ویرایش کتاب های زیست به سبک راه ابریشم
-
سلام دوستان .. در اقدامی خودجوش دیگه تصمیم گرفتم نکات و مطالبی که تو جزوه نیست ولی جناب موقاری تو کلیپ ها بهشون اشاره می کنن رو در کتاب درسی بنویسم و گفتار به گفتار فایل PDFش رو براتون بفرستم .. امیدوارم به کارِتون بیاد ..
-
سلام دوستان .. در اقدامی خودجوش دیگه تصمیم گرفتم نکات و مطالبی که تو جزوه نیست ولی جناب موقاری تو کلیپ ها بهشون اشاره می کنن رو در کتاب درسی بنویسم و گفتار به گفتار فایل PDFش رو براتون بفرستم .. امیدوارم به کارِتون بیاد ..
@BlAcK-W0_oLF روی جمله ای که خط زدی یعنی حذف شده؟
-
به انتخاب خودم بعضی از متون کتاب رو که نه نکته ای توشون هست نه مفهومی رو بیان می کنن حذف کردم ..
-
اگه کسی دوست داره کمکی کنه و سهمی تو این کار داشته باشه .. لطفا زیر تمامی قید های گفتار یک و دو دوازدهم و 2 فصل اول دهم با دقت خط بکشه و برام بفرسته هایلایتشون کنم ..
چت بازه .. منتظر همکاریتون هستم ..
-
گفتار یک فصل دوازدهم از ص 1 تا 8 ..
البته امروز کارای زیاد دیگه ای داشتم .. اگه کسی بود که قید هارو برام می فرستاد خیلی سریعتر هم اینکارا انجام می شد.
همچنین اولین قسمت برای عموم قابل استفادست .. (گفتار های بعدی یا با اجازه ی خود آلا آپلود می شه و یا در پنلتون قرار داده خواهد شد.)
-
گفتار یک فصل دوازدهم از ص 1 تا 8 ..
البته امروز کارای زیاد دیگه ای داشتم .. اگه کسی بود که قید هارو برام می فرستاد خیلی سریعتر هم اینکارا انجام می شد.
همچنین اولین قسمت برای عموم قابل استفادست .. (گفتار های بعدی یا با اجازه ی خود آلا آپلود می شه و یا در پنلتون قرار داده خواهد شد.)
@BlAcK-W0_oLF
سلام فوق العادست
@دانش-آموزان-آلاء -
بزرگواری لطف کردن و در زمینه فرستادن قید های کتاب دوازدهم همکاری کردن .. خودم هم یه طوری قید های دهم و یازدهم رو هایلایت شده یافتم .. از فرسنگ بعدی سعی می کنم زودتر و با کیفیت تر گفتار هارو آماده کنم .. باشد که رستگار شویم ..
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد