سوال مهم برای مشاوره کنکور!
-
سلام. اقای امینی راد برای دهم مشاوره کنکور گذاشتن . به نظرتون خودم برم جلو و هرازچندگاهی از مشاور مدرسه کمک بگیرم یا از اقای امینی راد مشاوره بگیرم؟؟؟؟ یعنی نیاز هست برای رتبه ی خوب ادم حتما غیر مشاور مدرسه مشاور دیگه داشته باشه یا همون مشاور مدرسه که بعضی وقت ها ازش سوال بپرسیم خوبه ؟؟؟؟؟؟ گفتم که کلاسدهم هستم
-
سلام. اقای امینی راد برای دهم مشاوره کنکور گذاشتن . به نظرتون خودم برم جلو و هرازچندگاهی از مشاور مدرسه کمک بگیرم یا از اقای امینی راد مشاوره بگیرم؟؟؟؟ یعنی نیاز هست برای رتبه ی خوب ادم حتما غیر مشاور مدرسه مشاور دیگه داشته باشه یا همون مشاور مدرسه که بعضی وقت ها ازش سوال بپرسیم خوبه ؟؟؟؟؟؟ گفتم که کلاسدهم هستم
رضا امیری سلام. بنظرمن فقط از یک نفر که تجربه و سواد بالا داره کمک بگیرید.
بنظرم اگه از همون سال دهم با مشاور(دارای سواد کافی و دلسوز باشه که درست راهنماییتون کنه) و برنامه ریزی پیش برید قطعا موفق تر خواهید بود. -
-
aylar mo البته ناگفته نماند مشاور داریم تا مشاور!!!
-
aylar mo البته ناگفته نماند مشاور داریم تا مشاور!!!
Setayesh H1382 مدرسه من فرزانگان بود مشاورمونم مشاور مدرسه انرژی اتمی بود یه تنه گند زد به سال کنکورم
-
Setayesh H1382 مدرسه من فرزانگان بود مشاورمونم مشاور مدرسه انرژی اتمی بود یه تنه گند زد به سال کنکورم
aylar mo واقعا؟؟؟!!!
-
aylar mo واقعا؟؟؟!!!
Setayesh H1382 بله.
-
Setayesh H1382 بله.
aylar mo الان تو چه مقطعی هستی؟
-
aylar mo الان تو چه مقطعی هستی؟
Setayesh H1382 پشت کنکوریم
-
Setayesh H1382 پشت کنکوریم