شروع جلسات رفع اشکال سال تحصیلی 1400-99
-
جلسه اول رفع اشکال زیست
مبحث : %(#ff0000)[فصل 1و2 دهم]
زمان : پنجشنبه همین هفته ساعت 21 تا 23این هفته اولین جلسه رفع اشکال زیست رو با دوست خوبمون mehranmirzaei خواهیم داشت
فرقی هم نمی کنه دهمی باشید یا یازدهمی یا دوازدهمی همه می تونید شرکت کنیدروش شرکت در جلسه:
در روزی که مشخص کردیم
برای %(#ff0000)[هر] سوالتون که مربوط بهمباحث فصل 1و 2 زیست دهم
هست در دستهِ ی زیر تاپیک با عنوان مناسب ایجاد کنید و @راهنما-زیست رو تگ کنیدجلسه اول رفع اشکال زیست فصل 1و2 دهم
یادتون نره که خودتون هم می تونید به سوال های دوستانتون پاسخ بدیندقت کنید که هر تاپیک فقط برای یک سوال باشه.
بررسی جملات درست و نادرست رو هم خواهیم داشت
به دوستاتون هم اطلاع بدین تا بتونن استفاده کنن
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@M-an
اجازه خانم مدیر ما چی ؟
ما هم میتونیم شرکت کنیم ؟! -
جلسه اول رفع اشکال زیست
زمان : پنجشنبه همین هفته ساعت 21 تا 23این هفته اولین جلسه رفع اشکال زیست رو با دوست خوبمون mehranmirzaei خواهیم داشت
فرقی هم نمی کنه دهمی باشید یا یازدهمی یا دوازدهمی همه می تونید شرکت کنیدروش شرکت در جلسه:
در روزی که مشخص کردیم
هست در دستهِ ی زیر تاپیک با عنوان مناسب ایجاد کنید و @راهنما-زیست رو تگ کنیدجلسه اول رفع اشکال زیست فصل 1و2 دهم
یادتون نره که خودتون هم می تونید به سوال های دوستانتون پاسخ بدیندقت کنید که هر تاپیک فقط برای یک سوال باشه.
@M-an
آقای میرزاییییی
-
%(#f5007f)[سلام به آلایی ها]
امیدوارم تا به این جای سال تحصیلی جدید رو به خوبی سپری کرده باشید
از این هفته جلسات رفع اشکالمون شروع میشن
و امیدوارم که همانند سابق مورد رضایت شما واقع بشن و بتونید نهایت استفاده رو ببریدمباحثی که هر هفته انتخاب میشن عموما منطبق با نزدیک ترین آزمون های آزمایشی پیش رو خواهد بود تا برای آزمون هاتون هم آمادگی کافی داشته باشید
-
@M-an
اجازه خانم مدیر ما چی ؟
ما هم میتونیم شرکت کنیم ؟!دریا دریایی در شروع جلسات رفع اشکال سال تحصیلی 1400-99 گفته است:
@M-an
اجازه خانم مدیر ما چی ؟
ما هم میتونیم شرکت کنیم ؟!بله بله شما که حتما باید باشی
-
@M-an
آقای میرزاییییی
-
دریا دریایی در شروع جلسات رفع اشکال سال تحصیلی 1400-99 گفته است:
@M-an
اجازه خانم مدیر ما چی ؟
ما هم میتونیم شرکت کنیم ؟!بله بله شما که حتما باید باشی
@M-an
وووووووووی من و این همه خوشحالی محالهههههههیچ چی رفع اشکال زیست نمیشه
-
جلسه اول رفع اشکال زیست
در روزی که مشخص کردیم
@M-an یعنی ما باید این دوفص بخونیم تا پنج شنبه
-
واقعا ممنون
-
یه سوال من که دهمم چی می تونم شرکت کنم؟
و این که میشه صورت کلی این مسئله رو توضیح بدید.؟امیر محمد طاهری در شروع جلسات رفع اشکال سال تحصیلی 1400-99 گفته است:
و این که میشه صورت کلی این مسئله رو توضیح بدید.؟با اجازه از @M-an بله شما هم میتونید
ساعت ۹ تا ۱۱ پنج شنبه آنلاین باشین هر سوالی از این دوفصل دارید تاپیک بزنید و راهنما زیست را تگ کنید همچنین خود راهنما گران قدر هم تو تاپیک رفع اشکال زیست یکسری سوالات صحیح و غلط از بچه ها میپرسن و بچه ها هم جواب میدند و اون سوالات را تحلیل میکنن البته اگه برنامه دیگه ای هم باشه من بی خبرم
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم -
امیر محمد طاهری در شروع جلسات رفع اشکال سال تحصیلی 1400-99 گفته است:
و این که میشه صورت کلی این مسئله رو توضیح بدید.؟با اجازه از @M-an بله شما هم میتونید
ساعت ۹ تا ۱۱ پنج شنبه آنلاین باشین هر سوالی از این دوفصل دارید تاپیک بزنید و راهنما زیست را تگ کنید همچنین خود راهنما گران قدر هم تو تاپیک رفع اشکال زیست یکسری سوالات صحیح و غلط از بچه ها میپرسن و بچه ها هم جواب میدند و اون سوالات را تحلیل میکنن البته اگه برنامه دیگه ای هم باشه من بی خبرم
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم -
@mitra-ism-rahmani ممنون
ولی یه انتقاد داشتم
اگه برای یه سوال بخوایم تاپیک بزنیم
خب با این حجم از تاپیک برای هر درس کلی اختلال و شلوغی بوجود میاد
درضمن تاپیک های زیاد باعث سردرگمی میشهامیر محمد طاهری بله یعنی ما وقتی بخوایم جدا بزنیم پست سوالمون پاسخ داده میشه حتما
-
@mitra-ism-rahmani ممنون
ولی یه انتقاد داشتم
درضمن تاپیک های زیاد باعث سردرگمی میشهامیر محمد طاهری نمیدونم باید از خانم مدیر بپرسیم
شایدم یه تاپیک خودشون بزنن که ما اونجا اشکالاتمون را بپرسیم -
امیر محمد طاهری بله یعنی ما وقتی بخوایم جدا بزنیم پست سوالمون پاسخ داده میشه حتما
نیما برزگر حتما پاسخ میدن
بازم میگم حرف حرف @M-an عزیز هست ببینیم ایشون چی میگن -
@mitra-ism-rahmani ممنون
ولی یه انتقاد داشتم
درضمن تاپیک های زیاد باعث سردرگمی میشهامیر محمد طاهری
سلام،سوالات جواب داده میشه،اونقدرا هم که فکر میکنی بچه ها سوال ندارن،تازه ۲ ساعت وقت هست
راهنما حتما میاد به تاپیکت سر میزنه منتهی باید تگشون کنی -
@mitra-ism-rahmani ممنون
ولی یه انتقاد داشتم
درضمن تاپیک های زیاد باعث سردرگمی میشهامیر محمد طاهری
نه موجب اختلال و شلوغی نمیشه
اینطوری مرتب برای هر سوال یک تاپیک هست
که جواب های اون سوال داده میشه
بچه ها هم می تونن جواب بدن و اگر جایی جواب رو متوجه نشدین می تونید همونجا بخوایین که بیشتر توضیح بدناگر همه تو یه تاپیک سوال کنن سوال ها و جواب ها گم میشن
همونطور که دوست خوبمون @mitra-ism-rahmani توضیح دادن می تونید شرکت کنید
-
امیر محمد طاهری نمیدونم باید از خانم مدیر بپرسیم
شایدم یه تاپیک خودشون بزنن که ما اونجا اشکالاتمون را بپرسیم@mitra-ism-rahmani در شروع جلسات رفع اشکال سال تحصیلی 1400-99 گفته است:
امیر محمد طاهری نمیدونم باید از خانم مدیر بپرسیم
شایدم یه تاپیک خودشون بزنن که ما اونجا اشکالاتمون را بپرسیمنه همون اول درست گفتی هر کس برای سوال خودش تاپیک میزنه
برای هر سوال یک تاپیک