کمک
-
IMG_20201005_143108_138.jpg )
کسی میتونه این سوال رو تشریحی حل کنه؟ -
IMG_20201005_143108_138.jpg )
کسی میتونه این سوال رو تشریحی حل کنه؟@zeinab-kh دانش-آموزان-آلاء
-
ساده شده رابطه اش میشه این: A+Z = 35 * bar kation که با توجه به جدول تناوبی میشه عنصر تیتانیم با عدد اتمی 22
-

گزینه هارو تو رابطه p و e که بدست اومده میذاریم هرکدوم تعداد صحیحی از e داد جوابه ک میشه گزینه 4
این سوالو یکی دیگه هم پرسیده بود و بررسی کردیم که سوال میتونه تمام جواب های مضرب 11 رو پوشش بده مثل عدد اتمی 11 22 33 44 55 66 و... -
ساده شده رابطه اش میشه این: A+Z = 35 * bar kation که با توجه به جدول تناوبی میشه عنصر تیتانیم با عدد اتمی 22
-

گزینه هارو تو رابطه p و e که بدست اومده میذاریم هرکدوم تعداد صحیحی از e داد جوابه ک میشه گزینه 4
این سوالو یکی دیگه هم پرسیده بود و بررسی کردیم که سوال میتونه تمام جواب های مضرب 11 رو پوشش بده مثل عدد اتمی 11 22 33 44 55 66 و...Shadow Runner ممنون
یه سوال دیگه هم پایین تر گذاشتم،اگر ممکنه اون رو هم یه نگاه بندازید🙏 -
@zeinab-kh

-
Shadow Runner ممنون
یه سوال دیگه هم پایین تر گذاشتم،اگر ممکنه اون رو هم یه نگاه بندازید🙏@zeinab-kh خواهش
-
@zeinab-kh

Shadow Runner ممنون🙏
-
Shadow Runner ممنون🙏
@zeinab-kh خواهش
-

این سوالو یکی دیگه هم پرسیده بود و بررسی کردیم که سوال میتونه تمام جواب های مضرب 11 رو پوشش بده مثل عدد اتمی 11 22 33 44 55 66 و...Shadow Runner من تا p=1/1e رو رفتم ولی بعدش اینطوری تعداد الکترونها۲۰ تا درمیاد اگر بخوام۲۲رو بزارم ، مگه تعداد الکترونها نباید ۲۱ باشه؟
-
Shadow Runner من تا p=1/1e رو رفتم ولی بعدش اینطوری تعداد الکترونها۲۰ تا درمیاد اگر بخوام۲۲رو بزارم ، مگه تعداد الکترونها نباید ۲۱ باشه؟
@zeinab-kh اون رابطه ای که بدست میاد به ازای e های یون هست که نوشته شده! وقتی 22 بذاری به جای پروتون ها تعداد الکترون های یون میشه20 تا...در سایر موارد( گزینه ها) تعداد صحیح بدست نمیاد!
-
@zeinab-kh اون رابطه ای که بدست میاد به ازای e های یون هست که نوشته شده! وقتی 22 بذاری به جای پروتون ها تعداد الکترون های یون میشه20 تا...در سایر موارد( گزینه ها) تعداد صحیح بدست نمیاد!