معرفی دانشگاه فرهنگیان
-
بعد ی سوال کسایی ک دعوت میشن هم فرهنگیان هم ی مصاحبه دیگه اونا چی؟
Fatemeh Rashidi 0 در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
بعد ی سوال کسایی ک دعوت میشن هم فرهنگیان هم ی مصاحبه دیگه اونا چی؟
رشته شون بر اساس امتیاز مصاحبه و اولویت های انتخاب رشته تعیین میشه
-
H_R در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
@D-fateme-r در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
@D-fateme-r چون در هر صورت شرایط دعوت به مصاحبه رو با توجه به ناحیش داشته این چیزی که طرف پزشکی قبول میشه چرا باید فرهنگیان دعوت بشه رو من تعیین نمیکنم قانون سازمان سنجش میگه که اگر هر کسی توی ۱۵۰ تا الویت فرهنگیان داشته باش و رتبه و ظرفیت ناحیه هم برسه دعوت میشه حالا در اعلام نهایی اگر مثلا پزشکی بالاتر بود و فرهنگیان پایین تر با وجود اینکه مصاحبه هم قبول شده باشه نتیجه پزشکی میشه ولی قبلا مصاحبه هم رفته
از این قانون سنجش که میگی عکس بده
عکس چیه
همون مشاوری که پرسیدم دانش آموز با این شرایط داشته...
عزیزم حرف مشاورت برای من سند نیست
اینی که میگی هر کی فرهنگیان رو انتخاب کرده دعوت میشه و بعد اگه اولویت های بعدی رو قبول شد مصاحبه اش میسوزه از دفترچه ی سنجش پیدا کن و برام عکس بدهبده حتما بهش میگم عکس رو بفرسته حتما تا آخر امشب بهتون عکس رو ارائه میدم...
بعد من کی گفتم هر کسی زده دعوت میشه گفتم مثلا اگه هر کسی جزء اون ۱۵۰ تا فرهنگیان داشته باشه و تاکید میکنم نفرات قبلش ظرفیت منطقه رو پر نکرده باشن ایشون دعوت میشه حتی اگه اون فرهنگیان ۱۵۰ باشه
ببین چیزی که تو میگی رو مشاورت برای این گفته که بگه اولویت اخر رتبه ی یک کنکور به اولویت اول رتبه ی دو تقدم داره
سیستم انتخاب رشته این طوریه که کد رشته هایی رو که انتخاب کردی یکی یکی بررسی میکنه و اگه رتبه ات برسونه همونجا تمومه و اگه نرسوند میره کد رشته ی بعدی
این همه داوطلب هر سال دارن فرهنگیان رو انتخاب میکنن
چرا وقتی یکی رتبه اش به اولویت های اولش میرسه و فرهنگیان رو اولویت اخر زده باید دعوت شه مصاحبه؟ این فرد حتی اگه مصاحبه قبول شه هم کد رشته ای که اول کار زده قبول شده و تموم شده رفته! یعنی امکان نداره مثلا پرستاری اولویت یک باشه ، فرهنگیان اولویت دو و به پرستاری رتبه اش برسه و باز دعوت شه مصاحبه!@D-fateme-r در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
@D-fateme-r چون در هر صورت شرایط دعوت به مصاحبه رو با توجه به ناحیش داشته این چیزی که طرف پزشکی قبول میشه چرا باید فرهنگیان دعوت بشه رو من تعیین نمیکنم قانون سازمان سنجش میگه که اگر هر کسی توی ۱۵۰ تا الویت فرهنگیان داشته باش و رتبه و ظرفیت ناحیه هم برسه دعوت میشه حالا در اعلام نهایی اگر مثلا پزشکی بالاتر بود و فرهنگیان پایین تر با وجود اینکه مصاحبه هم قبول شده باشه نتیجه پزشکی میشه ولی قبلا مصاحبه هم رفته
از این قانون سنجش که میگی عکس بده
عکس چیه
همون مشاوری که پرسیدم دانش آموز با این شرایط داشته...
عزیزم حرف مشاورت برای من سند نیست
اینی که میگی هر کی فرهنگیان رو انتخاب کرده دعوت میشه و بعد اگه اولویت های بعدی رو قبول شد مصاحبه اش میسوزه از دفترچه ی سنجش پیدا کن و برام عکس بدهبده حتما بهش میگم عکس رو بفرسته حتما تا آخر امشب بهتون عکس رو ارائه میدم...
بعد من کی گفتم هر کسی زده دعوت میشه گفتم مثلا اگه هر کسی جزء اون ۱۵۰ تا فرهنگیان داشته باشه و تاکید میکنم نفرات قبلش ظرفیت منطقه رو پر نکرده باشن ایشون دعوت میشه حتی اگه اون فرهنگیان ۱۵۰ باشه
ببین چیزی که تو میگی رو مشاورت برای این گفته که بگه اولویت اخر رتبه ی یک کنکور به اولویت اول رتبه ی دو تقدم داره
سیستم انتخاب رشته این طوریه که کد رشته هایی رو که انتخاب کردی یکی یکی بررسی میکنه و اگه رتبه ات برسونه همونجا تمومه و اگه نرسوند میره کد رشته ی بعدی
این همه داوطلب هر سال دارن فرهنگیان رو انتخاب میکنن
چرا وقتی یکی رتبه اش به اولویت های اولش میرسه و فرهنگیان رو اولویت اخر زده باید دعوت شه مصاحبه؟ این فرد حتی اگه مصاحبه قبول شه هم کد رشته ای که اول کار زده قبول شده و تموم شده رفته! یعنی امکان نداره مثلا پرستاری اولویت یک باشه ، فرهنگیان اولویت دو و به پرستاری رتبه اش برسه و باز دعوت شه مصاحبه!عزیز میگم امکان داره دیگه
من این اطلاعات رو یکی دو روز نیست میدونم این مشاور رو خیلی وقته می شناسم من امشب بهشون میگم جواب و دلیل کامل رو بگن بهتون ارائه میکنم
-
تاماماین قسمت کامل نیست صبر داشته باشید امشب میفرستم
دیگه سنجش رو قبول نداری من چی بگم بت خواهرم |:
اوکی بفرست |:@D-fateme-r در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
تاماماین قسمت کامل نیست صبر داشته باشید امشب میفرستم
دیگه سنجش رو قبول نداری من چی بگم بت خواهرم |:
اوکی بفرست |:من نگفتم سنجش رو قبول ندارم گفتم این قسمتی که شما نشون میدی کلی هست و کامل نگفته ببین الان نمیان کل الویت ها رو چک کنن الان فقط میان الویت های مصاحبه دار رو چک میکنن
-
Nasi Ta
آخرین قبولی اموزش ابتدایی تو سایت کانون -
Nasi Ta
آخرین قبولی اموزش ابتدایی تو سایت کانون@D-fateme-r در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
Nasi Ta
آخرین قبولی اموزش ابتدایی تو سایت کانوناگه این آخرین قبولی هست که اشتباهه
پارسال دوستم ۷۰۰۰ بود منطقه ۳ قبول شد
-
Nasi Ta
Nasi Ta
البته امسال ۳۰۰۰ هم داشتیم دعوت نشد
-
Nasi Ta
Nasi Ta
همه ی داوطلبای کنکور کانونی نبودن و بنابراین اخرین قبولی یه رشته تو کانون نیست
در مورد دوست تو هم بستگی به استان و شهرش داره
اگه دوست داری تاپیک رو بخون، تخمین رتبه ی فرهنگیان مثل سایر دانشگاه ها نیست و توضیح دادم -
Nasi Ta
اگه دوست داری تاپیک رو بخون، تخمین رتبه ی فرهنگیان مثل سایر دانشگاه ها نیست و توضیح دادم@D-fateme-r در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
Nasi Ta
اگه دوست داری تاپیک رو بخون، تخمین رتبه ی فرهنگیان مثل سایر دانشگاه ها نیست و توضیح دادمآها من نمیدونستم فقط کانونی مد نظر
بلع اطلاعات کامل در رابطه با فرهنگیان دارم -
من اینو زیاد دیدم
درمورد فرهنگیان هم زیاد دیدم ک دعوت هیچ ربطی ب قبول نشدن اولویت های قبلی نداره
حالا دیگه نمیدونم -
من اینو زیاد دیدم
درمورد فرهنگیان هم زیاد دیدم ک دعوت هیچ ربطی ب قبول نشدن اولویت های قبلی نداره
حالا دیگه نمیدونمFatemeh Rashidi 0 منبع معتبر یعنی سنجش!
مشاور های اینستاگرام یا چهار تا دانشجو هستند مثل من یا در بهترین حالت فارغ التحصیل رشته ی مشاوره!
پایین تر یه شات از خود سنجش فرستادم و فکر کنم از ایشون معتبر باشه! -
Fatemeh Rashidi 0 منبع معتبر یعنی سنجش!
مشاور های اینستاگرام یا چهار تا دانشجو هستند مثل من یا در بهترین حالت فارغ التحصیل رشته ی مشاوره!
پایین تر یه شات از خود سنجش فرستادم و فکر کنم از ایشون معتبر باشه!@D-fateme-r ببین دوست عزیز این امکانی که میگن داره بخاطر اینه کلا مثلا اون کسی که الویت اولش رو که پزشکی باشه میاره، ولی فرهنگیان دعوت به مصاحبه نمیشه اینه که نفرات قبلش پزشکی رو نزدن و فرهنگیان زدن این دلیلشه
-
@D-fateme-r ببین دوست عزیز این امکانی که میگن داره بخاطر اینه کلا مثلا اون کسی که الویت اولش رو که پزشکی باشه میاره، ولی فرهنگیان دعوت به مصاحبه نمیشه اینه که نفرات قبلش پزشکی رو نزدن و فرهنگیان زدن این دلیلشه
@D-fateme-r ببین دوست عزیز این امکانی که میگن داره بخاطر اینه کلا مثلا اون کسی که الویت اولش رو که پزشکی باشه میاره، ولی فرهنگیان دعوت به مصاحبه نمیشه اینه که نفرات قبلش پزشکی رو نزدن و فرهنگیان زدن این دلیلشه
حالا این که شب قرار شد برای حرفت از سنجش شات بیاری به کنار
ولی کدوم رتبه برتری میاد پزکشی نمیزنه و فرهنگیان میزنه ؟||||: -
ولی کدوم رتبه برتری میاد پزکشی نمیزنه و فرهنگیان میزنه ؟||||:@D-fateme-r در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
ولی کدوم رتبه برتری میاد پزکشی نمیزنه و فرهنگیان میزنه ؟||||:خب دلایل زیادی وجود داره خیلی علاقه ندارن خیلیا محیط خانواده یا هزار تا چیز دیگه وجود داره که اونو باید از خودشون بپرسی
-
پایین تر یه شات از خود سنجش فرستادم و فکر کنم از ایشون معتبر باشه!@D-fateme-r در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
پایین تر یه شات از خود سنجش فرستادم و فکر کنم از ایشون معتبر باشه!شاید باورتون نشه من هرچی دیدم همون بود کگفتم
ی نفر اشتباه کنه
دو نفر اشتباهکنه
نمیدونم والا
ایشاا... ک هرچی خیر هست اتفاق بیفته
موفق باشید -
فکر میکردم فقط منم که از انتخاب رشته هیچی سر در نمیارم
حالا مطمئن شدم که فقط من از انتخاب رشته هیچی سردر نمیارم -
Nasi Ta
آخرین قبولی اموزش ابتدایی تو سایت کانون -
حالا مطمئن شدم که فقط من از انتخاب رشته هیچی سردر نمیارم@Infinitie-A در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
حالا مطمئن شدم که فقط من از انتخاب رشته هیچی سردر نمیارمالان این جدی بود یا کنایه ؟!
-
@Infinitie-A در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
حالا مطمئن شدم که فقط من از انتخاب رشته هیچی سردر نمیارمالان این جدی بود یا کنایه ؟!
H_R سوء تفاهم نشه
دارم میگم من هیچی سر در نمیارم و بقیه سر در میارن -
H_R سوء تفاهم نشه
دارم میگم من هیچی سر در نمیارم و بقیه سر در میارن@Infinitie-A نه پرسیدم که سوء تفاهم نشه دیگه
-
ولی کدوم رتبه برتری میاد پزکشی نمیزنه و فرهنگیان میزنه ؟||||:خب دلایل زیادی وجود داره خیلی علاقه ندارن خیلیا محیط خانواده یا هزار تا چیز دیگه وجود داره که اونو باید از خودشون بپرسی
عزیزم مشاور شما هر چقدر هم که معتبر باشه باز چیزی که میتونید بهش استناد کنید فقط دفترچه ی سنجش هست
چنین مثال هایی که مشاورتون میاره کمی دور از واقعیته
به هر حال اگه مشاور شما حرفش رو با سنجش ثابت کرد مشخصه که منم میپذیرم