بچه های پایه همه بیان!!!!
-
Amin Mojarradi گزینه سه غلطه در اخر باید سرعت کم بشه یعنی در لحظه ال
Mohammad Afshar اره....خب کم شده...اگر نگاه کنی میبنی که فاصله دو نقطه اخر کمتر از قیمت وسط هست
-
حسین زندی دادا من یازدهمم اگه میتونستم کمکتون میکردم به بزرگواری ببخشید
-
Mohammad Afshar اره....خب کم شده...اگر نگاه کنی میبنی که فاصله دو نقطه اخر کمتر از قیمت وسط هست
Amin Mojarradi باید به تقریا صفر نزدیک بشه یعنی کمتر از حالت اول
-
Amin Mojarradi
میشه اشکالشو بگیدحسین زندی صابون جامد نمک سدیم هس...
صابون مایع نمک پتاسیم یا امونیوم هس -
Amin Mojarradi باید به تقریا صفر نزدیک بشه یعنی کمتر از حالت اول
Mohammad Afshar شیب تیکه اخر از شیب تیکه اول بشتره...پس نباید مثل تیکه ااول حرکت بشه و باید یکم دورتر از هم باشن
-
Mohammad Afshar شیب تیکه اخر از شیب تیکه اول بشتره...پس نباید مثل تیکه ااول حرکت بشه و باید یکم دورتر از هم باشن
Amin Mojarradi شیب تکه اخر داره به صفر نزدیک میشه یعنی حرکت کند شوندعو داره سرعتش کم میشه
-
Amin Mojarradi بزار اونی سوالو گداشته ببینیم چی میگه
-
Amin Mojarradi در هیچ صورت سه نمیشه یعنی امکان داره چهار بشه ولی سه نمیشه
-
Amin Mojarradi شیب تکه اخر داره به صفر نزدیک میشه یعنی حرکت کند شوندعو داره سرعتش کم میشه
Mohammad Afshar اره....ولی سوال تا همون تیکه اخر فقط میخاد...بقیشو ندادع بهمون.....شیبش هم از تیکه اول بیشترع...باید لزومن جابه جاییش کمی بیشتر از تیکه اول باشه
-
Mohammad Afshar اره....ولی سوال تا همون تیکه اخر فقط میخاد...بقیشو ندادع بهمون.....شیبش هم از تیکه اول بیشترع...باید لزومن جابه جاییش کمی بیشتر از تیکه اول باشه
Amin Mojarradi این بحث به هیج جا نمیرسه تا ببینیم پاسخ نامه چی گفته
-
Amin Mojarradi این بحث به هیج جا نمیرسه تا ببینیم پاسخ نامه چی گفته
Mohammad Afshar حتما...منم مشتاق پاسخنامم..شاید جدی من دارم اشتباه میگم
خوشال میشم در هر صورت..چ درست بگم چ غلط....ب اشتب خودم پی میبرم -
Mohammad Afshar حتما...منم مشتاق پاسخنامم..شاید جدی من دارم اشتباه میگم
خوشال میشم در هر صورت..چ درست بگم چ غلط....ب اشتب خودم پی میبرمAmin Mojarradi اره خلاصه به یادگیریمون کمک میکنه هر جوابی داشته باشه کمک زیادی بهمون میکنه
-
Amin Mojarradi اره خلاصه به یادگیریمون کمک میکنه هر جوابی داشته باشه کمک زیادی بهمون میکنه
Mohammad Afshar اوهوم
-
خوشحال شدم از اشنایی باهاتون و منتظر جواب سوال هستم یاعلی در پناه حق
-
خوشحال شدم از اشنایی باهاتون و منتظر جواب سوال هستم یاعلی در پناه حق
Mohammad Afshar موفق
-
Amin Mojarradi در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
عارع دقیقا برا همینم ۳ درس میشه
-
Fragile هومم
-
Fragile نه ۲ درسته
حاضرم شرط ببندم
بابا من اینو یه جا باور کن حل کردم
ولی حال ببینیم پاسخنومه چی میگه
ولی بازم میگم ۲ درسته