چقدر درس ها رو باید جلو ببرم؟
-
بچه ها سایتی هست که زده باشه تا امروز که 15مهره مثلا من زیست رو تا صفحه چند باید خونده باشم؟
درباره همه دروس میخوام اینو اگه کسی سایتی سراغ داره بگه لطفا اگه کسی خودش هم میدونه بگه
سپاس -
بچه ها سایتی هست که زده باشه تا امروز که 15مهره مثلا من زیست رو تا صفحه چند باید خونده باشم؟
درباره همه دروس میخوام اینو اگه کسی سایتی سراغ داره بگه لطفا اگه کسی خودش هم میدونه بگه
سپاسAmir 6 خب از یه برنامه راهبردیه یکی از آزمون های آزمایشی استفاده کن
البته اینکه هرکی چقدر باید تا کجا خونده باشه به خودش بستگی داره هاا -
Amir 6 خب از یه برنامه راهبردیه یکی از آزمون های آزمایشی استفاده کن
البته اینکه هرکی چقدر باید تا کجا خونده باشه به خودش بستگی داره هاا -
@Infinitie-A من میخوام بابت امتحانات بدونم جوری برنامه ریزی کنم ک تا آخر سال من نمونم و یه عالمه دروس نخونده
Amir 6 آها
خب از همون برنامه آزمون های آزمایشی استفاده کن
قلمچی خوبه،برنامه اش هم رایگان تو سایتشه
اگه آزمونشم نمیدی مهم نیست
حداقل از برنامه ریزیش استفاده کن
در ضمن اگر یازدهمی میتونی کنارش اگه خواستی دهم هم بخونی -
Amir 6 آها
خب از همون برنامه آزمون های آزمایشی استفاده کن
قلمچی خوبه،برنامه اش هم رایگان تو سایتشه
اگه آزمونشم نمیدی مهم نیست
حداقل از برنامه ریزیش استفاده کن
در ضمن اگر یازدهمی میتونی کنارش اگه خواستی دهم هم بخونی@Infinitie-A
یازدهمم اما وقت کم میارم متاسفانه راهی هست برای اینکه جفتشو کنار هم بخونم چون هر روز دارن بهمون درس میدن من یه حضوری میزنم و میام بیرون تو کلاس ها شرکت نمیکنم اما مطالبی رو که میگن رو باید بنویسم بابت همین تایم کم میارم متاسفانه -
@Infinitie-A من میخوام بابت امتحانات بدونم جوری برنامه ریزی کنم ک تا آخر سال من نمونم و یه عالمه دروس نخونده
Amir 6 ببین برنامه راهبردیای ازمونا مخصوصا قلم چی اومده کل دروس هر کتاب و دسته بندی کرده و گفته ک از فلان تا فلان باید تا این تاریخ بخونین اینطوری دروس و واقع بینانه تقسیم بندی کرده و حتی اگ از ازموناش استفاده نکنی و از برنامه راهبردی استفاده کنی خیلی بهت کمک میکنه ک کتابات و تموم کنی و هیچ جای کتاب نباشه ک نخونده باشی تازه ایستگاه جبرانیم داره یعنی اینکه ی تاریخایی هست ک از اول کتاب تا فصل مثلا 4باید بخونی اینطوری مرور چیزایی ک قبلا خوندی میشه و بهت کمک میکنه
-
@Infinitie-A
یازدهمم اما وقت کم میارم متاسفانه راهی هست برای اینکه جفتشو کنار هم بخونم چون هر روز دارن بهمون درس میدن من یه حضوری میزنم و میام بیرون تو کلاس ها شرکت نمیکنم اما مطالبی رو که میگن رو باید بنویسم بابت همین تایم کم میارم متاسفانهAmir 6 از الان که تایم کم نمیاری!
نمیدونم ساعت مطالعت چقدره ولی وقتی کنکوری بشی و بخوای برای کنکور بخونی میفهمی که توی یازدهم چقدر تایم داشتی و نخوندی
من نمیدونم ساعت مطالعه ات چقدره ولی اینو میتونم بگم که معلمت هرچقدرم تکلیف بده بهت،باز وقت داری برای خوندن دهم،همش بستگی به برنامه ریزی خودت و تایم مطالعه ات داره!
توی دوازدهم اکثرا دهم و یازدهم رو همراه دوازدهم میخونن!
شما که فعلا درسات سنگین نیست،خیلی راحت میتونی دهمتو جمع کنی -
Amir 6 از الان که تایم کم نمیاری!
نمیدونم ساعت مطالعت چقدره ولی وقتی کنکوری بشی و بخوای برای کنکور بخونی میفهمی که توی یازدهم چقدر تایم داشتی و نخوندی
من نمیدونم ساعت مطالعه ات چقدره ولی اینو میتونم بگم که معلمت هرچقدرم تکلیف بده بهت،باز وقت داری برای خوندن دهم،همش بستگی به برنامه ریزی خودت و تایم مطالعه ات داره!
شما که فعلا درسات سنگین نیست،خیلی راحت میتونی دهمتو جمع کنی@Infinitie-A برنامه ریزی نداره واس همین وقت کم میاره
-
Amir 6 از الان که تایم کم نمیاری!
شما که فعلا درسات سنگین نیست،خیلی راحت میتونی دهمتو جمع کنی -
@Infinitie-A برنامه ریزی نداره واس همین وقت کم میاره
مهشید غضنفرآبادی
من میتونم برنامه شما رو ببینم؟ -
@Infinitie-A
برنامه ریزی پراکنده دارم زیاد از برنامم راضی نیستم حدودا روزی4ساعت مطالعه رو دارم چند روزه شروع کردمAmir 6 فیلم اقای امینی راد و ک درمورد برنامه ریزی گفته نگاه کن
-
مهشید غضنفرآبادی
من میتونم برنامه شما رو ببینم؟Amir 6 من فارق التحصیلم با تو خیلی فرق دارم هرکسی باید برنامه ریزی خاص خودش و داشته باشه مثلا تایم بیدار شدنم باتو متفاوته دروسی ک باید بخونم وخیلی چیزا ی دیگ
-
@Infinitie-A
برنامه ریزی پراکنده دارم زیاد از برنامم راضی نیستم حدودا روزی4ساعت مطالعه رو دارم چند روزه شروع کردمAmir 6 روزی ۴ ساعت عالیه واسه یازدهم
فقط اگه اینو بتونی درست تقسیم بندی کنی بین درسات و دهم هم روزی یک ساعت بتونی براش وقت بزاری
اخر سال میترکونی
البته خب باید استمرار داشته باشه -
Amir 6 روزی ۴ ساعت عالیه واسه یازدهم
فقط اگه اینو بتونی درست تقسیم بندی کنی بین درسات و دهم هم روزی یک ساعت بتونی براش وقت بزاری
اخر سال میترکونی
البته خب باید استمرار داشته باشه -
Amir 6 من فارق التحصیلم با تو خیلی فرق دارم هرکسی باید برنامه ریزی خاص خودش و داشته باشه مثلا تایم بیدار شدنم باتو متفاوته دروسی ک باید بخونم وخیلی چیزا ی دیگ
مهشید غضنفرآبادی
مشاوره خوب کسی رو سراغ دارین که برنامه بهم بده و نظارت داشته باشه به برنامم؟ -
@Infinitie-A
با درس خوندن زیاد مشکلی ندارم
مگر اینکه اعصابم داغون باشه یا استرس داشته باشم ک نخونم
من یه حسی از درونم میگه کمبود انگیزه دارم اگه من انگیزم رو چندپله بالاتر ببرم قطعا یه غولی میشم برا خودمAmir 6 میتونی اهنگای انگیزشی گوش بدی تو گوگل سرچ کن!فیلمای انگیزشی ببین
-
Amir 6 میتونی اهنگای انگیزشی گوش بدی تو گوگل سرچ کن!فیلمای انگیزشی ببین
مهشید غضنفرآبادی
گوش دادم اما متاسفانه فایده ای نداره فقط برا همون موقعس... -
مهشید غضنفرآبادی
مشاوره خوب کسی رو سراغ دارین که برنامه بهم بده و نظارت داشته باشه به برنامم؟Amir 6 ن من خودمم دنبال مشاورم!!!ولی تو همین سایت الا فیلمای مشاوره ای هست از جناب امینی راد میتونه کمک زیادی بهت
-
مهشید غضنفرآبادی
گوش دادم اما متاسفانه فایده ای نداره فقط برا همون موقعس...Amir 6 ب هدفات فک اصن هدف داری؟