سرعت زیستی
-
@bahar-khanoom نظام جدید هستم. پارسال دوازدهم بودم
مهشید غضنفرآبادی موفق باشین
-
مهشید غضنفرآبادی موفق باشین
@bahar-khanoom همچنین
-
سلام دوست آلایی
معلم ما دیروز فصل دو رو استارت زد. (البته کلاساشون شرکت نمی کنم )
ولی خودم با بودجه ازمون پیش میرم.
شمام نگران نباشید با بودجه بندی پیش برید و کامل و عمیق بخونید بهتره به نظرم.ZDM در سرعت زیستی
گفته است:
سلام دوست آلایی
معلم ما دیروز فصل دو رو استارت زد. (البته کلاساشون شرکت نمی کنم )
ولی خودم با بودجه ازمون پیش میرم.
شمام نگران نباشید با بودجه بندی پیش برید و کامل و عمیق بخونید بهتره به نظرم.خیلی ممنون
-
بچه ها جاتون خالی معلم زیست ما داره ویس تدریس میده
معلم سلامتمونم نمرما گفت از ۱۰ نمره گرفتم ۹ نمیدونم چرا آخه من که همشا از رو کتاب دادم
@N-n-good مهشید غضنفرآبادی@mitra-ism-rahmani در سرعت زیستی
گفته است:
معلم سلامتمونم نمرما گفت از ۱۰ نمره گرفتم ۹ نمیدونم چرا آخه من که همشا از رو کتاب دادم
@N-n-good مهشید غضنفرآبادیاونم فهمیده همشو از رو کتاب دادی نه داده
-
درسته خیلی معلما بی توجهن و این کارو برای ماهایی که تو مدارس عادی درس میخونیم واقعا سخت کرده ولی من یه جمله ای از یکی از رتبه برترای آلا خانم romisa@ شنیدم که بهم انرژی داد ازش خیلی ممنونم
گفتن که اگه کسایی که تو مدرسه عادی هستن رتبه بیارن این اولا انگیزه میشه برا بقیه بچهای اون مدرسه و دوما انگیزه میشه برای اون معلما که دیگه درست به بچها درس بدندوستان خدا هیچ تلاشیو بی نتیجه نمیزاره بیاید تلاشمونو کنیم و به خدا توکل کنیم
-
درسته خیلی معلما بی توجهن و این کارو برای ماهایی که تو مدارس عادی درس میخونیم واقعا سخت کرده ولی من یه جمله ای از یکی از رتبه برترای آلا خانم romisa@ شنیدم که بهم انرژی داد ازش خیلی ممنونم
گفتن که اگه کسایی که تو مدرسه عادی هستن رتبه بیارن این اولا انگیزه میشه برا بقیه بچهای اون مدرسه و دوما انگیزه میشه برای اون معلما که دیگه درست به بچها درس بدندوستان خدا هیچ تلاشیو بی نتیجه نمیزاره بیاید تلاشمونو کنیم و به خدا توکل کنیم
@N-n-good والا من دبیرستان نمونم وضعمون با مدارس عادی فرق نمیکنه از بعضی چیزا پایین ترهم هس
-
@N-n-good باید ب خدا توکل کرد وحرکت کرد
-
@N-n-good والا من دبیرستان نمونم وضعمون با مدارس عادی فرق نمیکنه از بعضی چیزا پایین ترهم هس
@bahar-khanoom در سرعت زیستی
گفته است:
من مدرسه شمارو نمیدونم گرچه شنیدم نمونه هم زیاد فرقی نداره و فقط تیزهوشان خوبه
ولی توی شهر ما که تفاوت بین مدارس واقعا زیاده امسال رتبه برتر زیاد داشتیم ولی همه از تیزهوشان بودن یه نفرم از شاهد یه نفرم از یه مدرسه غیر دولتی -
@mitra-ism-rahmani در سرعت زیستی
گفته است:
@N-n-good مهشید غضنفرآبادیاونم فهمیده همشو از رو کتاب دادی نه داده
@N-n-good ی بنده خدایی امتحان داشته جوابارو یکی دیگ براش میفرستاده اونم میزده بازارسال دبیر هم بهش گفته تقلبی میکنی درست تقلبی کن
-
@N-n-good باید ب خدا توکل کرد وحرکت کرد
-
@N-n-good ی بنده خدایی امتحان داشته جوابارو یکی دیگ براش میفرستاده اونم میزده بازارسال دبیر هم بهش گفته تقلبی میکنی درست تقلبی کن
گفته است:
واااای
-
گفته است:
خیلیا هم سوالای تایپیو توی شاد ویرایش میکنن بعد امتحان قبل از اینکه دبیر بخونش
-
@haniehno
-
@N-n-good در سرعت زیستی
گفته است:
سلام دوستان
من نمیدونم دبیر زیست ما تند درس میده یا ما کندیم که به بیچارگی باید بهش برسیم یا اصلا نمیرسیم
ما الان گفتار اول فصل دوم زیست دوازده رو هم دبیرمون تموم کرده احتمالا سه شنبه گفتار دو رو شروع کنه
میشه بگید مدارس شما الان زیستو تا کجا درس دادن
دوازدهم
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400هییچ متاسفانه
اگر آلا نبود نمیدونم سرنوشتم چی میشد
من که دیگه از مدرسمون قطع امید کردمابوالفضل ریسی دقیقا من دیگه قطع امید کردم
-
@N-n-good اصلا مدرسه ب نظرم مهم نیست کسی ک خودش بخاد ب اون چیزی ک میخاد میرسه
-
@bahar-khanoom
-
@N-n-good نگام کن شما گروه جدا تو وات با هم کلاسا ندارین
-
مهتاب مختاری در سرعت زیستی
گفته است:
چرا داریم
-
مهتاب مختاری اگه دارین با هم هماهنگ کنید امتحان هارو لغو کمید خدا شاهد از 15شهریور تا الان با دوستان هماهنگ شدیم فقط دو امتحان گرفتیم
-
مهتاب مختاری اگه دارین با هم هماهنگ کنید امتحان هارو لغو کمید خدا شاهد از 15شهریور تا الان با دوستان هماهنگ شدیم فقط دو امتحان گرفتیم
مهتاب مختاری یه معلم جرات اینکه بگه امتحان نداشت