تست راه ابریشم زیست
-
چون طبق شکل کتاب بین قند یک نوکلئوتید و فسفات نوکلئوتید دیگه پیوند هست
-
گزینه 2 غلطه چون پیوند بینشون هیدروزنی نیس که
fatemeh8181 خب سوال هم میگه دیده نمیشود دیگه
-
و اینکه گزینه 3 صحیح تر هست
-
fatemeh8181 خب سوال هم میگه دیده نمیشود دیگه
Parsa Ghaffari برو نگاه کن یه بار دیگه
-
H_R منم نمیگم پیوند نیست. هست و از نوع فسفو استره، ولی هیدروژنی نیست دیگه! خب سوالم میگه پیوند هیدروژنی بین اون دوتا نیست دیگه
-
H_R منم نمیگم پیوند نیست. هست و از نوع فسفو استره، ولی هیدروژنی نیست دیگه! خب سوالم میگه پیوند هیدروژنی بین اون دوتا نیست دیگه
Parsa Ghaffari در تست راه ابریشم زیست گفته است:
ولی خب به نظرتون گزینه 3 صحیح تر نیست !!!!
-
گفته در اسید های نوکلییک پیوند هیدروزنی بین قند یک نوکلیوتیدبا فسفات نکلوییتید دیگردیده میشوددد این کجاش درسته
-
Parsa Ghaffari در تست راه ابریشم زیست گفته است:
ولی خب به نظرتون گزینه 3 صحیح تر نیست !!!!
H_R هم ۲ هم ۳ کاملا صحیحن و مو لا درز هیچکدوم نمیره
-
گفته در اسید های نوکلییک پیوند هیدروزنی بین قند یک نوکلیوتیدبا فسفات نکلوییتید دیگردیده میشوددد این کجاش درسته
fatemeh8181 گفته دیده نمیشود😳
-
fatemeh8181 در تست راه ابریشم زیست گفته است:
گفته دیده نمیشودا:astonished_face:
-
fatemeh8181 گفته دیده نمیشود😳
Parsa Ghaffari برو چک کن من با کلامپیوتر اسکرین نمیتونم بفرستم برووووو :face_with_tears_of_joy:
-

-
H_R خب تو کلیپ دیده میشوده بزن تو کلیپ
-
H_R خب تو کلیپ دیده میشوده بزن تو کلیپ
fatemeh8181 تو کلیپم همینه😑

-
fatemeh8181 تو کلیپم همینه😑

Parsa Ghaffari :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: پس دیگه چشام ضعیف شده
-

:astonished_face: :astonished_face: :anguished_face: :anguished_face:
واسه منم می شود هست -
Parsa Ghaffari :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: پس دیگه چشام ضعیف شده
fatemeh8181 عینکی، چیزی😂
-
fatemeh8181 عینکی، چیزی😂
Parsa Ghaffari نه کور شدم بسکه فیلم و شاد دیدم
-
Parsa Ghaffari نه کور شدم بسکه فیلم و شاد دیدم
fatemeh8181 خدا بخیر کنه😂
-
fatemeh8181 خدا بخیر کنه😂
Parsa Ghaffari صلوات عیب نداره شما اونو میشود ببینید هم حرف من هم استاد درست در میا