سرعت زیستی
-
@N-n-good در سرعت زیستی
گفته است:
@Infinitie-A در سرعت زیستی
گفته است:
@N-n-good دبیر زیستمو نمیشناسم
دبیر زیست مجازیم آقای موقاریه
که الان هم باهاش گفتار دو فصل اول رو تموم کردمباز خوبه من میشناسمش
اقای موقاری که حرف ندارنمن فقط یه دبیر بومی داشتم که دبیر زیستمون بود (به گرد پای آقای موقاری نمیرسه ولی اطلاعات عمومی و زیستی بالایی داشت) که اونم پارسال سر امتحان پایانی که مجازی باشه یا حضوری باهامون لج کرد و امسال دیگه زیستمون رو برنداشت
به همین خاطر امسال وضعمون اینطور شدهابوالفضل ریسی میتونم بپرسم کجایی هستین؟
-
ابوالفضل ریسی میتونم بپرسم کجایی هستین؟
مهشید غضنفرآبادی در سرعت زیستی
گفته است:
بله مشکلی نداره
تو استان فارس شهرستان اقلید بخش سده شهر دژکرد
یه منطقه محروم که متاسفانه بعضی افراد با (زشته اینا رو تو انجمن گفت ولی)دزدی هایی که انجام میدن روز به روز ثروت اندوزی میکنن و به فکر بعضی ها مثل ما هم نیستن حالا خداروشکر من با آلا آشنا شدم ولی خدا به داد بقیه جوونای این شهر برسه که مجبورن کشاورزی کنن -
گفته است:
بله مشکلی نداره
تو استان فارس شهرستان اقلید بخش سده شهر دژکرد
یه منطقه محروم که متاسفانه بعضی افراد با (زشته اینا رو تو انجمن گفت ولی)دزدی هایی که انجام میدن روز به روز ثروت اندوزی میکنن و به فکر بعضی ها مثل ما هم نیستن حالا خداروشکر من با آلا آشنا شدم ولی خدا به داد بقیه جوونای این شهر برسه که مجبورن کشاورزی کننابوالفضل ریسی دوست خوبم امیدوارم موفق شی هدف آلا هم کمک ب کسایی بوده ک از هرجهتی مشکل مالی دارن!واینو بدون ک اگ تو موفق شی برای بقیه ی همشهریاتم انگیزه میشه پس بدون کار سختی داری و ناراحت نباش خدا پشت و پناهته واین مهم تر از هر چیز
-
ابوالفضل ریسی دوست خوبم امیدوارم موفق شی هدف آلا هم کمک ب کسایی بوده ک از هرجهتی مشکل مالی دارن!واینو بدون ک اگ تو موفق شی برای بقیه ی همشهریاتم انگیزه میشه پس بدون کار سختی داری و ناراحت نباش خدا پشت و پناهته واین مهم تر از هر چیز
گفته است:
ابوالفضل ریسی دوست خوبم امیدوارم موفق شی هدف آلا هم کمک ب کسایی بوده ک از هرجهتی مشکل مالی دارن!واینو بدون ک اگ تو موفق شی برای بقیه ی همشهریاتم انگیزه میشه پس بدون کار سختی داری و ناراحت نباش خدا پشت و پناهته واین مهم تر از هر چیز
خیلی ممنونم
حداقل شما که وضعیتتون بهتر از ما هست قدرشو بدونید
به امید خدا موفقیت از آن ما آلایی ها هست -
گفته است:
خیلی ممنونم
حداقل شما که وضعیتتون بهتر از ما هست قدرشو بدونید
به امید خدا موفقیت از آن ما آلایی ها هستابوالفضل ریسی هرکسی شرایطی داره ک باید تو شرایط خودش بدرخشه ... امیدوارم روزی برسه ک رو بهترین صندلی بهترین دانشگاه با بهترین رتبه بشینی
-
ابوالفضل ریسی هرکسی شرایطی داره ک باید تو شرایط خودش بدرخشه ... امیدوارم روزی برسه ک رو بهترین صندلی بهترین دانشگاه با بهترین رتبه بشینی
گفته است:
ابوالفضل ریسی هرکسی شرایطی داره ک باید تو شرایط خودش بدرخشه ... امیدوارم روزی برسه ک رو بهترین صندلی بهترین دانشگاه با بهترین رتبه بشینی
بله درسته انگیزه من هم دقیقا همینه
همچنین شما هم بهترین اتفاقات ممکن براتون اتفاق بیوفته خییلی ممنونم -
بچه ها جاتون خالی معلم زیست ما داره ویس تدریس میده
معلم سلامتمونم نمرما گفت از ۱۰ نمره گرفتم ۹ نمیدونم چرا آخه من که همشا از رو کتاب دادم
@N-n-good مهشید غضنفرآبادی -
معلم سلامتمونم نمرما گفت از ۱۰ نمره گرفتم ۹ نمیدونم چرا آخه من که همشا از رو کتاب دادم
@N-n-good مهشید غضنفرآبادی@mitra-ism-rahmani من روزی هزار بار خداروشکر میکنم ک مدرسمو تموم کردم ب فلاکت مجازی دچار نشدم
-
@N-n-good مهشید غضنفرآبادی@mitra-ism-rahmani دمت گرم
-
@mitra-ism-rahmani من روزی هزار بار خداروشکر میکنم ک مدرسمو تموم کردم ب فلاکت مجازی دچار نشدم
مهشید غضنفرآبادی خوشبحالتون ازاین نظر
-
@mitra-ism-rahmani من روزی هزار بار خداروشکر میکنم ک مدرسمو تموم کردم ب فلاکت مجازی دچار نشدم
مهشید غضنفرآبادی شما نظام جدیدی هستین یا قدیم
-
مهشید غضنفرآبادی شما نظام جدیدی هستین یا قدیم
@bahar-khanoom نظام جدید هستم. پارسال دوازدهم بودم
-
@bahar-khanoom نظام جدید هستم. پارسال دوازدهم بودم
مهشید غضنفرآبادی موفق باشین
-
مهشید غضنفرآبادی موفق باشین
@bahar-khanoom همچنین
-
سلام دوست آلایی
معلم ما دیروز فصل دو رو استارت زد. (البته کلاساشون شرکت نمی کنم )
ولی خودم با بودجه ازمون پیش میرم.
شمام نگران نباشید با بودجه بندی پیش برید و کامل و عمیق بخونید بهتره به نظرم.ZDM در سرعت زیستی
گفته است:
سلام دوست آلایی
معلم ما دیروز فصل دو رو استارت زد. (البته کلاساشون شرکت نمی کنم )
ولی خودم با بودجه ازمون پیش میرم.
شمام نگران نباشید با بودجه بندی پیش برید و کامل و عمیق بخونید بهتره به نظرم.خیلی ممنون
-
@N-n-good مهشید غضنفرآبادی@mitra-ism-rahmani در سرعت زیستی
گفته است:
@N-n-good مهشید غضنفرآبادیاونم فهمیده همشو از رو کتاب دادی نه داده
-
درسته خیلی معلما بی توجهن و این کارو برای ماهایی که تو مدارس عادی درس میخونیم واقعا سخت کرده ولی من یه جمله ای از یکی از رتبه برترای آلا خانم romisa@ شنیدم که بهم انرژی داد ازش خیلی ممنونم
گفتن که اگه کسایی که تو مدرسه عادی هستن رتبه بیارن این اولا انگیزه میشه برا بقیه بچهای اون مدرسه و دوما انگیزه میشه برای اون معلما که دیگه درست به بچها درس بدندوستان خدا هیچ تلاشیو بی نتیجه نمیزاره بیاید تلاشمونو کنیم و به خدا توکل کنیم
-
درسته خیلی معلما بی توجهن و این کارو برای ماهایی که تو مدارس عادی درس میخونیم واقعا سخت کرده ولی من یه جمله ای از یکی از رتبه برترای آلا خانم romisa@ شنیدم که بهم انرژی داد ازش خیلی ممنونم
گفتن که اگه کسایی که تو مدرسه عادی هستن رتبه بیارن این اولا انگیزه میشه برا بقیه بچهای اون مدرسه و دوما انگیزه میشه برای اون معلما که دیگه درست به بچها درس بدندوستان خدا هیچ تلاشیو بی نتیجه نمیزاره بیاید تلاشمونو کنیم و به خدا توکل کنیم
@N-n-good والا من دبیرستان نمونم وضعمون با مدارس عادی فرق نمیکنه از بعضی چیزا پایین ترهم هس
-
@N-n-good باید ب خدا توکل کرد وحرکت کرد