سرعت زیستی
-
ارام رشیدی بچه هاالان م نمیخوام اس بدم میگه اعتبارم تا به ۱۰۰ نرسه نمی تونم زود زود پیام بدم یعنی چه
ارام رشیدی تو پروفایلت ببین اعتبارت چقدره
-
ارام رشیدی بچه هاالان م نمیخوام اس بدم میگه اعتبارم تا به ۱۰۰ نرسه نمی تونم زود زود پیام بدم یعنی چه
ارام رشیدی در سرعت زیستی
گفته است:
باید لایک بخوری دنبالت کنن
-
مهشید غضنفرآبادی سلام میشه یه لحظه چت باز کنین یا فالووم کنین؟
@mahta-kamali چرا نمیشه
-
@N-n-good بخورم اونم
مهشید غضنفرآبادی در سرعت زیستی
گفته است:
@N-n-good بخورم اونم
اونو طریقه استعمالشو نمیدونم
فقط یادمه یکیو زنبور نیش زد همه بهش گفتن درمانش سرکست -
ارام رشیدی در سرعت زیستی
گفته است:
ینی اعتبارت باید بالا تر بره تا بتونی زود زود پیام بدی.
-
مهشید غضنفرآبادی سلام میشه یه لحظه چت باز کنین یا فالووم کنین؟
@mahta-kamali فالوت کردم البت چتم بازه
-
@mahta-kamali چرا نمیشه
-
@mahta-kamali حله گلم فالو ت کردم
-
@mahta-kamali اها
-
@mahta-kamali حله گلم فالو ت کردم
این پست پاک شده! -
ما شیمی پاش رو گذاشته رو گاز داره میره
-
H_R بزن پس کلش ترمز کنه
-
H_R بزن پس کلش ترمز کنه
-
H_R اخی
-
سلام دوستان
من نمیدونم دبیر زیست ما تند درس میده یا ما کندیم که به بیچارگی باید بهش برسیم یا اصلا نمیرسیم
ما الان گفتار اول فصل دوم زیست دوازده رو هم دبیرمون تموم کرده احتمالا سه شنبه گفتار دو رو شروع کنه
میشه بگید مدارس شما الان زیستو تا کجا درس دادن
دوازدهم
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@N-n-good فصل یک رو ما تموم کردیم
️
️
ولی من تا گفتار دو خوندم تست هاشم در حال اتمام هستم برا قلم چی سه شنبه هم معلم ما قراره شفاهی با ویس از ما درس بپرسه
️
️
-
خوب بچه ها چند تا سواله سادس ولی من جوابشو نمیدونم چون نخوندم فصل یک زیست دوازدهم کی میتونه جواب بده
-
خوب بچه ها چند تا سواله سادس ولی من جوابشو نمیدونم چون نخوندم فصل یک زیست دوازدهم کی میتونه جواب بده
@bahar-khanoom در سرعت زیستی
گفته است:
بفرست شاید تونستیم با اینکه الان چشام تو خوابه
-
گفته است:
@N-n-good
سوال دومی و پنجمی
-
سلام دوستان
من نمیدونم دبیر زیست ما تند درس میده یا ما کندیم که به بیچارگی باید بهش برسیم یا اصلا نمیرسیم
ما الان گفتار اول فصل دوم زیست دوازده رو هم دبیرمون تموم کرده احتمالا سه شنبه گفتار دو رو شروع کنه
میشه بگید مدارس شما الان زیستو تا کجا درس دادن
دوازدهم
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@N-n-good ما هم فصل دومیم حس میکنم خیلی سریع درس میده و نمیرسم بخونم
-
گفته است:
@N-n-good در سرعت زیستی
گفته است:
گفته است:
حالا که فک میکنم باید برم بخوابم خدانگهدار