تا دیروز بستم و بعد از ظهرها هم اختصاصی زدم هم عمومی این هفته هم فقط مرور و آزمون غیر حضوری میزنم البته صبحا تستای فرسنگ
به نظرم این جوری جواب میده کسایی که کانوننAlireza K 1 دیگه صبح وقتت به بطالت نمیگذره و درسنامه تو صبح عالی تو مغزت میره مشاورم در حد تیم ملی راهنماییمکرد
منم اوایل گیج میزدم چیکار کنم ولی به راه راست هدایت شدم
کسایی که مشاور ندارن و موندن چیکار کنن صبحا ساعت هفت بیدار شن انگار مدرسه میرن بشیینن پای درس دبیر شون -
Alireza K 1 دیگه صبح وقتت به بطالت نمیگذره و درسنامه تو صبح عالی تو مغزت میره مشاورم در حد تیم ملی راهنماییمکرد
کسایی که مشاور ندارن و موندن چیکار کنن صبحا ساعت هفت بیدار شن انگار مدرسه میرن بشیینن پای درس دبیر شونAlireza K 1 در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
Alireza K 1 دیگه صبح وقتت به بطالت نمیگذره و درسنامه تو صبح عالی تو مغزت میره مشاورم در حد تیم ملی راهنماییمکرد
کسایی که مشاور ندارن و موندن چیکار کنن صبحا ساعت هفت بیدار شن انگار مدرسه میرن بشیینن پای درس دبیر شونبعد از اون ور که خوابشون گرفت از ساعت ۱۲ نیم ساعت یه چرت کوچیک بزنن البته قبل ناهار که خواب سنگین نشه بعد بلند ناهار و بعد هم تست و بقیه کارا
خواب نیم ساعت معجزه میکنه و شبا خسته نمیشی
-
Alireza K 1 خب اینطوری فقط میشه به تخصصی ها رسید عمومیا میمونه به نظرم اگه کسی گزینه دو هست هفته سوم برو بزاره فقط برای تست تخصصی
Amir Tajfar اینجوری عمومی ها مث دینی میپره وباید مرور مداوم داشته باشی همچنین لغات زبان و فارسی قواعد عربی
-
Amir Tajfar اینجوری عمومی ها مث دینی میپره وباید مرور مداوم داشته باشی همچنین لغات زبان و فارسی قواعد عربی
Alireza K 1 خب پس عمومی ها رو چیکار میکنی؟صبح که شد فیلم عصری هم تست
-
Fereshteh Jahangiri اره چرا نرسی برنامه ریزی کن حتما میرسی
Amir Tajfar من چون دیر تهیش کردم واقعا عقبم
ابن فرسنگ که گذشت ایشالا فرسنگ بعدی -
ابن فرسنگ که گذشت ایشالا فرسنگ بعدیFereshteh Jahangiri درسنامه رو ببین لاقل تست هارو هم نرسیدی اشکال نداره
-
Alireza K 1 خب پس عمومی ها رو چیکار میکنی؟صبح که شد فیلم عصری هم تست
Amir Tajfar خب تست که فقط تخصصی نیست عمومی هم هست
-
ابن فرسنگ که گذشت ایشالا فرسنگ بعدیFereshteh Jahangiri این هفته درسنامه ببین
هفته بعد تست
کنکورچه نبین خب -
Alireza K 1 در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
کسایی که مشاور ندارن و موندن چیکار کنن صبحا ساعت هفت بیدار شن انگار مدرسه میرن بشیینن پای درس دبیر شونبعد از اون ور که خوابشون گرفت از ساعت ۱۲ نیم ساعت یه چرت کوچیک بزنن البته قبل ناهار که خواب سنگین نشه بعد بلند ناهار و بعد هم تست و بقیه کارا
خواب نیم ساعت معجزه میکنه و شبا خسته نمیشی
Alireza K 1 پس مدرسه چی
-
Fereshteh Jahangiri این هفته درسنامه ببین
هفته بعد تست
کنکورچه نبین خبAlireza K 1 اوم
-
Alireza K 1 پس مدرسه چی
Fereshteh Jahangiri میری
؟؟؟؟؟
-
Alireza K 1 پس مدرسه چی
Fereshteh Jahangiri مدرسه میری توووو ؟
-
Fereshteh Jahangiri میری
؟؟؟؟؟
Alireza K 1 نه ولی از ۸ تا ۱۲ و نیم از شنبه تا پنجشنبه انلاین کلاس هس نمیشه پیچوند چون حجمی که درس میدن زیاده و با ابریشم نمیرسم بش
-
Fereshteh Jahangiri مدرسه میری توووو ؟
حس-یخی انلاین کلاس دارم خب
فقط جمعه تعطیلیم -
Alireza K 1 نه ولی از ۸ تا ۱۲ و نیم از شنبه تا پنجشنبه انلاین کلاس هس نمیشه پیچوند چون حجمی که درس میدن زیاده و با ابریشم نمیرسم بش
Fereshteh Jahangiri ماکه فقط تکلیف میدن و فیلم فوروارد میکنن من جمعه همرو مینویسم و سند تو عال
-
Fereshteh Jahangiri ماکه فقط تکلیف میدن و فیلم فوروارد میکنن من جمعه همرو مینویسم و سند تو عال
Alireza K 1 خوشبحالت ک
-
Alireza K 1 خوشبحالت ک
Fereshteh Jahangiri اره همه چیز آمادس فقط لقمه نهایی مونده
-
حس-یخی انلاین کلاس دارم خب
فقط جمعه تعطیلیمFereshteh Jahangiri من گوشی رو خاموش میکنم کسی کاری نداره
فقط معلم های که میفهمم خیلی سخت میگیرین فقط حاضری بای بای -
Alireza K 1 امتحاناتم بچه ها پی وی مو میترکونن
تازه امسال پیام دادن تو شاد مجاز شده -
Fereshteh Jahangiri برا ما شبه کلاسا