سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
جلسه ٢٩ تابع (قسمت دوازدهم) - دامنهی تابع(قسمت ١) استاد امینی راد ۹۵-۹۶
-
جلسه ٢٩ تابع (قسمت دوازدهم) - دامنهی تابع(قسمت ١) استاد امینی راد ۹۵-۹۶
سلام دوستان من وقتی این قسمت رو دان میکنم به جاش عربی دان میشه همه راه حل هایی که تو قسمت مشکلات دوستان گفتند رو انجام دادم با این روش ها خیلی از مشکلاتم حل شد ولی فقط همین قسمت اشتباه دان میشه کمکم کنید -
سلام از این لینک میتونید دریافت کنید قسمت 29 رو ...
-
yousef2016 سلام ممنون ولی بازم عربی هست واسه شما درسته؟؟؟
-
yousef2016 خیلی ممنون من مشکلم رو یه جور دیگه حل کردم بازم ممنون که پیگیر بودین
-
خواهش میکنم ، نه فیلم رو اون روز هم چک کردم سالم بود ، احتمالا اسم های فایل ها شبیه هم بوده اینطوری شده بود برای شما ، بازم اگه مشکلی بود بگید برطرف اش میکنیم
-
این پست پاک شده!
-
sodeys ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to yousef2016 on آخرین ویرایش توسط sodeys ghorbani انجام شده
yousef2016 سلام میشه تو دانلود قسمت ۲ جدول تناوبی کمکم کنید از استاد آقاجانی ۹۵-۹۶
-
از این لینک میتونید دریافت کنید
http://dl1.sanatisharif.ir/media/141/hq/002asdf.mp4 -
yousef2016 سلام خیلی ممنون
-
yousef2016 سلام ببخشید انقدر مزاحم میشم میشه تو دانلودجلسه ٤ حرکت شناسی (قسمت چهارم)دکتر طلوعی ۹۵-۹۶ کمکم کنید باشه که جبران کنم
-
yousef2016 همین طور فسمت ۷ حرکت شناسی ۹۶-۹۵ دکتر طلوعی