قلم چی 18 مهر
-
Mono در قلم چی 18 مهر گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
از چهدرسایی و چه صفحه ای است؟ -
دانش-آموزان-آلاء
از چهدرسایی و چه صفحه ای است؟Amirmohammad heydarii در قلم چی 18 مهر گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
از چهدرسایی و چه صفحه ای است؟??
-
-
@Dr-Aryan ارع :)
-
Mahdi Mm فک کنم امکانش وجود داشته باشه ! یعنی قبلن میشد حالا میتونی با نمایندگی تماس بگیری و بپرسی ازشون
-
Mahdi Mm فک کنم امکانش وجود داشته باشه ! یعنی قبلن میشد حالا میتونی با نمایندگی تماس بگیری و بپرسی ازشون
مهشید غضنفرآبادی ممنون:rose:
-
مهشید غضنفرآبادی ممنون:rose:
Mahdi Mm خواهش میکنم
-
سلام منم از این ازمون هستم😁😁
پیشبینیم اینه که بتونم زیست وشیمی حدودای پنجاه بزنم ریاضی و هفتاد و اینا فیزیکم که...😁😁عمومیام زبانو شاید بالا بزنم فقط😐☹️mahla bpz افرین...خیلی عالیه اگ این درصدا رو داشته باشی...
با این درصدا میتونی بالای 6400 بشی ..شاید هم بالاتر :) -
سلام منم از این ازمون هستم😁😁
پیشبینیم اینه که بتونم زیست وشیمی حدودای پنجاه بزنم ریاضی و هفتاد و اینا فیزیکم که...😁😁عمومیام زبانو شاید بالا بزنم فقط😐☹️mahla bpz زبان هم ب مرور زمان بیشتر کار میکنی و تست میزنی درست میشه حتما :)
-
mahla bpz افرین...خیلی عالیه اگ این درصدا رو داشته باشی...
با این درصدا میتونی بالای 6400 بشی ..شاید هم بالاتر :)Amin Mojarradi واقعا؟؟امیدوارم زیستو خوب بزنم همش زیست گند میزنه به بقیه و همچنین ادبیات و دینی☹️☹️☹️از پارسال تاحالا گیرم رو پنج و شیشصد هفتصد😢
-
Amin Mojarradi واقعا؟؟امیدوارم زیستو خوب بزنم همش زیست گند میزنه به بقیه و همچنین ادبیات و دینی☹️☹️☹️از پارسال تاحالا گیرم رو پنج و شیشصد هفتصد😢
mahla bpz اره زیست درس خیلی مهمیه و بیشترین ضریبو دارع...خیلی باید مراقبش باشی و باید خوب بخونیش و تستاشو بزنی..ادبیات و دینی هم ب مرور زمان باید بخونی تا خوب بشی داخلشون....کار ی روز نیس:)
ایشالا اگر خوب پیش بری میتونی بالای 6700 باشی... :) -
mahla bpz اره زیست درس خیلی مهمیه و بیشترین ضریبو دارع...خیلی باید مراقبش باشی و باید خوب بخونیش و تستاشو بزنی..ادبیات و دینی هم ب مرور زمان باید بخونی تا خوب بشی داخلشون....کار ی روز نیس:)
ایشالا اگر خوب پیش بری میتونی بالای 6700 باشی... :)Amin Mojarradi آره زیست خیلی خیلی مهمه،تراز پایین پارسال من از دست زیست بود،حالا امسال دارم از اول درست میخونمش با کتاب کار...
البته اگه بزارن😐 -
بچه ها همونجور ک میدونید تقریبا یه هفته دیگه ازمون قلم چی هست....
کسایی که قلم چی ثبت نام کردن:
به نظر خودتون امادگی دارید برای این ازمون هفته اینده؟
فکر میکنید ترازتون چقدر بشه؟
این یه نوع هدف گذاریه و شما میتونید اون مقدار ترازی که میخاید بهش برسید رو اینجا بنویسید، بعد یه هفته دیگه بیاید نکاه کنید که ایا بهش رسیدین ؟ اگر نرسیدین چقدر بهش نزدیک شدین مثلن.....
خیلی خوب میشه اگه مشارکت کنید و اینجا مقدار امادگیتون برای ازمون بعد رو بنویسید 🙂Amin Mojarradi بیچاره شدم من فک میکردم هفته دیگه کانونه😭
باید با۴۰۰۰شروع کنم🤦🏻♀️🤚🏻 -
Amin Mojarradi بیچاره شدم من فک میکردم هفته دیگه کانونه😭
باید با۴۰۰۰شروع کنم🤦🏻♀️🤚🏻زهرا بنده خدا اشکال نداره عزیزم یاد میگیری ک همیشه ب تاریخ توجه کنی!
-
Amin Mojarradi بیچاره شدم من فک میکردم هفته دیگه کانونه😭
باید با۴۰۰۰شروع کنم🤦🏻♀️🤚🏻زهرا بنده خدا نهههه ایشالله هم خوب میدی تنها نیستی باهم گند میزنیم😉😂
-
بچه ها آزمون های شما حضوریه یا انلاینه؟