سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
دخترکی در قلب من چنگ میزد اکنون مرده است
حال واقعا تنها هستم تنهای تنهای تنها
با جسد ها سوار اتوبوس زندگی میشوم مقصد کجاست توهماتی که از زندگی ساخته ام
((((خب شاید زیادی صورتی بودم ))))
از اونجایی که قرار نیست هیچ وقت همدیگه رو ببینم پس میتونم راحت صحبت کنم نه ؟
من متاسفانه نوه اول و فرزند اول خانواده هستم
و یه جورایی الگو بقیه بارها و بارها بهم گفتن که خوشحالیم مثلاً x همچین الگوی خوبی داره و کلا رفتارهاشون تقلیدی از منه ( برای همین بیشتر دوستام بزرگ تر از خودم هستن چون میتونم از مسئولیت ها فرار کنم و بچگانه رفتار کنم )
خب وقتیenfj باشی همیشه ازت انتظار دارن خوشحال باشی و به بقیه انرژی بدی
من خودم این رشته رو انتخاب کردم ( اما الان که انتخاب کردم دیگه دست از سرم برنیمدارن از پایه دهم مدام درمورد کنکور من صحبت شد( اصلا پدر مادر من هیچ موضوع دیگه ای ندارن )حتی یکی از اقوام دورمون دو سال پیش تماس گرفت کنکور چیکار کردی ؟ )
خلاصه اینکه بنا به دلایلی امسال رو فقط اجازه دارم کنکور بدم
ترم اول بخاطر مشاور بدی که داشتم(کلی من رو عقب انداخت) و یه افسردگی شدیدی گرفتم باز نمیتونتسم با کسی صحبت کنم فقط گریه میکردم ( این مورد هم باز کسی ندیده معمولا لبخند میزنم چون ممکنه گریه ام بگیره )
دچار یه سردرگمی شدیدی شده بودم دینا عیجب بنظر میومد همه چیز سخت تر از اون چیزی بود که تصورش رو میکردم اما همه این مراحل رو رد کردم
اما هرچی میخوام از این کنکور لذت ببرم (چون اولین سد زندگی منه) بنظرم واقعااااااا هیجان انگیزه اما امسال ترازهای قلم چی افتضاح بود ( مثل یه ترسو دیگه ادامه ندادم) و فشار خوانواده خیلی خیلی اذیتم میکنه
دوست دارم باتری رو از ساعت جدا کنم و چند ساعت بخوابم
دارم دیوونه میشم
I need یکمی حس خوب 🫂
سلام و وقت بخیر
آقا ما بعد از دوسال برگشتیم تا دوباره شروع کنیم برای کنکور
اما این سری با تغییر رشته به ریاضی فیزیک یکمی سردرگم هستم که مطالب که تا حالا نخوندم و جدید هستم را چگونه مسلط بشم.
شیمی و فیزیک که مثل هم هستن ولی ریاضیات برام سواله
گسسته و حسابان و.... چی هستن اصلا و چجور باید بخونم ؟؟؟؟
♥️♥️♥️
سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
مشاوره برای کنکور انسانی
-
سلام و وقت بخیر به همه دوستان انسانی
من 2سال کنکور تجربی دادم اما بعد از 2 سال ناکامی و بررسی درصدهای دروس مفهمومی از جمله ریاضی وفیزیک و مسائل شیمی و با مشورت با مشاور به این نتیجه رسیدم که واقعا استعداد من برای رشته تجربی و ریاضی نبوده وباید تغییر رشته بدم. خیلی سخته دل کندن از رشته تجربی و اینده ای که تو اون رشته واسه خودت ساخته بودی...خلاصه اینکه خیلی از رشته انسانی و این همه دروس حفظی اون میترسم چون واقعا هیچ شناختی ازش ندارم... به روش کلمه به کلمه خوندن مثل کتاب زیست خودمون ،کتاب تاریخ رو خوندم وخیلی زده شدم .درمورد دروسی مثله فلسفه منطق هم هیچ جا فیلم اموزشی پیدا نکردم. هرجوری هست باید امسال با یه رتبه خوب تو این رشته قبول بشم ولی خیلی میترسم . اصلا میترسم لای کتاباشو باز کنم وهی با خودم میگم چیجوری همه کتابای این سه سال رو بخونم ، تست بزنم ، به تسلط برسم و به یه رتبه ی خوب دست پیدا کنم ؟
متاسفانه نمیتونم مشاور هم بگیرم پس از شما و همه دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن و میتونن بهم کمک کنن ،خواهش میکنم راهنماییم کنید و **نحوه خوندن هرکدوم از درسا، مدت زمانی که باید برای هر درس وقت بزارم ، از چه منابعی باید استفاده کنم، کی بخونم و کی تست بزنم، برای دروسی مثل فلسفه ، منطق و ادبیات تخصصی که ازشون میترسم و هیچ فیلمی هیچ جا پیدا نکردم رو اگر جایی فیلم اموزشی و نحوه تست زنیشون رو پیدا کردید لطفا لینکشو برام بفرستید.**و هرچیزی که فکر میکنید یه کنکوری انسانی باید بدونه و رعایت کنه رو بهم بگید.
پیشاپیش ممنونم از همه ی شما دوستانی که بتونید من رو راهنمایی کنید
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
ye Alaaei
سلام دوست عزیز
خیلی سخته از رویایی که واسه ایندت ساختی دل بکنی خیلی
هم تجربه کردم هم درکت میکنم
فقط اینو بهت بگم
تویی که سختی تجربی رو کشیدی مطمئن باش که انسانی واست اب خوردنه خیلی راحت میشه واست انسانی
یه چیزی بگم بهت دوست من امسال کنکور داد اصلا دهم و یازدهم رو نخونده بود درسای دوازدهم هم هر چی واسه امتحان های نهایی خونده بود ینی اینو بگم بهت واسه کنکور دوازده روز درس خوند فقط دوازده روز سوالای ریاضی رو فقط ۳ تا زده بود سوالایی هم که واسه دهم و یازدهم بود رو اصلا نزده بود اخرش هم روانشناسی دولتی قبول شد
این دردسرا که تست بزن و بدو کتاب بخون و بدو فیلم ببین فقط واسه تجربیای بیچارس
اما من خودم امسال شروع کردن درس خوندن یه پیشنهاد فوق العاده دارم واست
منم دهم و یازدهم و مشکل داشتم به مدیر گفتم اموزش ها که مجازیه تو گروه های دهم و یازدهم هم عضو شدم میتونی با مدیر یه مدرسه صحبت کنی البته مدارک هم ببر که یه وقت مشکلی واست پیش نیاد بگو جریان رو تو گروه ها عضو شو مثلا یگو قول میدم که اصلا پیام هم ندم توی گروه و صحبت نکنم فقط ویلم ها و جزوه ها و ویس هارو دانلود کنم و استفاده کنم
نوع خوندن درسا هم مثل درسای دینی و عربی و زبان خودمونه
البته فکر کنم اینطور باشه
چون منم مثل شما تجربی ام
موفق باشید -
Fateme Sh 0
سلام دوست عزیز ، خیلی پیشنهادخوبی بود امیدوارم با مدیر مدرسمون صحبت کنم و قبول کنه...
ممنون که نظرتو گفتی، با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز و هم رشته ای سابق
: -
انسان اصلا سخت نیست نه دروسی مثل ریاضی سطح بالا داره نه زیست نه شیمی
تنها درس شاهکارشون عربی و علوم فنونه که پیشنهادم بهت یه معلم خوب مثل ناصح زاده و یا واعظی و برای ادبیات یکتا هست
دروس تاریخ و جغرافی خیلی آسونه
سختی اقتصاد به حد ریاضی نیست
تنها درس تو مخی فلسفه منطق هست که میتونی از یه معلم با سواد استفاده کنی -
درسته که انسانی نسبت به بقیه رشته ها آسون تره ولی وقتی راهشو بلد نباشی (مثله من که بلد نیستم ) سخت میشه . مثلا نمیدونم باید روزی چند ساعت وچیجوری بخونم . بعد از مطالعه باید تست بزنم یا فاصله ی بین مطلعه وتست زنی باید چه قدر باشه ؟ و هزار جور از این مدل سوالات که کاش کسی میتونست راهنماییم کنه.
من میخوام از صفرصفر بخونم و به صدصد برسم اگه امسالم نتیجه نگیرم دیگه هیچی....
شاید بتونم خودم راه و روششو به دست بیارم ولی زمان میبره ومن امسال اصلا وقت آزمون وخطا رو ندارم .
لطلفا کمکم کنید -
سلام
آلا به امید خدا داره تدارک میبینه برا دروس منطق و ادبیات اختصاصی و روانشناسی و اقتصاد -
ye Alaaei الان من دوباره تاپیک اعلام برنامه دروس انسانیو نگاه کردم خانم مدیر 23 روز پیش اعلام کردن فلسفه و منطق هست
بله فلسفه درس کمی مشکلیه و بدون استاد نمیشه واقعا استاد ناصر آزاد جو دبیر فلسفه هستن کلیپ هاشون توی آپارت و گوگل هست برای فهم متن کتاب میتونید استفاده کنید ولی خب برای کنکوری خوندن فک کنم تا وقتی کلیپای آلا حاضر میشه باید صبر کنید -
@دانش-آموزان-آلاء
لطفا کمکم کنید ... -
ye Alaaei سلام
من رشتم انسانیه و الان دوازدهمم درسایی مثل جامعه شناسی اصولا تستاش ترکیبی هس ینی ترکیب از دهم و یازدهم و دوازدهم و شما از الان تا کنکور 1400 خیلی وقت داری به نظرم در هفته دو بار به اندازه دو ساعت کافیه وبعد ازخوندن هم حدودا 20 تا 30 تا تست بزنید
واینکه از دهم شروع کنید
در مورد درس ریاضی باید بگم فیلم های الا خیلی خوب توضیح دادن و من چون مدارس مجازیه از این فیلم ها استفاده میکنم
و اینکه ریاضی ما از ریاضی تجربی خیلی اسون تره پس برا شما سخت نیس خیلی هم اسونه این درس هم در هفته 4 ساعت
درس علوم و فنون ادبی تاریخ ادبیات داره و ارایه ادبی و عروض شما حتما ارایه ها رو بلدی ولی عروض رو ن فک کنم الا فیلم داشته باشه من اطلاعی ندارم -
تاریخ وجغرافیا حفظی هستند و من پیشنهادی ندارم فقط اینو میدونم که باید ب خودت تلقین کنی ک تاریخ رو دوست داری و به صورت قصه و داستان بخونش
ما معلممون اینطور بهمون یاد داد و با اینکه من تاریخ دهم رو فقط یک بار خوندم الان ازم سوال بپرسین بلدم -
روانشناسی چون یک کتاب هست باید خوب بخونیدش و باید بگم فوقالعاده اسون هس و هشت تا درس هم بیشتر نیس دو ساعت کافیه در هفته +تست
اقتصاد هم خیلی رو رتبه تاثیر داره چون یک کتاب هس
متاسفانه توی کتاب مسئله زیاد نیس پس حتما نیاز ب کتاب کار داره من میکرو گرفتم عالی توضیح داده
اقتصاد حدودا نصف سوالاش از متن درس هست و نصفش مسءله داده و مساله هاش هم بسیار اسون هست و فقط کمی دقت میخاد