خوندن زیست ب روش رتبه برتری
-
سلام کسی میدونه باکدوم برنامه میشه زیست رو ۲۰ بار خوند؟
همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا -
همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا -
با راه ابریشم آلا میشه زیست رو چندین بار دوره کرد و تست حل کنید حالا ۲۰ بار رو نمیدونم ولی اینقدر فول میشید که نیاز به منبع دیگری ندارید
-
zo برنامه نهنگ ابی
reza farajzade1974 در خوندن زیست ب روش رتبه برتری گفته است:
zo برنامه نهنگ ابی
واقعا این چه حرفیه آخه
20 بار خوندن زیست 4_5 سال طول میکشه
اگه میخای 20 دور بزنی بهتره بگم کتابو بزار وسط دورش 20 دور بچرخ
وگرنه 3_4 بار خوندن اصولی زیست کفایت میکنه ولی درست و عمیق بخونید️
-
zo برنامه نهنگ ابی
واقعا این چه حرفیه آخه
zeinabmaghsoudi تو یه روز نمیشه یه خیابونو 20 دور زد
-
zo برنامه نهنگ ابی
واقعا این چه حرفیه آخه
zeinabmaghsoudi روش قشنگی بود
-
zo در خوندن زیست ب روش رتبه برتری گفته است:
رفیق من سعی کن طوری عمقی بخونی که یه بار خوندی عالی بشی نه اینکه به تعدا دور خوندنت توجه کنی زیست کتابیه مفهومی و به درک عمیق شکل ها و مطالب نیاز داره تست هم زیاد بزن
-
-
همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیاzo تو ۱ روز؟؟؟!!!
-
همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیاzo
سلام الایی عزیز
اگه میخواید به روش رتبه برتری زیست رو بخونید به زبون یه رتبه ۳ رقمی بخوام باهات حرف بزنم ۸۰ بار زیست رو خوند تا این شده الانم پزشک هست
اما پیشنهادم واست اینه کتاب رو خیلی مفهومی بخون خیلی مفهومی به نظرم اقای موقاری ریز به ریز این نکته هارو میگه من تصمیم دارم با این استاد به رتبه حداقل ۳ رقمی برسم چون منبع بهتر از ایشون پیدا نکردم چند تا استاد خودم داشتم حرف اخر رو داشتم کنکور اسان است داشتم اپارات بوده همه چی بوده اما بهترینش استاد موقاریه به جای اینکه یه فصل رو ۲۰ بار یخونی و رد شی ازش اون رو دوبار بخون ولی وقت بزار واسه هر جملش من الان با یه رتبه ۳ رقمی ارتباط دارم اونم همینو میگه -
همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیاzo سلام
اگه میخوای درصدت توی زیست بره بالا ۲۰ بار که کمه ۸۰ بار هم بخونی نمیشه چون با سوالات آشنا نیستی
بهتره (یعنی من خودم اینطوری می خونم و یه مشاور خوب اینو گفت و رتبه اول آزمون های قلمچی):
اول کتاب رو روزنامه وار می خونی (البته ممن این کارو نمی کنم)بعد میای سر درسنامه کامل می خونی ولی چیزی نمی نویسی بعد تست میزنی
بعدش میای روی کتاب درسی و کتاب درسی و نکات تست خیز رو هایلایت میکنی و بعد از چند بار تست زدن از اون مطلب اگه نکاتی بود که توی کتاب نبود به حاشیه کتابت اضافه میکنی و در ضمن
مثلا شما امروز گفتار ۱ فصل ۱ سال یازدهم رو خوندی و تست هم ازش زدی ولی فردا باز هم میای اول از گفتار ۱ یازدهم تست مروری میزنی بعد پیشروی میکنین و فردا که میشه پس فردا اولین روزت از قسمت اول و دوم تست مروری و بعد پیشروی (این طوری پیشروی کمه ولی توی ۱ هفته شما سه بار یک مطلب مرور می کنین به اون عدد ۲۰ شما هم میرسه توی طول سال با مرور هایی که آزمون های آزمایشی میزارن)
در ضمن زیاد هم زمان نمی خواد من خودم توی روز با ۲.۳۰ کل اینارو جمع میکنم.
طولانی شد ولی امیدوارم کمک کنه -
zo سلام
اگه میخوای درصدت توی زیست بره بالا ۲۰ بار که کمه ۸۰ بار هم بخونی نمیشه چون با سوالات آشنا نیستی
بهتره (یعنی من خودم اینطوری می خونم و یه مشاور خوب اینو گفت و رتبه اول آزمون های قلمچی):
اول کتاب رو روزنامه وار می خونی (البته ممن این کارو نمی کنم)بعد میای سر درسنامه کامل می خونی ولی چیزی نمی نویسی بعد تست میزنی
بعدش میای روی کتاب درسی و کتاب درسی و نکات تست خیز رو هایلایت میکنی و بعد از چند بار تست زدن از اون مطلب اگه نکاتی بود که توی کتاب نبود به حاشیه کتابت اضافه میکنی و در ضمن
مثلا شما امروز گفتار ۱ فصل ۱ سال یازدهم رو خوندی و تست هم ازش زدی ولی فردا باز هم میای اول از گفتار ۱ یازدهم تست مروری میزنی بعد پیشروی میکنین و فردا که میشه پس فردا اولین روزت از قسمت اول و دوم تست مروری و بعد پیشروی (این طوری پیشروی کمه ولی توی ۱ هفته شما سه بار یک مطلب مرور می کنین به اون عدد ۲۰ شما هم میرسه توی طول سال با مرور هایی که آزمون های آزمایشی میزارن)
در ضمن زیاد هم زمان نمی خواد من خودم توی روز با ۲.۳۰ کل اینارو جمع میکنم.
طولانی شد ولی امیدوارم کمک کنه -
zo
سلام الایی عزیز
اگه میخواید به روش رتبه برتری زیست رو بخونید به زبون یه رتبه ۳ رقمی بخوام باهات حرف بزنم ۸۰ بار زیست رو خوند تا این شده الانم پزشک هست
اما پیشنهادم واست اینه کتاب رو خیلی مفهومی بخون خیلی مفهومی به نظرم اقای موقاری ریز به ریز این نکته هارو میگه من تصمیم دارم با این استاد به رتبه حداقل ۳ رقمی برسم چون منبع بهتر از ایشون پیدا نکردم چند تا استاد خودم داشتم حرف اخر رو داشتم کنکور اسان است داشتم اپارات بوده همه چی بوده اما بهترینش استاد موقاریه به جای اینکه یه فصل رو ۲۰ بار یخونی و رد شی ازش اون رو دوبار بخون ولی وقت بزار واسه هر جملش من الان با یه رتبه ۳ رقمی ارتباط دارم اونم همینو میگهFateme Sh 0 واقعا ایشون عالین خدا خیرشون بده منم فیلمای ایشونو میبینم
-
دیوونه بازیا چیه ..؟؟ خدا وکیلی ..؟ من حتی به پیشنهاد بعضی از کاربرها هم ایراد واردم .. یک روز رو به یادگیری اختصاص بده .. فرداش مرور کن .. و به مدت ۴ روز فقط تست بزن .. باور کن مهم تر از متن کتاب تست و مهم تر از خود تست مرور تست های زده شدس ..