بچه های پایه همه بیان!!!!
-
Amin Mojarradi باشه حالا انقدمدقیق نیست مرسی
M Tg عربی دوازدهه؟اگ بودم کمکت میکنم
-
Amin Mojarradi باشه حالا انقدمدقیق نیست مرسی
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg hاوکی رفیق
-
M Tg عربی دوازدهه؟اگ بودم کمکت میکنم
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی نه میگن کل یازدهم
اقا دینی رو که گند زدمدو برابرش کرد بازم تک رقمی موند
-
مهشید غضنفرآبادی نه میگن کل یازدهم
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg اوه :|
-
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا امروز میخوام برم مدرسه مدیرمون راضی کنم کمتر گیر بده بهم برا کلاسای مجازی بنظرتون چطور مخشو بزنم
چون تازه اشنا شدم خیلی رگ خوابش دستم نیست
-
اقا امروز میخوام برم مدرسه مدیرمون راضی کنم کمتر گیر بده بهم برا کلاسای مجازی بنظرتون چطور مخشو بزنم
چون تازه اشنا شدم خیلی رگ خوابش دستم نیست
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg مامان بابات ببر ....جواب میده
-
M Tg اوه :|
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Mojarradi عمومیامو داغوون کردم حالا میخوام همشو تا اخر هفته بخونم تموم کنم لامصب دیروز معلم فیزیکم ۲۰۰ تا تست فیزیک جریمم کرد تا اخرشم میگفت حالا قهرم کرده):
-
M Tg مامان بابات ببر ....جواب میده
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Mojarradi مامانمو با خالم میخوام ببرم
-
Amin Mojarradi مامانمو با خالم میخوام ببرم
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg عالی عالی...بهتر از این نمیشه
مدیر مال خودت مییشه اینجوری
-
Amin Mojarradi عمومیامو داغوون کردم حالا میخوام همشو تا اخر هفته بخونم تموم کنم لامصب دیروز معلم فیزیکم ۲۰۰ تا تست فیزیک جریمم کرد تا اخرشم میگفت حالا قهرم کرده):
-
M Tg عالی عالی...بهتر از این نمیشه
مدیر مال خودت مییشه اینجوری
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Mojarradi آقا مدیرمون خانومه ها مطمئنی؟؟ (وای کاش آقا بود
پس)
-
M Tg بعدم میگن چرا میگی یه نمه از فیزیک خوشم نمیاد خو کلا معلماشمشکل دارن همشون مخشون تاب داره
از دبیرای فیزیک اصلاااا خوشمنمیاد
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg اخه چطور دلت میاد
-
Amin Mojarradi آقا مدیرمون خانومه ها مطمئنی؟؟ (وای کاش آقا بود
پس)
-
Amin Mojarradi آقا مدیرمون خانومه ها مطمئنی؟؟ (وای کاش آقا بود
پس)
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg عه؟نه بد هم نمیشه...خیلی خوبه حتما مامان و خالتو ببر اونجت ی نیم ساعت حرف بزنن و چایی هم بخورن عالیه
-
M Tg اخه چطور دلت میاد
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Mojarradi خداوکیلی مخشون تاب داره نداره؟؟ داره ها همشون یکمی خل وضعن
خصوصا این آقاهه که باهاش میرم خصوصی -
مهشید غضنفرآبادی نه میگن کل یازدهم
M Tg یعنی اونایی ک گفتیم غلط بود
-
M Tg یعنی اونایی ک گفتیم غلط بود
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی دقیقا
اصن تک بیار شدم تو عمومیا
-
Amin Mojarradi خداوکیلی مخشون تاب داره نداره؟؟ داره ها همشون یکمی خل وضعن
خصوصا این آقاهه که باهاش میرم خصوصینوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg فیزیک؟
-
Amin Mojarradi عمومیامو داغوون کردم حالا میخوام همشو تا اخر هفته بخونم تموم کنم لامصب دیروز معلم فیزیکم ۲۰۰ تا تست فیزیک جریمم کرد تا اخرشم میگفت حالا قهرم کرده):
M Tg معلماتون قهر میکنن اخی چ مامانین اینا:beaming:
-
M Tg فیزیک؟
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Mojarradi عارع دیگه