معرفی دانشگاه فرهنگیان
-
D.fateme.r فاطمه اینکه میگن بومی گزینی امسال برداشته شده برا فرهنگیان چجوریه ؟
ینی به جز اردبیلم میشه زد دیگه /:؟ -
اکالیپتوس این طور که من دیدم هنوزم بومی گزینی استانی رو داره
تو کانال ها دیدی اون خبرو یا دفترچه؟ -
D.fateme.r اره منم دیدم ولی قبلا شنیدم اینو
مشاوره تلفنی هم همینو گفت
گفتم بپرسم باز -
اکالیپتوس اوهوم، اگه محل خدمتت برات مهم نیست کل کد رشته های اردبیلو بزن
-
D.fateme.r مگه فرق داره؟ نمیدونستم
با این رتبه ای که آوردم میگن برو دبیری ولی اصلا دلم نمیخواد. رتبه ام در حد فیزیوتراپی و بینایی سنجی هست (در بهترین شرایط)
-
reza_12tajrobi به کسی که مثلا اموزش زیست/ریاضی خونده میگن دبیر و به کسی که اموزش ابتدایی خونده میگن اموزگار
انشالله بهترین مسیر ممکن برات رقم بخوره -
واقعا کنکور خیلی روز حساس و آینده سازیه من خیلی میترسم امسال کنکور میدم
![متن جایگزین](
- ***![آدرس عکس]([آدرس عکس](```
آدرس لینک
- ***![آدرس عکس]([آدرس عکس](```
-
D.fateme.r ببخشید یسوال برای قبولی فرهنگیان ت رشته ریاضی منطقه ۳ برای هر درس چ درصدیایی بزنیم حداقلش خوبه میشه بگید ؟
-
Nasi Ta سلام شهر و استانت رو بگو تا تو تخمین رتبه ببینم
-
D.fateme.r سلام. من آموزش زیست هم توی کدرشته هام زدم البته اولویت های 140 تا 145. در هرصورت باید مصاحبه رو برم؟ منظورم اینه که مثلا اگه اولویت 100 رو قبول شم، آیا مصاحبه فرهنگیان باز هم دعوت میشم؟
-
D.fateme.r استان مازندران شهر کلاردشت
-
reza_12tajrobi سلام اگه اولویت 100 رو قبول بشی کلا مصاحبه دعوت نمیشی
-
D.fateme.r در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
reza_12tajrobi سلام اگه اولویت 100 رو قبول بشی کلا مصاحبه دعوت نمیشی
لطفا اطلاعات نادرست نگید
-
H_R درست میگن
-
nafas.m نه اشتباه میگن اگر الویت ایشون کار ۱۵۰ هم فرهنگیان باشه ولی در انتها الویت ۱ رو قبول بشن باز در هر صورت اگه نفرات قبلشون کلا فرهنگیان رو نزده باشن مصاحبه دعوت میشن چ بسا که الویت ۱۵۰ باشه
کلا دعوت به مصاحبه هیچ ربطی به الویت نداره به رتبه و ظرفیت ناحیه مرتبطه
-
H_R فرهنگیان ربطی به اولویت نداره؟
خب ممکنه بگی کسی که 20 تا اولویت تا اولش رو پزشکی زده و 10 تا ی بعدی رو فرهنگیان و رتبه اش به پزشکی میرسونه وضعیتش چیه ؟ این فرد وقتی پزشکی رو قبول شده کلا چرا باید مصاحبه دعوت شه؟ -
خب ممکنه بگی کسی که 20 تا اولویت تا اولش رو پزشکی زده و 10 تا ی بعدی رو فرهنگیان و رتبه اش به پزشکی میرسونه وضعیتش چیه ؟ این فرد وقتی پزشکی رو قبول شده کلا چرا باید مصاحبه دعوت شه؟من تواینستا زیاد دراین مورد خوندم
مشاوره و کسای دیگه بودن گفتن مصاحبه ربطی اصلا نداره
اگه مصاحبه تاییدبشن بعد پزشکی هم قبول بشن برااساس اولویت ک قبول میشن
اصلا مصاحبه ربطی نداره
حتی بوده یک نفر دوتا مصاحبه دعوت شده بعد دوتاش تایید میشه اونی ک اولویت اول بوده قبول میشه -
D.fateme.r چون در هر صورت شرایط دعوت به مصاحبه رو با توجه به ناحیش داشته این چیزی که طرف پزشکی قبول میشه چرا باید فرهنگیان دعوت بشه رو من تعیین نمیکنم قانون سازمان سنجش میگه که اگر هر کسی توی ۱۵۰ تا الویت فرهنگیان داشته باش و رتبه و ظرفیت ناحیه هم برسه دعوت میشه حالا در اعلام نهایی اگر مثلا پزشکی بالاتر بود و فرهنگیان پایین تر با وجود اینکه مصاحبه هم قبول شده باشه نتیجه پزشکی میشه ولی قبلا مصاحبه هم رفته
-
H_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Fatemeh Rashidi 0 on ۱۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Rashidi 0 در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
خب ممکنه بگی کسی که 20 تا اولویت تا اولش رو پزشکی زده و 10 تا ی بعدی رو فرهنگیان و رتبه اش به پزشکی میرسونه وضعیتش چیه ؟ این فرد وقتی پزشکی رو قبول شده کلا چرا باید مصاحبه دعوت شه؟من تواینستا زیاد دراین مورد خوندم
مشاوره و کسای دیگه بودن گفتن مصاحبه ربطی اصلا نداره
اگه مصاحبه تاییدبشن بعد پزشکی هم قبول بشن برااساس اولویت ک قبول میشن
اصلا مصاحبه ربطی نداره
حتی بوده یک نفر دوتا مصاحبه دعوت شده بعد دوتاش تایید میشه اونی ک اولویت اول بوده قبول میشهمنم صبح تا حالا دارم همین میگم ولی کسی گوش نمیده