مشکل برنامه ریزی
-
مهشید غضنفرآبادی اتفاقا من اگر به دهم برمیگشتم اصلا به خودم سخت نمیگرفتم و تمام جونمو میزاشتم واسه سال اخر این استرسا همش الکیه البته از نظر من
چقدر که بجای اون روزا به کنکور فکر کردم و استرس به خودم دادم...M Tg فکر کردن ب کنکور کار بیهوده ایه من اگ ب دهم برگردم پایمو قوی میکنم و تست اموزشی و یاد میگیرم ک سالای بعد این مشکلو نداشته باشم و همه چیو واسه سال اخر نزارم ولی خب عمر ک بره دیگ رفته ن باید حسرت گذشته رو خورد و ن استرس آینده رو داشت باید از حال درست استفاده کرد
-
M Tg
اره بابا
خب دوسال خوردم و خوابیدم
الان باید سختی بکشم
تقصیر خودمه
هدف که بزرگ باشه تلاش هم باید زیاد باشه دیگه
یک ساعت واسه نماز و خوردن در روز
۴ ساعت هم خواب در شب
فرضا همون توالت فقط ۳ دقیقه وقت دارهFateme Sh 0 رسیدن ب هدف خوبه و البت شیرین ولی سلامتیت ب خطر ننداز گلم ی درصد فک کن ب هدفت برسی ولی بخاطر بی خوابی مشکل پیدا کنی دیگ اونجوری رسیدن ب هدف ارزش چندانی نداره ب هر حال تلاش خوبه ولی ب فکر بدنتم باش بی خوابی خیلی بده
-
Fateme Sh 0 توالت ۳ دقیقهههه؟؟؟ من بودم فقط ۱ ساعت واس توالت میزاشتم
ولی بنظر من این ۱۹ ساعت عاقبت خوشی نداره ۱۲ ساعت بخونی خعلی بهتره
بعدم تو همراه غذا خوردن داری درسم میخونی اصن نمیپسندم اینطوری درس خوندن جواب نمیده
ینی یکیو سراغ داشتما همین جوری ولی خب دو سه ماه بعد خراب کرد بنده خداM Tg درس خوندن بیشتر از 14 یا15 ساعت دیگ فایده ای نداره البته نرمالش برا کسی ک کلا روزش و تو خونست و مدرسه نمیره 12ساعته
-
Fateme Sh 0 رسیدن ب هدف خوبه و البت شیرین ولی سلامتیت ب خطر ننداز گلم ی درصد فک کن ب هدفت برسی ولی بخاطر بی خوابی مشکل پیدا کنی دیگ اونجوری رسیدن ب هدف ارزش چندانی نداره ب هر حال تلاش خوبه ولی ب فکر بدنتم باش بی خوابی خیلی بده
مهشید غضنفرآبادی موافقم سلامتی چیزیه که اگه از دستت بره با هیچچیزی قابل جبران نیست
و قسمت اصلی از سلامتی به خواب درست بستگی داره همون قد که کمش ضرر میزنه زیادش هم بده
البته ایشون فکر کنم اول راهن . اولش همه با موتور بدجور میرن جلو بقیش خیلی مهمه نه اولش بخاطر همین میگم اگه برمیگشتم به دهم خیلی از کارا و سخت گیری هایی که برای خودم درست کرده بودمو نمیکردم و بیشتر شیطونی میکردم
حالا خودش بعدن بهتر میفهمه این حرفارو در هرصورت جفتتون موفق باشید -
M Tg درس خوندن بیشتر از 14 یا15 ساعت دیگ فایده ای نداره البته نرمالش برا کسی ک کلا روزش و تو خونست و مدرسه نمیره 12ساعته
مهشید غضنفرآبادی ببین ادمای خاصی هستن که میتونن این تایم بخونن به عموم توصیه نمیشه چه بسا که همونایی که ۱۵ ساعت میخوندن هیچی نشدن و کسی با ۷ ساعت خوندن به هدفش رسیده
خوندن داریم تا خوندن!) -
مهشید غضنفرآبادی موافقم سلامتی چیزیه که اگه از دستت بره با هیچچیزی قابل جبران نیست
و قسمت اصلی از سلامتی به خواب درست بستگی داره همون قد که کمش ضرر میزنه زیادش هم بده
البته ایشون فکر کنم اول راهن . اولش همه با موتور بدجور میرن جلو بقیش خیلی مهمه نه اولش بخاطر همین میگم اگه برمیگشتم به دهم خیلی از کارا و سخت گیری هایی که برای خودم درست کرده بودمو نمیکردم و بیشتر شیطونی میکردم
حالا خودش بعدن بهتر میفهمه این حرفارو در هرصورت جفتتون موفق باشیدM Tg منم نمیگم برمیگشتم ب دهم خودکشی میکردم ک میگم کمتر تو حواشی قرار میگرفتم و بیشتر درس میخوندم .من حتی پارسالم ک سال اخرم بود درست و درمون درس نخوندم ولی امسال دارم رو روال میوفتم ک بیخیال همه چی و همه کس شم ب جز خودم و بنظرم آهسته و پیوسته جلو رفتن بهتر از شل کن سفت کن هستش و کسی ک از اول ب خودش تا این حد سخت بگیره 90درصد ب اخر نمیرسه پس بهتره الان انرژی و تقسیم کردو واسه نزدیکای کنکور انرژی بیشتری گذاشت
-
M Tg منم نمیگم برمیگشتم ب دهم خودکشی میکردم ک میگم کمتر تو حواشی قرار میگرفتم و بیشتر درس میخوندم .من حتی پارسالم ک سال اخرم بود درست و درمون درس نخوندم ولی امسال دارم رو روال میوفتم ک بیخیال همه چی و همه کس شم ب جز خودم و بنظرم آهسته و پیوسته جلو رفتن بهتر از شل کن سفت کن هستش و کسی ک از اول ب خودش تا این حد سخت بگیره 90درصد ب اخر نمیرسه پس بهتره الان انرژی و تقسیم کردو واسه نزدیکای کنکور انرژی بیشتری گذاشت
مهشید غضنفرآبادی خب چرا میزنی
بلاخره هرکی یه نظری داره من نظر خودمو واس ایشون گفتم شما جواب دادید... -
مهشید غضنفرآبادی ببین ادمای خاصی هستن که میتونن این تایم بخونن به عموم توصیه نمیشه چه بسا که همونایی که ۱۵ ساعت میخوندن هیچی نشدن و کسی با ۷ ساعت خوندن به هدفش رسیده
خوندن داریم تا خوندن!)M Tg اره خب یکی 12 ساعت میخونه یادگیریش کمه .یکیم این دوازده ساعت و بدون تمرکز میخونه یکیم خیلی کمتر میخونه ک خب چون باتمرکز و اصولی میخونه خیلی بهتر کلا کیفیت بهتر از کمیت هستش ولی واقعا 19 ساعت درس خوندن توصیه نمیشه دیگ خیلی بالا همون 14 یا 15 ک اونم زیاد خوب نیست نرمالش همون 12 ک اگ کل روز و بیکار باشه و مدرسه نداشته باشه یا کار دیگ.. طبق گفته جناب امینی راد کمتر از 8ساعت و بیشتر از12 ساعت دیگ خوب نیست
-
مهشید غضنفرآبادی خب چرا میزنی
بلاخره هرکی یه نظری داره من نظر خودمو واس ایشون گفتم شما جواب دادید...M Tg قصد زدن نداشتم شاید نحوه بیان نظرم درست نبوده ب هر حال معذرت!درکل قصد این بود ک بگم ن خیلی باید ب خودت فشار بیاری ن خیلی بیخیال باشی چون در هر صورت ضررشو خودت میبینی(خودت منظورم صرفا شخص شما نیست کلی بیان میکنم )
-
Setayesh H1382 میشه برا من بفرستیش چون منم یکم مشکل دارم
مهشید غضنفرآبادی باشه چشم
-
مهشید غضنفرآبادی باشه چشم
Setayesh H1382 چشت بی بلا
-
حسین علیزاده
منم از سال دهم این مشکلا رو داشتم کلا درگیر بودم چی بخونم چی نخونم از کجا شروع کنم کدوم ازمون رو بدم دهم و یازدهم همینطوری الکی تموم شد من حتی تو مدرسه هم نمره های دلخواه رو به دست نیاوردم بهترین پیشنهادی که دارم واست و میدونم ضرر نمیکنی یه مشاور پیدا کن و همون بشه مشاور ثابتت منم الان که دوازدهمم با مشاور مشکل استرس و کتابامو برنامه ریزی و ازمون و کلاس و دی وی دی اموزشی حالا از هر سایتی اینا همه حل شده مطالعمم از ۵ ساعت رسیده به ۱۹ ساعت مشاور واقعا عالیه
تنها امشکل باقی مونده ریاضی و فیزیک اونم داره حل میشه فقط یه مشاور میتونه تو رو به موفقیت برسونهFateme Sh 0 ببخشید میشه این مشاور رو هم به ما معرفی کنید.
البته اگه امکانش هست -
Setayesh H1382 چشت بی بلا
مهشید غضنفرآبادی سلام دوست عزیز.
●قبل از هرکاری و اول از هرچیز اراده قوی باید داشت اگه اراده قوی باشه مطمئنا انگیزه لازم برای رسیدن به هدف هم بوجود میاد...
●درهرروز باید ۱۰ ساعت مطالعه مفید داشت( البته خود من از ساعات کم شروع کردم چون سخته یهویی ۱۰ ساعت مطالعه داشته باشی خسته کننده میشه و یادگیری خیلی کم میشه!)
●و ۶۰ ساعت مطالعه در طول هفته ( بازم میگم از ساعات کم شروع بعد کم کم ساعات مطالعه رو بالا میبریم ک یادگیری هم مفید باشه!)
●درسها حتما باید با تست جمع بندی بشن...
●روزی ۲ تا درس تخصصی و ۲ تا عمومی ( اینجاهم بستگی به خودتون داره میتونید از تعداد دروس کمتری استفاده کنید تا به تسلط کافی برسید) برای هردرس تخصصی حدود ۳ و خورده ای وقت و برای هر درس عمومی ۲ ساعت وقت بزارید.
●تست دروس عمومی ۲_۱روز بعداز مطالعه ،،، ریاضی_شیمی همون لحظه و زیست ۱ روز بعد از مطالعه زده بشه.
●هرشب نیم ساعت رو به مرور دروسی ک همون روز خوندید اختصاص بدید.
● مرور خیلی مهمه دین و زندگی رو حداقل باید تا اخر سال ۱۳ بار مرور کرد و زیست رو بالای ۲۰ بار مرور کرد.
یه دفتر یادداشت تهیه کنید و تعداد تستای درست و غلط هر درس رو درهمون روز یادداشت و به مرور پیشرفتتون رو ببینید.
●بعد از هروعده غذایی سریعا مطالعه نداشته باشید. از غذاهای چرب و نشاسته دار کمتر استفاده کنید.( اینم به خودتون بستگی داره)
●بعد از هر ۹۰ دقیقه مطالعه، ۱۵ دقیقه استراحت کنید وبعد از ۱۵ دقیقه همون مطالبی رو که خوندید یه مرور کنید ( مرور به این معنی نیست که حتما روش متمرکز بشید و زمان از دستتون دربره یه نگاه کوچیک برای بخاطر اوردن مطالب کفایت میکنه.)
●پیشنهاد میکنم ریاضی و زیست رو تو یه روز باهم بخونید
فیزیک و شیمی رو یه روز باهم
عربی و دین و زندگی هم تو یه روز باهم
زبان انگلیسی و فارسی رو هم باهم تو ۱ روز.
● و اینکه برای ریاضی و فیزیک علاوه بر تست حتما تمرین هم حل کنید.این برنامه ریزی من بوده
امیدوارم بتونه کمکتون کنه.
موفق باشید