کمبود انگیزه شدید😑😐
-
Amir 6 دوازدهمی؟
مهشید غضنفرآبادی سلام آجی اجازه میدی بیام پیویت....
-
@Sadaf-A من الان ی دفتر چه بهم کانون قلم چی داده نوشته سوالات مشابه با کنکور نود و نه سوال و نوشته و ذکر کرده تو کدوم ازمون قلم چی بوده
مهشید غضنفرآبادی اوهوم... مرسی
-
این پست پاک شده!
-
مهشید غضنفرآبادی سلام آجی اجازه میدی بیام پیویت....
@Sadaf-A اره عزیزم بفرما
-
دوست من
۱ هدفتو مشخص کن
۲ ببین خودت الان دقیقا کجایی بعد ببین هدفت کجاس چیکار میتونی بکنی که فاصله بین تو و هدفت رو طی کنی؟
۳ نیاز نیست لزوما انگیزه داشته باشی همین که در مسیرت قدم برداری بهت انگیزه میده اگه هدفت درسه درس بخونی انگیزه میگیری یا اگه مثلا گیتاره ، گیتار بزنی انگیزه میگیری
۴ هدف با آرزو فرق داره
هدف مشخصه هدف بالاتر از آرزوعه
ببین ته ته ته قلبت چی میخوای از خودت و آینده ات
شاد و موفق باشی -
ببین من فارغ از حرفای کلیشه ای یچیزی بگم
همه دانش اموزا یه برهه ای حوصلشون نمیاد بخونن
تو این برهه ای که تو هستی هرچقدر هم درس بخونی به دردت نخواهد خورد
یه روز استراحت کن، از استراحت هم منظورم تماشای فیلم با گردش یا ورزش و... هست خلاصه از مجازی و درس یه روز دور باش
کلیپ های انگیزشی هم ممکنه خیلی به دردت بخوره
ولی این کلیپ ها هم حکم مسکن دارن یه چند روز خوب میخونی بعد دوباره همون اش و همون کاسه -
-
وقتی خودت میدونی که اینجوری پیش بری عمرا موفق شی دیگه من چه راهنمایی بهت بکنم
-
وقتی خودت میدونی که اینجوری پیش بری عمرا موفق شی دیگه من چه راهنمایی بهت بکنم
امیررضا فلاح نژاد سلطان ضد انگیزه اومد :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
-
امیررضا فلاح نژاد سلطان ضد انگیزه اومد :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
مهشید غضنفرآبادی چرا هرچی من میگم از چپ و راست بهم حمله میکنید آخه
-
امیررضا فلاح نژاد چون داری انگیزه بچه هارو میاری پایین نکنه خودت اصن انگیزه نداری
-
امیررضا فلاح نژاد اگ بلد نیستی انگیزه بدی بهتره سکوت کنی ولی حق نداری ته دل کسی و خالی کنی وقتی خدایی هست!
-
امیررضا فلاح نژاد حرفات رک و راسته و ادمو از خواب غفلت و امید زیادی بیدار می کنه ولی بعد از حرفای اینجوری باید به طرف امید بدی وگرنه به فنا میره!!
-
امیررضا فلاح نژاد حرفات رک و راسته و ادمو از خواب غفلت و امید زیادی بیدار می کنه ولی بعد از حرفای اینجوری باید به طرف امید بدی وگرنه به فنا میره!!
Mohammad Javad Mo Ja شاید باید رو مشاوره دادنم بیشتر کارکنم
خیلی ممنون