راه ابریشم مسیر و برنامه
-
sarnisa6 سلام....
من تهیه نکردم نمیدونم...ببخشیدAmin Mojarradi :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
سلام بچه ها من واقعا گیجم برای استفاده از راه ابریشم
الان ریاضی اصلا وارد برنامشون نشده من نمیدونم خودمون باید بخونیم؟ جا نمونیم واسه ریاضی!؟
برنامه اصلی همونه که تو بخش توضیحات لحظه ایه؟
برنامه اگه همون باشه روزی 8 ساعت خوبه که بتونیم به درسای عمومی هم برسیم فقط اینکه همون تو بخش توضیحات لحظه ای برنامه رو میزارین؟ نیاز نیست جای دیگه رو هم پیگیری کنیم برای برنامه راه ابریشم؟
الان واسه امروز من هیچ برنامه ای ندیدم
M.an
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاsarnisa6 من تهیه نکردم خبر ندارم
-
sarnisa6 من تهیه نکردم خبر ندارم
مهشید غضنفرآبادی :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
توی لایو با آقای پویان نظر، آقای ابوذرخانی فرد گفتند که در حال ساخت برنامه برای راه ابریشم هستند فعلا از همون توضیحات لحظه ای استفاده کنید
-
منم دقیقا همین مشکلو دارم واقعا سردرگمم
-
sarnisa6 جزوه تست زیست راه ابریشم واسه شما دانلود میشه؟
برای من خطای ۴۰۴ میده😣 -
برای من خطای ۴۰۴ میده😣ابوالفضل ریسی برا منم همینطوره
-
برای من خطای ۴۰۴ میده😣ابوالفضل ریسی ببخشید یه سوال شما برنامه مطالعه ریاضی تجربی رو نمی دونید؟
-
توی لایو با آقای پویان نظر، آقای ابوذرخانی فرد گفتند که در حال ساخت برنامه برای راه ابریشم هستند فعلا از همون توضیحات لحظه ای استفاده کنید
ابوالفضل ریسی اها ممنونم واقعا:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
منم دقیقا همین مشکلو دارم واقعا سردرگمم
Kasra Etesam :ok_hand_light_skin_tone: :frowning_face:
-
برای من خطای ۴۰۴ میده😣ابوالفضل ریسی یه جا دیدم گفته بودن چند نفر دیگه مدیر گفت قراره درست شه حالا باز به خودشون پیام بدید
-
برای من خطای ۴۰۴ میده😣ابوالفضل ریسی من جزوه تست رو باز نکردم فعلا چند تا ویدیو زیست ازم مونده
-
ابوالفضل ریسی ببخشید یه سوال شما برنامه مطالعه ریاضی تجربی رو نمی دونید؟
Kasra Etesam نه والا من ندارم توضیحات لحظه ای هم چیزی ننوشته به خاطر همین نگران ریاضیم واقعا
-
Kasra Etesam نه والا من ندارم توضیحات لحظه ای هم چیزی ننوشته به خاطر همین نگران ریاضیم واقعا
-
sarnisa6 اصلا برای من گزینه خرید مجدد میاره و فیلم های سال پیش رو اورده نمی دونم عادیه یا نه ؟
برای شما هم همینطوره ؟

Kasra Etesam
عادیه برای همه هست -
Kasra Etesam
عادیه برای همه هستAli Nemati 0 اهان اوکی خیلی ممنون :folded_hands_light_skin_tone:
-
sarnisa6 اصلا برای من گزینه خرید مجدد میاره و فیلم های سال پیش رو اورده نمی دونم عادیه یا نه ؟
برای شما هم همینطوره ؟

Kasra Etesam عه ببین برای همه همینه بعد اینجا که زده صفر تا صد تجربی فلان تاریخ تو بزنی روش انتخاب دوره میتونی فرسنگ هارو ببینی و فرسنگ ها هم همون 98-99 هستن و فکر میکنم اگه قرار باشه ویدیو تغییر بکنه به صورت بروزرسانی خودشون قرار میدن و مثل اینکه پس ازمون و پیش ازمون ها رو قرار میدن به صورت بروز و هر جایی از فرسنگ هم که نیاز به بروزرسانی داره...
من برنامه ای هم برای ریاضی ندیدم و از اول تا الان ریاضی رو نخوندم به جز پیله هاشو -
Kasra Etesam عه ببین برای همه همینه بعد اینجا که زده صفر تا صد تجربی فلان تاریخ تو بزنی روش انتخاب دوره میتونی فرسنگ هارو ببینی و فرسنگ ها هم همون 98-99 هستن و فکر میکنم اگه قرار باشه ویدیو تغییر بکنه به صورت بروزرسانی خودشون قرار میدن و مثل اینکه پس ازمون و پیش ازمون ها رو قرار میدن به صورت بروز و هر جایی از فرسنگ هم که نیاز به بروزرسانی داره...
من برنامه ای هم برای ریاضی ندیدم و از اول تا الان ریاضی رو نخوندم به جز پیله هاشو -
sarnisa6 اهان مرسی
اره دقیقا منم از ریاضی فقط پیله هارو خوندم جمعه هم ازمون داریم برنامه جدید دروس شیمی زیست و فیزیک رو هم ندادن🤦♂️Kasra Etesam خواهش...اره