کمبود انگیزه شدید😑😐
-
Amir 6 اگ نظر منو میخای ک ازمون ثبت نام کن من خودم ب همین دلیل پارسال رتبه کمی گرفتم چون اولا ازمون ی برنامه خا میده بهت ک باید از این مبحث تا این مبحث بخونی !دوم اینکه بعد از اعلام نتایج میفهمی چقدر خوندنت مفید بوده سوم میفهمی تو جامعه اماری ک ازمون دادن نفر چندمی و حس رقابتت گل میکنه و چهارم اینکه نقاط قوت و ضعفت و میفهمی
مهشید غضنفرآبادی به نظرتون آزمون های قلمچی خوبه یا سنجش؟
-
Jahid Khalilian سنجش ندادم نمیدونم
-
مهشید غضنفرآبادی
کدوم آزمون شرکت کنم؟Amir 6 من خودم قلم چی شرکت میکنم و کسایی ک اطرافم موفق شدن قلم چی شرکت کرده بودن قلم چی و پیشنهاد میکنم
-
Jahid Khalilian ولی بنظرم قلمچی بهتره سنجشم چهارتا ازمون جمع بندیش خوبه ولی تعداد ازمونای قلم چی بیشتر از سنجش و نظم قلم چی بهتره
-
Jahid Khalilian سنجش ندادم نمیدونم
مهشید غضنفرآبادی من شنیدم که آزمون های سنجش به سوالات کنکور شبیه تره من خودمم هم دو سال پیش در آزمون های قلمچی شرکت کردم و میدونم که برای محک زدن خودمون مفیده اما از طرفی هم میدونم که بیشتر سوالاش تالیفی هستش و اکثرا سوال کنکوری نیستن
-
مهشید غضنفرآبادی من شنیدم که آزمون های سنجش به سوالات کنکور شبیه تره من خودمم هم دو سال پیش در آزمون های قلمچی شرکت کردم و میدونم که برای محک زدن خودمون مفیده اما از طرفی هم میدونم که بیشتر سوالاش تالیفی هستش و اکثرا سوال کنکوری نیستن
Jahid Khalilian امسال خیلی از سوالای کنکور شبیه قلم چی بود!
-
Jahid Khalilian امسال خیلی از سوالای کنکور شبیه قلم چی بود!
-
Jahid Khalilian خسروان صلاح کار خویش دانند .من بر اساس تجربم میگم قلم چی برنامش بهتره و یکی از پله های موفقیت واسه رسیدن ب رتبه خوبم برنامه ریزیه
-
Jahid Khalilian من رفتم ثبت نام کردم ی دفترچه بهم دادن ک سوالات کنکور 99 ک شبیه سوالات ازمونای قلم چی هستن و دقیقا نوشتن ک تو کدوم ازمون این سوال مطرح شده
-
Jahid Khalilian من رفتم ثبت نام کردم ی دفترچه بهم دادن ک سوالات کنکور 99 ک شبیه سوالات ازمونای قلم چی هستن و دقیقا نوشتن ک تو کدوم ازمون این سوال مطرح شده
مهشید غضنفرآبادی ممنون از بابت راهنمایی های ارزشمندتون حتما در نظر میگیرم🙏
-
مهشید غضنفرآبادی ممنون از بابت راهنمایی های ارزشمندتون حتما در نظر میگیرم🙏
Jahid Khalilian خواهش میکنم
-
منم یه مشکلی دارم که شروع درس برام خیلی سخته ولی اگه بررم طرف درس تا اخرش میخونم !!! چیکار کنم که شروعش کنم؟؟؟
-
منم یه مشکلی دارم که شروع درس برام خیلی سخته ولی اگه بررم طرف درس تا اخرش میخونم !!! چیکار کنم که شروعش کنم؟؟؟
Mohammad Javad Mo Ja اول هدفت و مشخص کن و بگو اصلا چرا دارم درس میخونم .درس میخونم ک ب چی برسم ..ب بیانی دیگ(ببین میخای ب کجا برسی و کی بشی و چی بسازی) بعدش برنامه ریزی کن .برنامه ریزی کردن خیلی مهمه و عمل ب برنامه مهمتر بعد از ی هفته یا کمتر خودت رو روال میوفتی
-
Mohammad Javad Mo Ja اول هدفت و مشخص کن و بگو اصلا چرا دارم درس میخونم .درس میخونم ک ب چی برسم ..ب بیانی دیگ(ببین میخای ب کجا برسی و کی بشی و چی بسازی) بعدش برنامه ریزی کن .برنامه ریزی کردن خیلی مهمه و عمل ب برنامه مهمتر بعد از ی هفته یا کمتر خودت رو روال میوفتی
مهشید غضنفرآبادی من که کلا هدف خاصی ندارم و میخوام فقط خوب بخونم که رتبم خوب بشه و بعد بر اساس رتبم بهترین انتخاب رو کنم...همین و انگیزم فقط رتبه خوبه و دیگر هیچ!!
-
مهشید غضنفرآبادی من که کلا هدف خاصی ندارم و میخوام فقط خوب بخونم که رتبم خوب بشه و بعد بر اساس رتبم بهترین انتخاب رو کنم...همین و انگیزم فقط رتبه خوبه و دیگر هیچ!!
Mohammad Javad Mo Ja رشتت چیه ؟ خب با نخوندنم رتبت خوب نمیشه در ضمن همین رتبه خوب کسب کردنم خودش ی هدفه
-
Mohammad Javad Mo Ja رشتت چیه ؟ خب با نخوندنم رتبت خوب نمیشه در ضمن همین رتبه خوب کسب کردنم خودش ی هدفه
مهشید غضنفرآبادی تجربی
-
Mohammad Javad Mo Ja تو تجربی با نخوندن ب هیچجا نمیرسی و رتبه خوب ب دست نمیاری تو تجربی هرچی بخونی بازم کمه.... من پارسال مثل تو بودم واس همین کنکور رتبه خوبی نیوردم... عواملی ک باعث میشن حواست پرت شه و سمت درس نری و از بین ببر هرچی یا هرکی ک هست.. فقط خودت و خودت مهم باش ..
-
اخه من با کامپیوتر فیلم های الا رو میبینم و کامپیوتر خودش عامل اصلی حواس پرتیمه چیکار کنم؟؟
-
اخه من با کامپیوتر فیلم های الا رو میبینم و کامپیوتر خودش عامل اصلی حواس پرتیمه چیکار کنم؟؟
Mohammad Javad Mo Ja برنامه هایی ک رو کامپیوترت داری و هواست و پرت میکنن حذف کن (بازی .فیلم .اهنگ)چون واقعا وقت نداری ... اگ تو کروم و موزیلا چیزایی و جست و جو میکنی بهتره از قسمت تنظیمات اونا رو توی بلک لیست قرار بدی ...ببین من علاقه شدیدی ب اینستا داشتم.. پارسال هر کاری میکردم نمیتونستم سمتش نرم ولی شکست خوردم و دیدم ک هیچ ارزشی نداره هیچ چی ارزش اینو نداره ک طعم شکست و بچشی و یکسال عمرت تلف شه .همیشه ادم نباید تجربه کنه باید از تجربه دیگرانم استفاده کنه ! اگ بخای میتونی دور همه چیز ی خط قرمز بکشی تا بعد کنکور اونوقت راحت ب هدفت میرسی
-
Mohammad Javad Mo Ja حتی میتونی این و با خانوادت در میون بزاری و زمانی ک الا رو میبینی ی نفر بیاد کنارت و کنترلت کنه