ریاضی یازدهم تجربی
-

-

-

-

-

-
دقت کردم تمام تمرینات میاری بچه ها حل کنن .تو از اون بچه هایی بودی ک کلاس اول دبستان مشقات دوستات مینوشتن؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_raised_eyebrow: :face_with_tears_of_joy: #شوخی
-

-
دقت کردم تمام تمرینات میاری بچه ها حل کنن .تو از اون بچه هایی بودی ک کلاس اول دبستان مشقات دوستات مینوشتن؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_raised_eyebrow: :face_with_tears_of_joy: #شوخی
مهشید غضنفرآبادی
آخه حوصله حل تمرینات رو ندارم ک هیچ
بلد هم نیستم چون اونا رو معلممون گفته اما من درکش نکردم هنوز... -
Amir 6 در ریاضی یازدهم تجربی گفته است:
@Mohsen-Taheri-0
یه روش دیگه معلممون گفته
روش دیگه ای هم بلدی؟چی گفته دبیر محترمتون؟؟
-
@Mohsen-Taheri-0
یه روش دیگه معلممون گفته
روش دیگه ای هم بلدی؟چی گفته دبیر محترمتون؟؟
-
@Mohsen-Taheri-0
اگه دلتا بزرگتر از صفر باشه به صورت زیر مینویسیم:
(F(x)=a(x_x1)(x_x2
اگه دلتا برابر صفر باشه به صورت زیر مینویسیم:
(F(x)=a(x_x1)(x_x1Amir 6 در ریاضی یازدهم تجربی گفته است:
@Mohsen-Taheri-0
(F(x)=a(x_x1)(x_x2
(F(x)=a(x_x1)(x_x1بله. کاملا صحیح هست..من راستش دیگه اونجوری رفتم .یه میکسی از انواع روشها...
-
@Mohsen-Taheri-0
(F(x)=a(x_x1)(x_x2
(F(x)=a(x_x1)(x_x1بله. کاملا صحیح هست..من راستش دیگه اونجوری رفتم .یه میکسی از انواع روشها...
-
@Mohsen-Taheri-0
میشه یه توضیح مختصر بدین بلکه منم متوجه بشم؟رابطه هایی که نوشتم رو نمی فهمی؟؟؟ اینا همشون اثبات دارن اگه خواستی برات می فرستم!! دقیق بگو کجاشو
-
@Mohsen-Taheri-0
میشه یه توضیح مختصر بدین بلکه منم متوجه بشم؟رابطه هایی که نوشتم رو نمی فهمی؟؟؟ اینا همشون اثبات دارن اگه خواستی برات می فرستم!! دقیق بگو کجاشو
-
@Mohsen-Taheri-0
کلا من این تمرینات رو مشکل دارم اگه این رابطه که دبیرمون گفته رو متوجه شدی یه خلاصه توضیح بده راجبش بلکه منم بفهمم سپاس🙏🏻Amir 6 در ریاضی یازدهم تجربی گفته است:
@Mohsen-Taheri-0
کلا من این تمرینات رو مشکل دارم اگه این رابطه که دبیرمون گفته رو متوجه شدی یه خلاصه توضیح بده راجبش بلکه منم بفهمم سپاس🙏🏻روابط دبیرتون که 100% درسته یعنی اول میایی ببینی تعداد برخوردها با محور افق چنتاست اگه دوتا بود میای ریشه ها رو به همون صورتی که گفتن می نویسید( در ریشه ی مضاعف یا همون مماس شدن هم همینه فقط دوبار می نویسی که توان دو می گیره!) ولی همیشه باید مواظب باشیم که یه ضریب aیاk هست اون پشت! برای بدست آوردن این ضریب باید به دو مورد توجه کنیم یکی اینکه دستای نمودار اگه رو به بالا باد مثبته واگه رو به پایین بود منفیه و اینکه برای بدست آوردنش یه نقطه میخوایم که تو نمودار صدق کنه فقط این نقطه نباید ریشه ها باشن! تمام