ساعات راه ابریشم و دروس عمومی که خودمون باید بخونیم
-
Fereshteh Jahangiri دقیقااا منم نمیرسم هر کاری میکنم شاید به خاطر همینی که میگی باشه امیدوارم بهتر شه از فرسنگ های بعدی
-
@Sahar-tuo سلام نه بابا مگه آدم آهنی هستیم
حالا شاید بعضیا رسیده باشن من که هنوز نرسیدم
-
بچه ها شما مدرسه رو چیکار میکنید؟
من موندم واقعا
این هفته نشستم صبحا پای فیلمای راه ابریشم اصلا درس مدرسه رو نخوندم
فقط حاضری میزدم
نمیدونم الان از این موقعیت مجازی مدرسه ها درست استفاده میکنم یا نهfarzaneh sadeghi من تموم کردم ولی به نظرم اگه میدونی نیاز نیست سر کلاس باشی صبح ها و خیلی به اون شکل حضورت تاثیر نداره جزوه ها ودرسایی که اون روز میدن رو بخون روزی 1-2 ساعت براشون وقت بزار که اگه موقع امتحانات با ابریشم نرسیدی بخونی اونارو خونده باشی
-
farzaneh sadeghi واقعا منم موندم چیکار کنم معلما خیلی حجم زیادیو تدریس میکنن
نمیشه با مدرسه پیش نرفت فک کن ما الان شیمی ص ۲۰
عربی درس دوییمبی کیفیت فقط درس میدن کلی فیلم میفرستنو براشون مهم نیس میرسیم بخونیم یا نه
Fereshteh Jahangiri سعی کن مقداری از روز رو برای خوندن اونا صرف کنی ولی به طور جدی پیگیر راه ابریشم یا کلا دروس کنکوریت باش
-
@Sahar-tuo سلام نه بابا مگه آدم آهنی هستیم
حالا شاید بعضیا رسیده باشن من که هنوز نرسیدم
Fatemeh H 0 همه مثل همیم تقریبا
-
farzaneh sadeghi واقعا منم موندم چیکار کنم معلما خیلی حجم زیادیو تدریس میکنن
نمیشه با مدرسه پیش نرفت فک کن ما الان شیمی ص ۲۰
عربی درس دوییمبی کیفیت فقط درس میدن کلی فیلم میفرستنو براشون مهم نیس میرسیم بخونیم یا نه
Fereshteh Jahangiri معلم شیمی ما امروز صفحه 29 و زیست گفتار یک فصل دو رو تموم کرد
-
بچه ها شیمی زیست تموم کردم چیکار کنم بیکارم
-
Fereshteh Jahangiri معلم شیمی ما امروز صفحه 29 و زیست گفتار یک فصل دو رو تموم کرد
-
H_R واای خوش به حالت
-
بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگی تو استفاده از راه ابریشم و کلا ویدیو دیدن دارم و بعد سه سال ویدیو دیدن با الا همچنان تایم ویدیو دیدنم خیلی بیشتر از تایم اصلی ویدیو طول میکشه در حالی که جزوه ها رو هم پرینت گرفتم و فط بعضی نکات رو اضافه میکنم
من از ادمین تلگرام برای زمان پرسیدم و گفتن که حدود 5 ساعت در روز راه ابریشم نیاز داره در صورتی که من با 8 ساعت هم نمیرسم به برنامه راه ابریشم و عمومی ها که دیگه هیچی نخوندم برای این ازمون و نمیدونم چیکار کنم برای شما هم همینطوره؟ شما راهکاری دارین؟؟؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیابچه ها شما فقط فیلمارو میبینید؟جزوه رو دیگه نمیخونید؟من خودم به شخصه اول همه فیلما رو می ببینم بعد مرورش میکنم و تثبیت میکنم تو ذهنم به نظرتون این کارم مناسبه ؟
شما چیکار میکنید؟همزمان ک فیلم میبینید هم حفظ میکنید و مرور میکنید یا بعد از اینکه تموم فیلما تموم شد میخونید و تثبیت میکنید تو ذهنتون؟ -
بچه ها شما فقط فیلمارو میبینید؟جزوه رو دیگه نمیخونید؟من خودم به شخصه اول همه فیلما رو می ببینم بعد مرورش میکنم و تثبیت میکنم تو ذهنم به نظرتون این کارم مناسبه ؟
شما چیکار میکنید؟همزمان ک فیلم میبینید هم حفظ میکنید و مرور میکنید یا بعد از اینکه تموم فیلما تموم شد میخونید و تثبیت میکنید تو ذهنتون؟@Sahar-tuo بعد فیلم ها بازم میخونیم برای تثبیت درستش هم همینه
-
sarnisa6 در ساعات راه ابریشم و دروس عمومی که خودمون باید بخونیم گفته است:
H_R فیزیک و ریاضی چی؟
اونها رو به بودجه بندی رسیدم ولی فیلم های جلوتر رو ندیدم
-
@Sahar-tuo در ساعات راه ابریشم و دروس عمومی که خودمون باید بخونیم گفته است:
H_R ماچاالله
تستاشم زدی؟اره تموم کردم ولی الان تست جدید اومد
-
بچه ها شما فقط فیلمارو میبینید؟جزوه رو دیگه نمیخونید؟من خودم به شخصه اول همه فیلما رو می ببینم بعد مرورش میکنم و تثبیت میکنم تو ذهنم به نظرتون این کارم مناسبه ؟
شما چیکار میکنید؟همزمان ک فیلم میبینید هم حفظ میکنید و مرور میکنید یا بعد از اینکه تموم فیلما تموم شد میخونید و تثبیت میکنید تو ذهنتون؟@Sahar-tuo در ساعات راه ابریشم و دروس عمومی که خودمون باید بخونیم گفته است:
شما چیکار میکنید؟همزمان ک فیلم میبینید هم حفظ میکنید و مرور میکنید یا بعد از اینکه تموم فیلما تموم شد میخونید و تثبیت میکنید تو ذهنتون؟فیلم وجزوه با هم
-
به نظرم از فرسنگ دوم چون دیگه پیله نداریم خیلی سریع تر پیش بره
-
شما چیکار میکنید؟همزمان ک فیلم میبینید هم حفظ میکنید و مرور میکنید یا بعد از اینکه تموم فیلما تموم شد میخونید و تثبیت میکنید تو ذهنتون؟@Sahar-tuo من اول درسنامه فیلم رو میبینم بعد موقع حل مثال یا تست قبل دبیر خودم حل میکنم تا ببینم کجای سوال مشکل دارم که به اون قسمت دقت بیشتری داشته باشم ولی به نظرم اگه این کارو نکنیم دچار توهم یادگیری میشیم و بعدا گیر میکنیم
-
@Sahar-tuo من اول درسنامه فیلم رو میبینم بعد موقع حل مثال یا تست قبل دبیر خودم حل میکنم تا ببینم کجای سوال مشکل دارم که به اون قسمت دقت بیشتری داشته باشم ولی به نظرم اگه این کارو نکنیم دچار توهم یادگیری میشیم و بعدا گیر میکنیم
Masih shirdel قطعا منم همین کارو میکنم ولی خو مطالبی حفظی رو مشکل داشتم مثل زیست و شیمی که اول خوب یاد بگیرم و کل فیلما رو ببینم بعد بخونم یا ن همراه با فیلم بخونم و حفظ کنم...