راه ابریشم مسیر و برنامه
-
Kasra Etesam نه والا من ندارم توضیحات لحظه ای هم چیزی ننوشته به خاطر همین نگران ریاضیم واقعا
-
sarnisa6 اصلا برای من گزینه خرید مجدد میاره و فیلم های سال پیش رو اورده نمی دونم عادیه یا نه ؟
برای شما هم همینطوره ؟

Kasra Etesam
عادیه برای همه هست -
Kasra Etesam
عادیه برای همه هستAli Nemati 0 اهان اوکی خیلی ممنون :folded_hands_light_skin_tone:
-
sarnisa6 اصلا برای من گزینه خرید مجدد میاره و فیلم های سال پیش رو اورده نمی دونم عادیه یا نه ؟
برای شما هم همینطوره ؟

Kasra Etesam عه ببین برای همه همینه بعد اینجا که زده صفر تا صد تجربی فلان تاریخ تو بزنی روش انتخاب دوره میتونی فرسنگ هارو ببینی و فرسنگ ها هم همون 98-99 هستن و فکر میکنم اگه قرار باشه ویدیو تغییر بکنه به صورت بروزرسانی خودشون قرار میدن و مثل اینکه پس ازمون و پیش ازمون ها رو قرار میدن به صورت بروز و هر جایی از فرسنگ هم که نیاز به بروزرسانی داره...
من برنامه ای هم برای ریاضی ندیدم و از اول تا الان ریاضی رو نخوندم به جز پیله هاشو -
Kasra Etesam عه ببین برای همه همینه بعد اینجا که زده صفر تا صد تجربی فلان تاریخ تو بزنی روش انتخاب دوره میتونی فرسنگ هارو ببینی و فرسنگ ها هم همون 98-99 هستن و فکر میکنم اگه قرار باشه ویدیو تغییر بکنه به صورت بروزرسانی خودشون قرار میدن و مثل اینکه پس ازمون و پیش ازمون ها رو قرار میدن به صورت بروز و هر جایی از فرسنگ هم که نیاز به بروزرسانی داره...
من برنامه ای هم برای ریاضی ندیدم و از اول تا الان ریاضی رو نخوندم به جز پیله هاشو -
sarnisa6 اهان مرسی
اره دقیقا منم از ریاضی فقط پیله هارو خوندم جمعه هم ازمون داریم برنامه جدید دروس شیمی زیست و فیزیک رو هم ندادن🤦♂️Kasra Etesam خواهش...اره
-
فعلا طبق توضیحات لحظه ای فرسنگ اول پیش برید
به صورت کلی برای درس ریاضی هفته ای 6تا 10 ساعت زمان لازم دارید بسته به فرسنگی که هست -
@M-an بله فقط تو اس ام اس ها و توضیحات لحظه ای هیچکدوم صحبتی از ریاضی تجربی نشده بود ما الان فقط پیله هاشو دیدیم .. باید از درسنامه های تورق و تست هم میدیدیم؟
-
بله تو صفحه راه ابریشم ریاضی تجربی برید
و توضیحات لحظه ای که برای فرسنگ اول هست رو انجام بدین -
سلام.خداقوت:)مسیر آبی راه ابریشم چیه؟مال چه زمانیه؟
@M-an -
سلام.خداقوت:)مسیر آبی راه ابریشم چیه؟مال چه زمانیه؟
@M-an -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد