پلی ساکارید ها/ زیست دهم
-
از نشاسته چطوری فروکتوز بدست میاد؟
-
-
به نظرتون تو کتاب به این اشاره کرده؟ من که ندیدم
-
به نظرتون تو کتاب به این اشاره کرده؟ من که ندیدم
Jahid Khalilian نه فک نکنم!! من ایشون رو منشن می کنم تا اونا هم نظر بدن!
تجربیا تجربی دریا دریایی @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
نشاسته آیا از گلوکز درست نشده ؟؟
فروکتوز یا "قند میوه" یک مونوساکارد مانند گلوکز است
://
چطوری از این به اون میرسن؟؟ :// -
نشاسته آیا از گلوکز درست نشده ؟؟
فروکتوز یا "قند میوه" یک مونوساکارد مانند گلوکز است
://
چطوری از این به اون میرسن؟؟ ://saba zarei
️
️
️
️
-
از نشاسته چطوری فروکتوز بدست میاد؟
Jahid Khalilian دوست عزیز از نشاسته فروکتوز چرا باید به دست بیاد دقیقا ؟؟؟؟؟
از نشاسته مالتوز به دست میاد که تو متن کتاب اشاره کرده و بعد هم گلوکز
فروکتوز از ساکاروز به دست میاد که اون قند نیشکر و ربطی به نشاسته نداره
اگه میخوای که دسته بندیشون را براتون بفرستم ؟؟؟ -
اگه میخوای که دسته بندیشون را براتون بفرستم ؟؟؟@mitra-ism-rahmani من هم این چیزی که فرمودید رو میدونم ولی این جزو سوال های امتحانی ما بود خودشم ۱ نمره براش در نظر گرفته شده بود. متن سوال هم همینی بود که پرسیدم
-
در متن کتاب هم به چنین چیزی کوچکترین اشاره ای هم نشده و حتی دبیرمون هم چیزی دربارش نگفته . از قرار معلوم ابتدا نشاسته ذرت رو خالص سازی میکنن و سپس به کمک آنزیم آمیلاز به دکستروز تبدیل میشه و در نهایت هم با عبور دکستروز از ستون های حاوی آنزیم گلکوز ایزومراز شربت فروکتوز به دست میاد که اصل ربطی به درس نداره
-
اینایی که گفتمو خودمم نمیدونم چیه
-
حرف منم مثل بقیه:/
اینو از کجا خوندید ؟ -
حرف منم مثل بقیه:/
اینو از کجا خوندید ؟دریا دریایی تو گوگل سرچ کردم
-
اگه میخوای که دسته بندیشون را براتون بفرستم ؟؟؟@mitra-ism-rahmani
تا اونجایی که من میدونم نشاسته، گلیکوژن، سلولز و کیتین کلا واحد های مونومریشون گلوکزه. اشتباه میدونم!؟ -
@mitra-ism-rahmani من هم این چیزی که فرمودید رو میدونم ولی این جزو سوال های امتحانی ما بود خودشم ۱ نمره براش در نظر گرفته شده بود. متن سوال هم همینی بود که پرسیدم
Jahid Khalilian در پلی ساکارید ها/ زیست دهم گفته است:
@mitra-ism-rahmani من هم این چیزی که فرمودید رو میدونم ولی این جزو سوال های امتحانی ما بود خودشم ۱ نمره براش در نظر گرفته شده بود. متن سوال هم همینی بود که پرسیدم
من نمیتونم به دبیرتون ایراد بگیرم چون سطح علمیم در حدی نیست که بخوام بگم اشتباه کردن ولی این موضوع درست هم نیست یه نصیحت خواهرنه هم بهتون میکنم در گیر دبیر و امتاحانتش نشید چون دبیر شما طراح سوالات کنکور نیست و حتی در امتحان نهایی که نمرش بر آینده شما تاثیر داره هم آنچنان نفوذی ندارن پس تمرکزتون را بر روی کتاب و تست بذارید نه امتحان تشریحی مدرسه
-
@mitra-ism-rahmani
تا اونجایی که من میدونم نشاسته، گلیکوژن، سلولز و کیتین کلا واحد های مونومریشون گلوکزه. اشتباه میدونم!؟Jahid Khalilian در پلی ساکارید ها/ زیست دهم گفته است:
@mitra-ism-rahmani
تا اونجایی که من میدونم نشاسته، گلیکوژن، سلولز و کیتین کلا واحد های مونومریشون گلوکزه. اشتباه میدونم!؟خیر کاملا درست میدونید
فقط منظورتون از کیتین را یه ذره توضیح بدید -
دریا دریایی تو گوگل سرچ کردم
نظری ندارم
امشب ساعت ۹ بیایید از آقای میرزایی بپرسید -
@mitra-ism-rahmani
تا اونجایی که من میدونم نشاسته، گلیکوژن، سلولز و کیتین کلا واحد های مونومریشون گلوکزه. اشتباه میدونم!؟خیر کاملا درست میدونید
فقط منظورتون از کیتین را یه ذره توضیح بدید@mitra-ism-rahmani
کیتین هم مشابه سلولز در اسکلت خارجی حشرات و قارچ های پرسلولی نقش استحکامی دارد. -
نظری ندارم
امشب ساعت ۹ بیایید از آقای میرزایی بپرسیددریا دریایی
حتما میپرسم -
من نمیتونم به دبیرتون ایراد بگیرم چون سطح علمیم در حدی نیست که بخوام بگم اشتباه کردن ولی این موضوع درست هم نیست یه نصیحت خواهرنه هم بهتون میکنم در گیر دبیر و امتاحانتش نشید چون دبیر شما طراح سوالات کنکور نیست و حتی در امتحان نهایی که نمرش بر آینده شما تاثیر داره هم آنچنان نفوذی ندارن پس تمرکزتون را بر روی کتاب و تست بذارید نه امتحان تشریحی مدرسه
@mitra-ism-rahmani
کاملا صحیح اما نمرات مستمری که در طول سال کسب میشه در معدل پایان ترم تاثیر بسزایی داره -
@mitra-ism-rahmani