بچه های پایه همه بیان!!!!
-
حس-یخی الان جواب میشه بدیم یانه
-
حس-یخی الان جواب میشه بدیم یانه
-
مهتاب مختاری حالا ببین بچه ها چی میگن من خودم مطالعم کم بود
-
در ابتدای اکسون یاخته های عصبی برخلاف گره رانویه تراکم کانال های سدیمی کم است....این غلطع یا درست؟
@تجربیا0-0ftm فکر کنم غلط هس
-
در ابتدای اکسون یاخته های عصبی برخلاف گره رانویه تراکم کانال های سدیمی کم است....این غلطع یا درست؟
@تجربیا0-0ftm در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
-
@تجربیا0-0ftm در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
@تجربیاکدوم نوع کانال؟
در دارا یا بی درا -
0-0ftm در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
@تجربیاکدوم نوع کانال؟
در دارا یا بی درادریا دریایی نگفته
-
دریا دریایی نگفته
-
-
این پست پاک شده!
-
-
سلام خوبین ساعت ۹ به بعد امتحان عربی دارم
کی عربیش خوبه؟ Fragile zzz r ART Hesam Mohammadi دریا دریایی ramses kabir @دوازدهم تجربی -
کی عربیش خوبه؟ Fragile zzz r ART Hesam Mohammadi دریا دریایی ramses kabir @دوازدهم تجربیM Tg میتونم چنتاشو کمکت کنم
-
کی عربیش خوبه؟ Fragile zzz r ART Hesam Mohammadi دریا دریایی ramses kabir @دوازدهم تجربیM Tg چند دقیقس زمانش؟
-
کی عربیش خوبه؟ Fragile zzz r ART Hesam Mohammadi دریا دریایی ramses kabir @دوازدهم تجربیM Tg ببین من ساعت ۹:۱۵ انلاین هستم اینجا
ساعت نه نمیتونم
حالا سعی میکنم زودتر بیام -
M Tg چند دقیقس زمانش؟
Amin Mojarradi نمیدونم خودمم الان فهمیدم امتحان دارم
غیبت کرده بودم سرکلاسا حالا فرت فرت امتحان میگیرن
-
M Tg ببین من ساعت ۹:۱۵ انلاین هستم اینجا
ساعت نه نمیتونم
حالا سعی میکنم زودتر بیامAmin Mojarradi باشه حالا انقدمدقیق نیست مرسی