کدوم کتاب کمک درسی برای رشته تجربی بهتره
-
لطفا اگه کسی در مورد کتاب های کمک درسی تجربه داره به اشتراک بذاره
-
لطفا اگه کسی در مورد کتاب های کمک درسی تجربه داره به اشتراک بذاره
Fatemeh Khodakarami
زیست نشر الگو سطح قوی
ریاضی خیلی سبز
شیمی مبتکران
زبان خیلی سبز
فیزیک نشر الگو
ادبیات نشر الگو
عربی و دینی خیلی سبز -
خب ببین بستگی داره به سطحت
اختصاصیا
زیست ضعیف خیلی سبز متوسط میکرو
قوی پینوکیوریاضی هر سه منبع میکرو جامع و مهروماه جامع و خیلی سبز جامع خوب کار کردن ولی درسنامه ی گاج زیاد خوب نیست
برای سطح پیشرفته هم کتاب آیکیو یا نردبام هستفیزیک من به شخصه پیشنهادم خیلی سبز ۴ جلدی جامع هست ولی درسنامش رو من خوشم نیومد و مجبور شدم جلد درسنامه ی کتاب میکرو طلایی رو هم بخرم که راضی کنندس
برای سطح بالاتر هم نردبام خیلی سبز کتاب خوبیهشیمی اگر تک جلدی مبتکران بگیری خوبه
اگر خیلی سبز مد نظرته جامعش رو بگیر
برای سطح بالاتر آیکیو عالیه ولی خب هنوز چاپ جدیدش نیومدهعمومیا
ادبیات
تست الگو
درسنامه هفت خان
یا کلا جامع میکرو طلایی
منبع سطح بالایی هم نیاز نیستعربی
تست مهروماه
درسنامه و تست باهم خیلی سبز
(به شخصه زیاد تست نمیزنم، با آقای فلاح موسسه تاملند میام جلو و میتونم بگم خیلی تاثیر مثبتی تو عربیم داشته)دینی
قطعا میکروی گاج(هرچند بقیه سفیر خرد رو هم میگن ولی به نظرم اصلا نیاز نیست واسه شیمی همچین منبعی کار بشه)زبان
سطح متوسط و ضعیف و خوب کلا میکرو طلایی جوابه
خیلیا مبتکران رو میگن ولی هم دبیر زبانم و هم خودم به این نتیجه رسیدیم که منبع استانداردی نیست
کم بها دادن به پایه، تست های خارج از عرف کنکور، درسنامه گنگ اینا نکات منفی هستن که داره
برای سطح بالاتری از زبان هم کتاب نردبام و یا آیکیو رو پیشنهاد میدمبرای فیلم آموزشی
زیست استاد موقاری
ریاضی استاد ثابتی(حسابان۱+ریاضی جامع تجربیش)
فیزیک در آلا دبیر خوبی من ندیدم و استاد یحیوی رو پیشنهاد میدم
شیمی استاد صنیعی واقعا کفایت میکنه
ادبیات باز در آلا آرایه ی دکتر سبطی هست ولی برای دستور زبان فارسی که نظام قدسم با جدید یک تفاوت هایی از نظر علمی داره مناسب نیست در کل برای ادبیات استاد احمدنیا خوبن
زبان استاد عزتی خیلی کامل توضیح میدن ولی من خودم تدریس استاد زینعلی رو میپسندم
عربی فقط استاد فلاح
دینی هم نیازی نمیبینم ولی در کل استاد یوسفیان پور خوبن