یه سواللل
-
سلام بچه ها چطورید امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان اصلاحیه های آقای موقاری کجا قرار میگیرن؟؟؟ یازدهم هستم
-
-
سلام بچه ها چطورید امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان اصلاحیه های آقای موقاری کجا قرار میگیرن؟؟؟ یازدهم هستم
Asal Arabgari سلام من نمیدونم گلم
-
Asal Arabgari اقای موقاری اشتباه زیاد داره ها ...
-
reza farajzade1974
چطور مگه؟؟؟
بعد بنظرت پس کدومو ببینم -
reza farajzade1974 کی خوبه پس؟
-
reza farajzade1974
چطور مگه؟؟؟
بعد بنظرت پس کدومو ببینمAsal Arabgari کلاسینو اگه مالی مشکلی نداری
-
reza farajzade1974 کی خوبه پس؟
مهشید غضنفرآبادی من فیلماشون رو دیدم تعدای رو غلط 6 7 تا داشت ... مبحثی ببینید ...
-
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza farajzade1974 فک نکنم
-
reza farajzade1974 فک نکنم
@Sadaf-A بیارم ؟
-
Asal Arabgari کلاسینو اگه مالی مشکلی نداری
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza farajzade1974 اقای محترم لازم نیست اینجا تبلیغ کلاس های دیگر رو بکنید
-
@Sadaf-A بیارم ؟
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza farajzade1974 بله هرچه سریعتر بهتر
ایشون اگرم چیزی اشتباه گفته باشن،بعدش اصلاحیه دادن و یا تو کلیپ های بعدی حرفشونو تصحیح کردن -
reza farajzade1974 بله هرچه سریعتر بهتر
ایشون اگرم چیزی اشتباه گفته باشن،بعدش اصلاحیه دادن و یا تو کلیپ های بعدی حرفشونو تصحیح کردن@Infinitie-A
میشه لطفا بگید اصلاحیه هاشون کجا قرار داده شده ممنونم -
reza farajzade1974 اقای محترم لازم نیست اینجا تبلیغ کلاس های دیگر رو بکنید
@Infinitie-A نظر پرسیدن ... جواب دادم ...
-
@Infinitie-A
میشه لطفا بگید اصلاحیه هاشون کجا قرار داده شده ممنونمنوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAsal Arabgari من فعلا از یه اصلاحیه که جلسه سوم زیست یازدهم هست خبر دارم،که چون کتاب تغییرات داشت،ایشون اصلاحیه برای ۱۴۰۰ ضبط کردن
-
@Infinitie-A نظر پرسیدن ... جواب دادم ...
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza farajzade1974 بله ولی لا به لاش تبلیغ هم کردی
-
Asal Arabgari من فعلا از یه اصلاحیه که جلسه سوم زیست یازدهم هست خبر دارم،که چون کتاب تغییرات داشت،ایشون اصلاحیه برای ۱۴۰۰ ضبط کردن
@Infinitie-A
ممنون متوجه شدم -
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
سلام
فکر میکنم فیلم های اصلاحیشون رو بین فیلم های صفر تا صد گذاشتن.مثلا فیلم اصلاحیه درباره نورون رابط میشه فیلم شماره ۳ از فیلم های صفر تا صد. -
سلام
فکر میکنم فیلم های اصلاحیشون رو بین فیلم های صفر تا صد گذاشتن.مثلا فیلم اصلاحیه درباره نورون رابط میشه فیلم شماره ۳ از فیلم های صفر تا صد.Hhh Hh
آها خیلی ممنونم⚘ -
@Sadaf-A بیارم ؟
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza farajzade1974
میگم من هنوز منتظرما
اون اشتباهات آقای موقاریو نیاوردی!؟