فیزیک راه ابریشم
-
@M-an ممنونم که پیگیری می کنید
-
Amir Tajfar
فیزیک ریاضی این فرسنگ این شکلی بود که تو درسنامه چند تا مثال و تست برای آموزش دادن مرحله بعد که تست هست هم آموزش شما رو تکمیل می کنه هم تسلطتتون بیشتر میشه یعنی اگه الان احساس می کنید بعضی جاها رو خوب متوجه نشدین تو پاسخ اون تست ها اینا رو هم یاد میگیرید
وقتی همه تست ها رو زدین به تسلط خوبی میرسید
بعد هم دفترچه کنکورچه میاد که بزنید@M-an اها یعنی تست اموزشی نداره کلا یک مدل تست هست،
اگه میشه برای فیزیک فرسنگ بعدی رو از روی شیمی الگو برداری کنید، الان اگه شیمی رو نگاه کنید برای هر مطلب و هر فرمولی قشنگ هفت هشت تا تست و مثال اورده خیلی خوب فرمول و مطلب برای ادم جا میفته اگر فیزیک هم همچین روندی داشته باشه و در بخش درسنامه تعداد زیادی مثال و تست برای هر فرمول و موضوعی اورده باشه خیلی خوب میشه -
@M-an اها یعنی تست اموزشی نداره کلا یک مدل تست هست،
اگه میشه برای فیزیک فرسنگ بعدی رو از روی شیمی الگو برداری کنید، الان اگه شیمی رو نگاه کنید برای هر مطلب و هر فرمولی قشنگ هفت هشت تا تست و مثال اورده خیلی خوب فرمول و مطلب برای ادم جا میفته اگر فیزیک هم همچین روندی داشته باشه و در بخش درسنامه تعداد زیادی مثال و تست برای هر فرمول و موضوعی اورده باشه خیلی خوب میشه -
خودشون میگن به هیچ منبع دیگه ای نیاز نخواهید داشت حتی مرور صفر تا صد
تو زیست و فیزیک انگار تورق سریع میکنن شده عین همایش آرش
@M-an -
خودشون میگن به هیچ منبع دیگه ای نیاز نخواهید داشت حتی مرور صفر تا صد
تو زیست و فیزیک انگار تورق سریع میکنن شده عین همایش آرش
@M-anحسین زندی من زیستو راضی بودم اگه بخوان ریزتر بشن دیگه وقت نمیشه سرعتم مهمه ولی فیزیک تجربی آره اونم که گفتن درستش می کننن
-
Amir Tajfar
بله تقریبا همین طوری هست کل تست ها یکجا هستن
حتما پیشنهادتون رو مطرح می کنم@M-an خانوم اقدامی درباره درسنامه فیزیک ریاضی ابریشم دوازدهم صورت نگرفت؟
-
@M-an خانوم اقدامی درباره درسنامه فیزیک ریاضی ابریشم دوازدهم صورت نگرفت؟
Amir Tajfar در فیزیک راه ابریشم گفته است:
چرا قرار شد از فرسنگ دوم تست های آموزشی وارد درسنامه می شوند تا دانش آموزان بیشتر یاد بگیرند
-
Amir Tajfar در فیزیک راه ابریشم گفته است:
چرا قرار شد از فرسنگ دوم تست های آموزشی وارد درسنامه می شوند تا دانش آموزان بیشتر یاد بگیرند
@M-an خیلییییییی ممنون
ببخشید درباره تست های تسلط ریاضیات ریاضی، تست های تابع تموم شد یا ادامه داره؟ انگار از تابع دوازدهم داخل تست ها نبود -
@M-an خیلییییییی ممنون
ببخشید درباره تست های تسلط ریاضیات ریاضی، تست های تابع تموم شد یا ادامه داره؟ انگار از تابع دوازدهم داخل تست ها نبودAmir Tajfar
خواهش می کنم
بله اگه اشتباه نکنم اینا هنوز موندن(عضو گروه رشته تون بشید و از پروفایلتون گروهش رو فعال کنید که کنار اسمتون نمایش بده اینطوری وقتی سوال میپرسید راحت میشه فهمید رشته تون چیه)
ریاضیا روی این کلیک کنید و تو صفحه ای که میاره عضویت رو بزنید -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد