زیست رو قورت بده👈قسمت چهارم
-
دوستان میرسیم به قسمت چهارم از مجموعه تاپیک های زیست رو قورت بده😊
سوالات:
1.کسی مثال نقضی در این مورد میدونه?چرا گفته تقریبا?

2.با توجه به این جمله امکان دارد که نورون رابط رابط بین دو نورون حسی یا حرکتی باشد?امکان دارد که هم سلول پس سیناپسی و هم سلول پیش سیناپسی نورون رابط باشند?

3.ایا این جمله درست هست که :هموارهپتاسیم داخل سلول بیشتر از بیرون و سدیم بیرون سلول بیشتر از داخل ان است?!!!
4.اکسون هم میتواند سیناپس بدهد یا فقط پایانه اکسونی در سیناپس شرکت میکند? -
FaMi فکر میکنم با این نکته جوابتونو بگیرین:نورون های رابط میتوانند ارتباط بین انواع نورون ها را برقرار کنند بدین شرح:بین نورون حسی و حرکتی
بین دو نورون حرکتی
بین دو نورون حسی
و حتی بین دو نورون رابط -
FaMi یکی از اساتید زیست شناسی گفتن
عکس هم ارسال کرده بودن واسه این نکته ک الان ندارم اجازه بدین اگه پیدا کردم میفرستم :grinning_face: -
سوالات:

2.با توجه به این جمله امکان دارد که نورون رابط رابط بین دو نورون حسی یا حرکتی باشد?امکان دارد که هم سلول پس سیناپسی و هم سلول پیش سیناپسی نورون رابط باشند?

3.ایا این جمله درست هست که :هموارهپتاسیم داخل سلول بیشتر از بیرون و سدیم بیرون سلول بیشتر از داخل ان است?!!!
4.اکسون هم میتواند سیناپس بدهد یا فقط پایانه اکسونی در سیناپس شرکت میکند? -
FaMi بله همواره پتاسیم داخل سلول و سدیم خارج سلول بیشتره
اکسون هم میتونه تو سیناپس شرکت کنه
-
Zon Zon یعنی اکسون هم میتونه اگزوسیتوز ناقل عصبی رو انجام بده?
خب اونجا که میتوکنپری نیست !هست?
مگه نمیگفتیم در پایانه اکسونی میتوکندری فروانه? -
FaMi میتونه دیگه
ببین ما حتی سیناپس بین دوتا اکسون هم داریم(طبق منابع علمی)که تو کتاب بهش اشاره نشده
اصلا خودم فکر میکنم ک توی یکی از همین کتابای کمک درسی هم خوندم ک اکسون هم میتونه سیناپس بده -
FaMi میتونه دیگه
ببین ما حتی سیناپس بین دوتا اکسون هم داریم(طبق منابع علمی)که تو کتاب بهش اشاره نشده
اصلا خودم فکر میکنم ک توی یکی از همین کتابای کمک درسی هم خوندم ک اکسون هم میتونه سیناپس بده -
Zon Zon بله خیلی سبز گفته اکسون هم میتونه سیناپس بده.اما منبع ما کتابه.اخه چطوری از متم کتاب چنین استنباط هایی میکنن😕
-
FaMi ببین ما اگه پایانه اکسونی رو جزئی از اکسون در نظر بگیریم [ک میگیریم(:]
میتونیم بگیم اکسون هم میتونه سیناپس بده دیگه -
Zon Zon بله خیلی سبز گفته اکسون هم میتونه سیناپس بده.اما منبع ما کتابه.اخه چطوری از متم کتاب چنین استنباط هایی میکنن😕
FaMi آره منم توی خیلی سبز دیدیم
توی کتابم یه جورایی همین میگه...
شکل همون صفحه ای که درباره ناقل عصبی و سیناپس صحبت میکنه...
همون شکلی که با میکروسکوپ الکترونی مشاهده شده اگه دقت کنیم،به جز پایانه آکسون خود آکسون هم متصل شده به جسم یاخته ای
حالا کتاب کنارم نیست شما هم یه نگاه بندازید
ببینیم به کجا میرسیم🧐 -
سوالات:

4.اکسون هم میتواند سیناپس بدهد یا فقط پایانه اکسونی در سیناپس شرکت میکند?FaMi
سوال اول فک میکنم بخاطر روده باشه چون تو کتاب زیست دهم نوشته که «شبکه های عصبی روده ای میتواند مستقل از دستگاه عصبی خود مختار فعالیت کند» -
FaMi
سوال اول فک میکنم بخاطر روده باشه چون تو کتاب زیست دهم نوشته که «شبکه های عصبی روده ای میتواند مستقل از دستگاه عصبی خود مختار فعالیت کند»