بدبخت شدم؟
-
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fa D خواهش میکنم
-
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم ترازم 8600 زبانه ولی به مصاحبه فرهنگیان دعوت نشدم آموزش و پرورش هم رفتم اسمم نبود.نسبت به پارسال ظرفیت ها تغییر نکرده همون پارسال با تراز حدودای 7000 هزار دعوت به مصاحبه که هیچ قبول هم میشدن ولی امسال نمیدونم چی شده
-
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط Kordgirl* انجام شده
خب اگ بخواین بدونین ک انتخاب رشته اتون ارسال شده یانه چن روز دیگ میاد رو سایت سنجش مثل پارسال ک انتخاب رشته ای ک کرده بودیم اومد رو سایت
-
اکالیپتوس نه ربطی به اولویت نداره
من انتخاب 145 146 ام فرهنگیان بود ولی دعوت شدمنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadow Runner در بدبخت شدم؟ گفته است:
اکالیپتوس نه ربطی به اولویت نداره
من انتخاب 145 146 ام فرهنگیان بود ولی دعوت شدمچه جالب
من اینجوری نمی دونستم =ااا -
H_R ,
الان چیزی که من دارم میبینم اینه که حتی تجربی ها هم خیلی گرایش به معلمی پیدا کردند و رقابت خیلی سخته(خودم تجربی هستم)یسنا این بیماره کرونا باعث شده ک بیشتر ب دبیری روی بیارن تجربیا نسبت ب شغلای دیگ نمیگم اسون تره ولی وقت بیشتری صرف خانواده و ...میشه
-
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من الویت 1تا14زدم و دعوت شدم اما امیدی ندارم به قبولی خیلی سخت شده
-
H_R ,
الان چیزی که من دارم میبینم اینه که حتی تجربی ها هم خیلی گرایش به معلمی پیدا کردند و رقابت خیلی سخته(خودم تجربی هستم)یسنا چون قبولی توش راحت تره نسبت به پزشکی
-
یسنا این بیماره کرونا باعث شده ک بیشتر ب دبیری روی بیارن تجربیا نسبت ب شغلای دیگ نمیگم اسون تره ولی وقت بیشتری صرف خانواده و ...میشه
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی
اره دقیقا مهشید جان -
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R در بدبخت شدم؟ گفته است:
یسنا چون قبولی توش راحت تره نسبت به پزشکی
خب اون که معلومه منظورم اینه بعد از پزشکی و فیزیو و اینا دبیری میزنن حتی زودتر از مامایی و پرستاری
-
خب اون که معلومه منظورم اینه بعد از پزشکی و فیزیو و اینا دبیری میزنن حتی زودتر از مامایی و پرستاری
یسنا در بدبخت شدم؟ گفته است:
پرستاری رو موافقم ولی مامایی رو یه جورایی نه
-
پرستاری رو موافقم ولی مامایی رو یه جورایی نه
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R یکی از فامیلای نزدیک ما مامایی بود و مطب زد و اوایل خیلی به مامایی علاقه داشت ولی با گذشت زمان میگه خیلی اعصاب میخواد و خانم ها سرش داد میزنن و اذیت میشه تو کارش بعد یه مدت که دیدیمش مطبش را بسته بود و می خواست معلم بشه
-
H_R یکی از فامیلای نزدیک ما مامایی بود و مطب زد و اوایل خیلی به مامایی علاقه داشت ولی با گذشت زمان میگه خیلی اعصاب میخواد و خانم ها سرش داد میزنن و اذیت میشه تو کارش بعد یه مدت که دیدیمش مطبش را بسته بود و می خواست معلم بشه
H_R یکی از فامیلای نزدیک ما مامایی بود و مطب زد و اوایل خیلی به مامایی علاقه داشت ولی با گذشت زمان میگه خیلی اعصاب میخواد و خانم ها سرش داد میزنن و اذیت میشه تو کارش بعد یه مدت که دیدیمش مطبش را بسته بود و می خواست معلم بشه
اینم یه مدل هست خیلی از معلما هم هستن که بعد از معلمی تصمیم گرفتن از اول درس بخونن دکتر و خیلی چیزای دیگه بشن خلاصه هر شغلی که هر کسی انتخاب میکنه باید به سختی ها و شرایط خودش و آینده اون هم فکر کنه
-
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان من چند جا خوندم امسال دانشگاه فرهنگیان یک و نیم برابر گرفته در صورتیکه سال های قبل 3 برابر ظرفیت میگرفته. برای همین ما با این ترازا و رتبه های خوب قبول دعوت به مصاحبه نشدیم. این یعنی احتمال اینکه توی تکمیل ظرفیت دعوت به مصاحبه بشیم خیلیه. امیدتون رو از دست ندید
-
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جدی؟ولی تو سایت سنجش زده چند برابر ظرفیت
-
دوستان من چند جا خوندم امسال دانشگاه فرهنگیان یک و نیم برابر گرفته در صورتیکه سال های قبل 3 برابر ظرفیت میگرفته. برای همین ما با این ترازا و رتبه های خوب قبول دعوت به مصاحبه نشدیم. این یعنی احتمال اینکه توی تکمیل ظرفیت دعوت به مصاحبه بشیم خیلیه. امیدتون رو از دست ندید
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGhaffari در بدبخت شدم؟ گفته است:
واقعا این خبر راسته؟چون برام خیلی مهمه توروخدا بگو از کجا خوندی
-
Ghaffari در بدبخت شدم؟ گفته است:
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Ghaffari در بدبخت شدم؟ گفته است:
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGhaffari در بدبخت شدم؟ گفته است:
دانشگاه امسال ۲ برابر ظرفیت گرفته طبق دفترچه