-

جواب سوال ۴ _۵ _۶_۷؟ -
-

جواب سوال ۴ _۵ _۶_۷؟Setayesh H1382 جواب سوال۴ هر دو گزینه میشه نمیدونم چرا گفته کدوم گزینه صحیحه تو هر دو گزینه اون شرایط بار رو داریم اگه مقدار بار رو به ۱/۶ × ده به توان منفی نوزده کنیم، تعداد الکترون ( n) مضرب صحیحی از عدد میشه پس هر دو گزینه درسته به نظرم
بچه ها رو منشن میکنم تا ببینیم نظر اونا چیه
-

جواب سوال ۴ _۵ _۶_۷؟بازم هر جاشو متوجه نشدین بگین توضیح بدم
-
Setayesh H1382 جواب سوال۴ هر دو گزینه میشه نمیدونم چرا گفته کدوم گزینه صحیحه تو هر دو گزینه اون شرایط بار رو داریم اگه مقدار بار رو به ۱/۶ × ده به توان منفی نوزده کنیم، تعداد الکترون ( n) مضرب صحیحی از عدد میشه پس هر دو گزینه درسته به نظرم
بچه ها رو منشن میکنم تا ببینیم نظر اونا چیه
@mahta-kamali سلام....
سوال 4 فقط گزینه 2 میتونه درست باشه....بار الکتریکی کمیتی کوانومی هست و در رابطه q=ne....حرف n فقط میتونه مضارب اعداد صحیح باشه..نمیتونه یک و نیم باشه مثلن...پس با این حساب فقط گزینه 2 درسته که نشون میده nما 5 بوده که شده هشت ضربدر ده ب توان منفی 19 ....
ولی گزینه1 ما فقط در صورتی میشه جوا میشه چهار ضربدر ده به توان منفی نوزده که nما 2.5 باشه که ما نمیتونیم اعداد اعشاری برای n بیاریم :) -
@mahta-kamali سلام....
سوال 4 فقط گزینه 2 میتونه درست باشه....بار الکتریکی کمیتی کوانومی هست و در رابطه q=ne....حرف n فقط میتونه مضارب اعداد صحیح باشه..نمیتونه یک و نیم باشه مثلن...پس با این حساب فقط گزینه 2 درسته که نشون میده nما 5 بوده که شده هشت ضربدر ده ب توان منفی 19 ....
ولی گزینه1 ما فقط در صورتی میشه جوا میشه چهار ضربدر ده به توان منفی نوزده که nما 2.5 باشه که ما نمیتونیم اعداد اعشاری برای n بیاریم :)Amin Mojarradi در کمک🤕😪 گفته است:
@mahta-kamali سلام....
ولی گزینه1 ما فقط در صورتی میشه جوا میشه چهار ضربدر ده به توان منفی نوزده که nما 2.5 باشه که ما نمیتونیم اعداد اعشاری برای n بیاریم :)عه راس میگینا من اصن ضرب و تقسیم نکرده بودم😅
فکر کردم n هر دو گزینه عدد صحیح میشه -
Amin Mojarradi در کمک🤕😪 گفته است:
@mahta-kamali سلام....
ولی گزینه1 ما فقط در صورتی میشه جوا میشه چهار ضربدر ده به توان منفی نوزده که nما 2.5 باشه که ما نمیتونیم اعداد اعشاری برای n بیاریم :)عه راس میگینا من اصن ضرب و تقسیم نکرده بودم😅
فکر کردم n هر دو گزینه عدد صحیح میشه@mahta-kamali :flexed_biceps_light_skin_tone: :love-you_gesture_light_skin_tone:
-
اگه مشکل دیگه ای داشتید بگید توضیح بدم
-
بازم هر جاشو متوجه نشدین بگین توضیح بدم
@mahta-kamali خیلی لطف کردید،،،ممنوووون🙏🏻❤❤❤
-
@mahta-kamali سلام....
ولی گزینه1 ما فقط در صورتی میشه جوا میشه چهار ضربدر ده به توان منفی نوزده که nما 2.5 باشه که ما نمیتونیم اعداد اعشاری برای n بیاریم :)Amin Mojarradi ازشماهم ممنونم🙏🏻🥀
-

-
Setayesh H1382 سوال ۱۲ رو کسی میدونه؟!
-
@mahta-kamali خیلی لطف کردید،،،ممنوووون🙏🏻❤❤❤
-
Amin Mojarradi ازشماهم ممنونم🙏🏻🥀
Setayesh H1382 خاهش :)
-
Setayesh H1382 سوال ۱۲ رو کسی میدونه؟!
Setayesh H1382 میلهبار + میگیره و کره بار - میگره....پارچه ابریشمی با میله شیشه ای اگر مالش داده بشه...میله بار +میگیره... وقتی که ما میله رو ب کره فلزی نزدیک کنیم الکترونها رو میکشه سمت خودش و الکترونها توی اون قسمت از کره که به میله تزدیک هست تجمع پیدا میکنه.....
زمین مادر الکترونهاست...وقتی کلید رو میبندیم مسیر ورود الکترونها رو باز میکنیم و چون میله ما بار مثبت داره...الکترونهای زمین رو میکشه توی کره ...حالا وقتی کلید رو میبندیم.... یعنی مسیر ورود و خروج الکترون رو بستیم پس کره ما بخاطر الکترونهایی که اومده داخلش دارای بار منفی میشه
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم :) -
Setayesh H1382 میلهبار + میگیره و کره بار - میگره....پارچه ابریشمی با میله شیشه ای اگر مالش داده بشه...میله بار +میگیره... وقتی که ما میله رو ب کره فلزی نزدیک کنیم الکترونها رو میکشه سمت خودش و الکترونها توی اون قسمت از کره که به میله تزدیک هست تجمع پیدا میکنه.....
زمین مادر الکترونهاست...وقتی کلید رو میبندیم مسیر ورود الکترونها رو باز میکنیم و چون میله ما بار مثبت داره...الکترونهای زمین رو میکشه توی کره ...حالا وقتی کلید رو میبندیم.... یعنی مسیر ورود و خروج الکترون رو بستیم پس کره ما بخاطر الکترونهایی که اومده داخلش دارای بار منفی میشه
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم :)Amin Mojarradi ممنونم از توضیحتون😊🙏🏻🥀 خیلیییییی لطف کردید🤗🌹
-
Amin Mojarradi ممنونم از توضیحتون😊🙏🏻🥀 خیلیییییی لطف کردید🤗🌹
Setayesh H1382 خاهش :)
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی