ریاضی کمک
-
سوال ۵ نقطه عطف فک کنم همون ایکس میشه منای و وای میشه منهای ۲
ک نقطه اش میشه (-۲،-۳)Amin Mojarradi نمیدونم اینه یا نه درسته!؟
-
Fragile خاهش..ایکس های تابع اول و ایگرگ های تابع دوم...البته اگر نقطه اشتراکشون باشه....من کاغز ندارم شما تصحیح کن بفرست...من چک میکنم حالا هر جا اشتباهی بود میگم
-
Fragile خاهش..ایکس های تابع اول و ایگرگ های تابع دوم...البته اگر نقطه اشتراکشون باشه....من کاغز ندارم شما تصحیح کن بفرست...من چک میکنم حالا هر جا اشتباهی بود میگم
Amin Mojarradi مگ مثلا برای اف اُ جی
نمیایم بگین ایکسهایی ک تو جی بعد وای و در نظر میگیریم اگ وای . ایکس اف بود
ایکس جی و وای اف و مینویسیم!! -
Amin Mojarradi مگ مثلا برای اف اُ جی
نمیایم بگین ایکسهایی ک تو جی بعد وای و در نظر میگیریم اگ وای . ایکس اف بود
ایکس جی و وای اف و مینویسیم!!Fragile منظورم از تابع اول تابعی بود که سمت راست هست....
اف ا جی ..مثلن از راست میریم ب چپ...بد بیان کردم -
Fragile منظورم از تابع اول تابعی بود که سمت راست هست....
اف ا جی ..مثلن از راست میریم ب چپ...بد بیان کردم -
Amin Mojarradi در ریاضی کمک گفته است:
Fragile منظورم از تابع اول تابعی بود که سمت راست هست....
اف ا جی ..مثلن از راست میریم ب چپ...بد بیان کردمهن؟؟؟
Fragile fog......ینی ایکس هایی که توی جی هست...بعد ایگرگاشون رو که به دست اومد رو میزاریم توی اف اونموقع اگر جوابی داشتیم .مینویسم ...بیخیال نمیتونم با حرف بگم ......توی ت
رکیب توابع برعکس عمل میکنیم ینی مثلن اف ا جی ....از جی میایم ب اف -
Fragile fog......ینی ایکس هایی که توی جی هست...بعد ایگرگاشون رو که به دست اومد رو میزاریم توی اف اونموقع اگر جوابی داشتیم .مینویسم ...بیخیال نمیتونم با حرف بگم ......توی ت
رکیب توابع برعکس عمل میکنیم ینی مثلن اف ا جی ....از جی میایم ب افAmin Mojarradi در ریاضی کمک گفته است:
رکیب توابع برعکس عمل میکنیم ینی مثلن اف ا جی ....از جی میایم ب افخو منم همیکارو کردم
-
Amin Mojarradi در ریاضی کمک گفته است:
رکیب توابع برعکس عمل میکنیم ینی مثلن اف ا جی ....از جی میایم ب افخو منم همیکارو کردم
Fragile رعع.چیزی نگفتم ک..
-
Fragile رعع.چیزی نگفتم ک..
Amin Mojarradi من اونموقع تاحالا فک کردم اشتباه نوشتم
-
Amin Mojarradi من اونموقع تاحالا فک کردم اشتباه نوشتم
Fragile خب نوشتی....
-
Fragile خب نوشتی....
-
Fragile خب نوشتی....
Amin Mojarradi
این سوال ۲ خواهرشه ببین! -
Amin Mojarradi
این سوال ۲ خواهرشه ببین!Fragile خب بنظرم اینطوری نیست ...الان برای اف ا جی مثلن چیزایی رو که نوشتی بزاری توشون جواب نمیده
-
Amin Mojarradi
این سوال ۲ خواهرشه ببین!Fragile اف ا جی ما فقط میشه
(3.1) -
Fragile اف ا جی ما فقط میشه
(3.1)Amin Mojarradi خو اصن تایع جی ۳ نداره ک